Konu: [25.03.2021] Lucifer Pyatrow /q  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2021 19:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucifer Pyatrow @Stalyn97

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.03.2021 18:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda gayet açık, kişiyi suç üstü yakaladım hemen eve girmiş ve /q atmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.03.2021 03:45
Öncelikle Selamın Aleyküm. Olayları en başından anlatmak istiyorum sizlere dansöz gibi kıvırtmadan yalan söylemeden anlatacağım. Şimdi öncelikle, bu olaydan bir kaç dakika zannediyorsam on dakika öncesine kadar Steve McWayne adlı arkadaşım ile PM üzerinden konuşuyorduk. Bu arada kendisi hem IC hem OOC arkadaşım olur. Neyse işte konuşuyorduk ev aldığını ve içersinide çok istediğim bir interior'u attırdığını dile getirdi. Bende on dakika sonra oraya geleceğimi söyledim. Bilgisayarın başından kalktım ve üstümü başımı giyindim, ailemin eve gelmesini ve beni almasını bekledim. Çünkü hastaneye gidip coronavirüs testi yaptıracaktık. Aradan geçti bir kaç dakika gittim arkadaşımın evine inceledik, inceledik sonra bana ev soyuluyor mu acaba diye bir soru sordu. Bende bilmiyorum dedim, oda benim için dener misin dedi malum kendi evinize soygun komutunu kullanamıyorsunuz. Bende olur tabii dedim. Denedim elime çuval geldi. Sonra artık annem ile babamın yanına inmem gerektiği için arkadaşımada dedim kanka gitmem lazım eğer polis gelirse kaçtı dersin dedim. Mantık çerçevesi içersinde düşünelim, dediğimi kanıtlayacak. Bir eve giriyorsun bu ev avukatın evi, yakın bir arkadaşınızın evi ve adam içeride duruyor. İçeri girip bir şey çalabilir misiniz? TAbiikide hayır çalamazsınız. Elime çuval geldiği gibi /esil komutunu aramayı denedim. Bulamadım bulmak içinde vaktim yoktu zaten. y basıp dışarı çıktım q atacağım için evde kilitli kalmak istemedim. Dışarı çıktığımda şans eseri sevdiğim bir memur olan arkadaşı gördüm, onuda role sokmak istemediğimden kendimde giremediğimden gitmedim ve y basıp içeri girdim /q attım ve bilgisayarı kapayıp aşağı indim. Bunları anlatmamın sebebi ceza almamak isteyişim değil. Şikayeti açan arkadaşın güvenini kazanmak istediğimden anlatıyorum. Doğru yaptığım şey etik değil, doğru yapılmaması gereken bir şey. Ancak OOC'de olan veya olacak acil bir işim benim IC'de yaptığım veya yapacağım rolden daha önemli  değil kesinlikle. Bunu sunucunun kurucusu Manifesto bile dile getirmişti vaktiyle. Neyse epeyce uzun lafın kısası pişman değilim açıkcası cezamı yer doldururum ancak bu arkadaşın güvenini geri kazanamam. Ondan dolayı bu arkadaştan özür diliyorum, gerekçe olduğu için bunu yaptım. IC sicilime bakarsanız zaten amel defteri gibi bir tanesinide daha kaldırırdım merak etmeyin zaten sonrasında yedim değişen bir şey olmadı. Bu arkadaştan özür diliyorum tekrardan, OOC sicil veya OOC hapis cezası beklenir doldurulur geri çıkarsın IC'de öyle ancak birinin güvenini kaybettin mi dünyaları versen geri zor kazanırsın ondan dolayı bu açıklamayı yaptım. Cezadan yırtmak için değil yani yalnış anlaşılmasın kimse çocuk değil kimseyi kandırmaya gerek yok. İyi roller gerekli ceza verilebilir.  :-[ :-[

#2 - 26.03.2021 18:28
Ceza alacak. K&A