Merhabalar,
Arkadaş şikayetin açıklama kısmına beni vurmak için gerekli bir gerekçesi yok diye bir şeyler karalayıp, yetersiz rol bilgisi diye sallamış

Motorsiklet kulüplerinde kadın, motor ve yelek üyelerin kutsalıdır. Her üye bu saydıklarımı hayatları pahasına korumakla yükümlüdür. Kulüp içerisinde her ne kadar sert bir hiyerarşi hakim olsa da her üye birbirini kardeşi olarak sayar ve ailesi olarak görür. Zaruri olsun veya olmasın bir yelekli benim karakterime kutsalını korumak adına yardım isterse elbette sorgusuz sualsiz yardım eder. PM üzerinden bana saçma sapan "Silah aldın sıkmak istedin herhalde" gibi şeyler yazarken sana durumu zaten izah ettim. Corey'in motorunu çaldın ve cezasını da ödedin. Ortada bir saçmalık varsa oda senin Ganton bölgesinde sözü geçen bir Kulübün yeleklisinin motorunu çalmaya cesaret etmendir.
Aşağıya gerekli ssleri bırakacağım. Corey rolde motorunun çalındığını ve çalan kişinin eşkâli olarak senin karakterini tarif etti. Tarifinin ardından idlewood bölgesinde bir süre turladık, pizza stack önüne doğru gelirken Bobby'i gördüm. Tarife uyuyordu, motorumdan indim ve sslerde görüleceği üzre "Harley çalan sen misin? diye bir soru yönelttim. "Aynen" cevabını duyunca zaten hırsızın o olduğunu anlayarak silahıma davrandım. Ben Bobby'e ateş açtığımda kulüp üyeleri bölgede hala Bobby'i aramakla meşguldu. Bobby karakteri yere düştükten yaklaşık otuz saniye sonra diğer kulüp üyeleri geldi dolayısıyla ortada bir sayı üstünlüğü veyahut brawl fırsatı yoktu. Yanımda kadınım var ve diğer arkadaş alakam yok dese de karşımda iki zenci dikiliyorsunuz. İkiye tek durumda silahıma davranmaktan neden çekineyim? Saat gecenin üçü ve sokakta o an sadece tek bir sivil bulunuyor. Şikayetine kameraların olduğu işlek yer pizza stack falan yazmışssın ancak sunucuda
işlek yer diye bir kavram yok ve pizza stack güvenli bölge değil. Polis binasının önünde onlarca metro memuru bulunurken senatörü öldürmüş bir karakter gecenin üçünde bölgede polis yokken neden bir zenciyi vurmak için çekinsin?
Ek; Post kirliliği olması adına daha fazla yanıt atmayacağım. Son söz her zamanki gibi yönetimin. İyi oyunlar, iyi forumlar.
Düşürülmenin ardından pm üzerinden "Buffaloyu vurak" gibi tavırlara girerek beni pm üzerinden kışkırtmaya çalışman hoş bir davranış değil.

Ek2 ; Arkadaş üç kişiydiniz demiş ancak ssten görüleceği üzre tek başımayım. Seni kaçırıp işkence rolü yapan ben değilim. Kimden savunma bekliyorsan başka bir şikayet açmalısın.