Konu: Eivor_Ravenson,Jimmy_Wilson 27.03.2021  (Okunma sayısı 457 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2021 04:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eivor_Ravenson,Jimmy_Wilson
 @Whistler @Fam43

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jaylen_Chris

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM,Yetersiz rol bilgisi,RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana motor çaldığımı sordu bende evet çalıyorum o tarz şeyler dedim bütün şehirdeki tek motor sürenler onlarmış gibi alındı arkadaş hiç diyalog falan olmadan direk silah sıktı sayıca fazlalardı kavga edebilirdi silah çekmek ve vurmak için yeterli gerekçesi olduğunu düşünmüyorum bu kişiler sonra benimle husumetleri varmış gibi ciddi bir nedenleri olmadan beni kaçırıp onaylı hood bölgelerine getirdiler.
Ayrıca Jimmy_Wilson  isimli arkadaş RK'lı olduğumu bilmesine rağmen beni tekrar düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/9AHsZp.png[/img][/url]

Ek açıklamalar(varsa): Serverın tamamıyla gun RP olmasını önlemek gerekiyor bence her şeye silah çekilirse rol yapılmaz hale gelir.

« Son Düzenleme: 29.03.2021 13:37 nokia6 »

#1 - 27.03.2021 05:17
Şahitliğimi onaylıyorum. Şahıs  bizi tanımıyor bile durduk yere ateş açıyor.

#2 - 27.03.2021 06:24
Merhabalar, rolde bulunanlardan biri de benim.Öncelikle şunu söylemek istiyorum bir MC oluşumunda yer aldığımız için rolü en gerçekçi şekilde yapmaya çalışıyoruz ve MC kültürlerine göre motor, kadın ve yelek kutsal olarak kabul edilir.Role gelirsek motordan düştüm ve motor bir süre sürüklendi bu arkadaş ta bunu fırsat bulup motoru kaçırdı, toparlandıktan sonra kulüp evinin önüne geldim ve iki kişi şehirde motorumu aramaya başladık, bir süre Bobby karakterini takip ettikten sonra motoru bir kenarda bırakıp kaçmaya başladı.Motorumu aldıktan sonra IC olarak kulüpteki arkadaşlarıma ulaştım ve bu olayları onlara anlatıp adamın dış görüntüsünden bahsettim, başkasının benim motorumu çalması, kullanması MC kurallarına göre büyük bir suç olduğu için şehirde Bobby karakterini aramaya başladılar, bulduktan sonra da vurup araca bindirdik ve kulüp barına getirdikten sonra yarım saat kadar barın içinde Bobby karakteriyle rol çevirdik ardından araç ile mahallesine bıraktık.Jimmy karakterine gelirsek ise Bobby'i yerde tekmelemeye başlar emotesi verip arkadaşa bir kaç kez yerdeyken vurdu ve istemeden düşürdü, ardından arkadaştan /b komutu ile yanlışlıkla yaptığını söyleyip özür diledi bunun bu kadar büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum.Söylemek istediklerim bu kadar ben rolde gördüğümü söyledim şikayet edilen arkadaşların da savunmasını yapacağını düşünüyorum.

#3 - 27.03.2021 16:36
Bana bir hırsızı kaçırıp kulüpçe işkence etmeniz direk silah çekmeniz falan aşırı saçma geldi bu adamlar suçlu bile olsa işlek bir sokakta sayıları fazlayken yumrukla saldırabilecekken kasten adam öldürmeye çalışmaz hele hırsızı kaçırmak ayrı bir saçmalık adamı silahla vurdun kaçırıp dövmek ne adam zaten deagle ile vurulmuş kan kaybından ölebilir bile bunu yaptığınız yer yine kameraların olduğu işlek bir yer olan pizza stack yönetim kararı bana garip geldi rol şikayet açma gereği duydum.
Motoru çaldığımda motorun yanında sen yoktun bile etrafa baktım kimseyi görmedim aldım.
Ayrıca yanımdaki arkadaşın olayla alakası bile yoktu tamamen durduk yere vuruldu.
« Son Düzenleme: 27.03.2021 17:58 nokia6 »

#4 - 27.03.2021 18:39
Merhabalar,
Arkadaş şikayetin açıklama kısmına beni vurmak için gerekli bir gerekçesi yok diye bir şeyler karalayıp, yetersiz rol bilgisi diye sallamış  :garip: Motorsiklet kulüplerinde kadın, motor ve yelek üyelerin kutsalıdır. Her üye bu saydıklarımı hayatları pahasına korumakla yükümlüdür. Kulüp içerisinde her ne kadar sert bir hiyerarşi hakim olsa da her üye birbirini kardeşi olarak sayar ve ailesi olarak görür. Zaruri olsun veya olmasın bir yelekli benim karakterime kutsalını korumak adına yardım isterse elbette sorgusuz sualsiz yardım eder. PM üzerinden bana saçma sapan "Silah aldın sıkmak istedin herhalde" gibi şeyler yazarken sana durumu zaten izah ettim. Corey'in motorunu çaldın ve cezasını da ödedin. Ortada bir saçmalık varsa oda senin Ganton bölgesinde sözü geçen bir Kulübün yeleklisinin motorunu çalmaya cesaret etmendir.

