Konu: [26.03.2021 - Katja Eich] /b  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.03.2021 17:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Katja Eich, @Shtaloj@

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/03/2021, 17:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa ilk başta OOC izin veriyorum ve PM'den yazmasını bekliyorum. Ardından Katja karakteri bir anda /b'den klavyeye yumruk atarcasına sanki bunun bir oyun olduğunu unuturcasına /b'den yazıyor. /b- verdiğim halde devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/48niui https://hizliresim.com/9YVt0N

Ek açıklamalar(varsa): Oyun oynadığımızı unutmayalım. Gerekli cezayı almasını da istiyorum.

« Son Düzenleme: 26.03.2021 17:40 barometri »

#1 - 26.03.2021 17:59
Söylediği gibi OOC izin veriyor ve grupça rol döndüğü için mecbur /b'den iletişime geçiyoruz. Klavyeye yumruk atarcasına değil, doğru düzgün konuşarak anlatmaya çalışıyorum. Fakat hiçbir şekilde karşılık vermeyip anca "10 gün illegal yasağım var btw" yazıp rolü hiç takmadan kaçarak devam ediyor. Kendi bileceği iş. Zaten basit bir oyun, bütün şikayetlerimde de bunu belirtirim. Kendin buna katılıyorsun ama rolden çok güzel kaçıyorsun ve uymuyorsun. Ne bu yaman çelişki? Zaten sistemsel bir kavga çıkartmadım üstüne hala konuşarak anlaşmaya çalışıyorum. Sadece durumu belirtmek istedik, kendisi haklı çıkacağını düşündü ama iş şikayet açmaya kadar geldi. Diyebileceğim başka bir şey yok. Kendi verdiği izin sonrası yazdım, durum bu kadar. Zaten kendisine şikayet açtım.
- https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=105533.0

Spoiler: GösterGizle

#2 - 26.03.2021 18:53
Brawl rolüne girip şikayet yememek için /do'dan belirttim. Onun dışında role girdim zaten ama /b'den klavyeye yumruk atarcasına yazdığınız için biraz çekindim açıkçası. Aynı zamanda üzüldüm böyle bir karşılık verdiğin için, garip. Demek istediğim PM'den söyleyebilirdin. Hem diğer insanların Chatlog'unu kirletmemiş olurdun hem de nezih bir sohbet olurdu. Zaten sonrasında /b- verdim ve çoğu kişi de verdi. Ama sen devam ettin. Yukarıdaki SS'de her şey gözükmekte zaten.
« Son Düzenleme: 26.03.2021 20:56 barometri »

#3 - 27.03.2021 00:03
İlk başta üç kişiydik, kimse yoktu çünkü. Toplu konuşmak için /b kullanıldı. Zaten pm atmak için neden izin isteyeyim? Birebir rolde değildik. Sana açtığım şikayette de dediğim gibi ağzına yapışmış bir "Klavyeye yumruk atar gibi." lafı, kendini burdan kurtarmaya çalışıyorsun. -/b'leri gördükten sonra da bir cümle dahi etmemişim. Zaten role de uymadın, kaçtın gittin. İzin verip sonradan da -/b yazman da tuhaf. Sonradan gelenler için bir şey demiyorum, onlar araya girince dediğim gibi zaten yazmadım daha. Çünkü onlar da role dahil oldu. Zaten sadece iki cümle bir şey yazdım. Ben yerimi bildim, duracağım yerde de durdum. Fakat sen hiçbir şey yapmadın, illegal rol yasağım var deyip agresif rolü ben sergilemedim. Sistemsel dahi vurmadığım halde rolden kaçıp uymayan da ben değilim. Konu üçümüz arasından çıktı. Baktım, daha da yazmadım. OOC konuşmamızdaki amaç da senin yaptığın yanlışı belirtip yapmamandı ama sen devam ettin, konu da şikayet açmaya kadar geldi. /do'da sohbet kanalı değildir, onuda belirteyim. Oradan karşılık veremezdim. Kararı yetkililere bırakıyorum. Onlardan ricam, benim açtığım şikayete ve oradaki yorumlara da şöyle bir göz gezdirmeleri. Çünkü konu sadece bundan ibaret değil. İyi forumlar, iyi roller dilerim.  :vice:

- https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=105533.0#lastPost

Spoiler: GösterGizle
Brawl rolüne girip şikayet yememek için /do'dan belirttim. Onun dışında role girdim zaten ama /b'den klavyeye yumruk atarcasına yazdığınız için biraz çekindim açıkçası. Aynı zamanda üzüldüm böyle bir karşılık verdiğin için, garip. Demek istediğim PM'den söyleyebilirdin. Hem diğer insanların Chatlog'unu kirletmemiş olurdun hem de nezih bir sohbet olurdu. Zaten sonrasında /b- verdim ve çoğu kişi de verdi. Ama sen devam ettin. Yukarıdaki SS'de her şey gözükmekte zaten.
« Son Düzenleme: 31.03.2021 13:12 Shtaloj@ »

#4 - 27.03.2021 14:11
Tekrardan söylüyorum diğer insanların Chat Log'unuda kirlettiğin için /b- verdim. /b- verdikten sonra PM atmak sence daha mantıklı değil mi?  :garip:

#5 - 27.03.2021 18:48
Tamam işte, konuşabilecek başka bir şey yoktu. Seni sadece uyardım, zorla iş yaptıramam. Daha da konuşmak istemedim. Çok istiyorsan PM atabilirdin, durum bu diye. Çünkü sen de farkındasın yaptığın yanlışın. Öyle kavga etme, küfürleşme gibi bir durum da yok. Sadece iki cümle konuştum. Her şey saygı çerçevesinde gerçekleşti. Bir tek bana OOC bir şekilde dil uzatıp klavye yumrukluyorsun deyip durman dışında ciddi bir sıkıntı yok. Oyunu tartışmaktan çok OOC'den laf ediyorsun. Diğer bütün olaylar oyun içinde gerçekleşti. Bakarsan basit bir durum yani, sadece uzadı. Daha bir şey konuşmaya gerek yok, yönetici kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 31.03.2021 13:14 Shtaloj@ »

#6 - 27.03.2021 19:15
Admin kararı, aynı şeyleri tekrarlayıp durma.  :garip:

#7 - 27.03.2021 22:43
Cevap hakkı doğmuş yazmışım. Admin bana zaten hiçbir şey demedi, üstüne gereksiz yazmadım bile. "Tekrarlayıp durma" demek gibi bir hakkın yok senin. OOC dil uzatmaya devam etmek yerine kararı bekle artık.

Admin kararı, aynı şeyleri tekrarlayıp durma.  :garip:
« Son Düzenleme: 27.03.2021 23:02 Shtaloj@ »

#8 - 31.03.2021 19:21
Merhabalar,
birine PM atmak için /do kanalından böyle bir izin almanıza gerek yok öncelikle bunu söyleyeyim, benzer bir şikayeti zaten sonuçlandırdım ortada bir sorun yok, rolde hatalı olan kişi Miya karakteri. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.