Aşağıya gerekli ssleri bırakacağım. Corey rolde motorunun çalındığını ve çalan kişinin eşkâli olarak senin karakterini tarif etti. Tarifinin ardından idlewood bölgesinde bir süre turladık, pizza stack önüne doğru gelirken Bobby'i gördüm. Tarife uyuyordu, motorumdan indim ve sslerde görüleceği üzre "Harley çalan sen misin? diye bir soru yönelttim. "Aynen" cevabını duyunca zaten hırsızın o olduğunu anlayarak silahıma davrandım. Ben Bobby'e ateş açtığımda kulüp üyeleri bölgede hala Bobby'i aramakla meşguldu. Bobby karakteri yere düştükten yaklaşık otuz saniye sonra diğer kulüp üyeleri geldi dolayısıyla ortada bir sayı üstünlüğü veyahut brawl fırsatı yoktu. Yanımda kadınım var ve diğer arkadaş alakam yok dese de karşımda iki zenci dikiliyorsunuz. İkiye tek durumda silahıma davranmaktan neden çekineyim? Saat gecenin üçü ve sokakta o an sadece tek bir sivil bulunuyor. Şikayetine kameraların olduğu işlek yer pizza stack falan yazmışssın ancak sunucuda işlek yer diye bir kavram yok ve pizza stack güvenli bölge değil. Polis binasının önünde onlarca metro memuru bulunurken senatörü öldürmüş bir karakter gecenin üçünde bölgede polis yokken neden bir zenciyi vurmak için çekinsin?

Ek;  Post kirliliği olması adına daha fazla yanıt atmayacağım. Son söz her zamanki gibi yönetimin. İyi oyunlar, iyi forumlar.
Spoiler: GösterGizle
Düşürülmenin ardından pm üzerinden "Buffaloyu vurak" gibi tavırlara girerek beni pm üzerinden kışkırtmaya çalışman hoş bir davranış değil.

Spoiler: GösterGizle

Ek2 ; Arkadaş üç kişiydiniz demiş ancak ssten görüleceği üzre tek başımayım. Seni kaçırıp işkence rolü yapan ben değilim. Kimden savunma bekliyorsan başka bir şikayet açmalısın.

« Son Düzenleme: 27.03.2021 21:25 Whistler »

#5 - 27.03.2021 19:05
Emote vererek tekmeleme rolüne girdim bir kaç vuruşta düşmeyeceğini varsayarak vurdum sonrasında kişi düştü bende /b kanalından kişiye özür diledim.Aşırı abartılacak ya da şikayet açacak kadar önemli bir konu olduğunu düşünmüyorum.

#6 - 27.03.2021 21:01
Çalıyorum öyle şeyler dedim aynen veya senin motorunu çaldım demedim ghettoda birine torbacıya motor çalıyor musun dersen normal bir cevap ayrıca orada tek değildin arkadaşların yanındaydı 3 kişiydiniz silahına davranman aşırı saçmaydı onu bırak hadi vurdunbeni hırsızı kaçırmak ne alaka onunla alakalı bir açıklama göremedim attığın SS'ler anlamsız geldi.
« Son Düzenleme: 28.03.2021 00:42 nokia6 »

#7 - 28.03.2021 01:35
Şimdi postunu düzenlersin falan bununda ss ini koyayım  :)

Baya tatlı kıvırıyorsun sen.  Aynen dememişmiş.  :D SS ini atmadım diye yetkili mi kandıracaksın? İşim gücüm yok birde log mu editleyeceğim?

#8 - 28.03.2021 05:31
Emote vererek tekmeleme rolüne girdim bir kaç vuruşta düşmeyeceğini varsayarak vurdum sonrasında kişi düştü bende /b kanalından kişiye özür diledim.Aşırı abartılacak ya da şikayet açacak kadar önemli bir konu olduğunu düşünmüyorum.

#9 - 28.03.2021 22:26
Şimdi postunu düzenlersin falan bununda ss ini koyayım  :)

Baya tatlı kıvırıyorsun sen.  Aynen dememişmiş.  :D SS ini atmadım diye yetkili mi kandıracaksın? İşim gücüm yok birde log mu editleyeceğim?

İlk SS'e bakarsan şikayetin başındaki chatte gözüküyor zaten senin attığın SS'teki bir şey sakladığım yok anlamamışssın dediğimi ben diyorum ki senin dediğin gibi sadece Aynen yazmadım Aynen yapıyorum öyle boklar demişim sana.Direkt ghettoya geliyorsun torbacıya harley çalıyor musun diyorsun adam zaten her şeyi çalıyor senin motorunu çaldığını nerden biliyorsun verdiğim cevap aynen çalıyom öyle boklar hiç sorgulama vs. yok direk silah sıkma DM arıyorsun ya onu bırak kaçırma ne alaka bana rol normal gelmedi şikayet açtım daha fazla cevap vermene gerek yok zaten açık her şey şikayette kimseyi kandırmaya çalıştığım falan yok.
Burada var zaten dediğin şey  ::)
[img width=1000 height=562]
« Son Düzenleme: 29.03.2021 20:44 nokia6 »