Konu: [25.03.2021] Brandon_Frasheri / Steven_Quintet Brawl - kural ihlali  (Okunma sayısı 505 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2021 17:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brandon_Frasheri @akbiyikcinarr - Steven_Quintet @Burakgökçe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christopher_Kelly @Shiels - Anthony_Kelly @Artorias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:53 / 25.03.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Brawl Kural ihlali

Alıntı
BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle ss lerde gözüktüğü gibi Brawla giriyoruz fakat silah çekip tarıyorlar. Silahı çıkartan kişi Brandon_Frasheri, Umarım en ağır cezayı alırlar ve bu sayede bu tarz rollere giremeyeceğini anlarlar. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1.ss Loglar (Sıktığının kanıtı)
2.ss Hasar kaydı
3.ss Yaralıya düştüğümün kanıtı, 01 Deki gibi kişilerin taradıktan sonra gelip 01 (Dizi) rpsi yaparcasına terimler kullanması (olum bizle  uğraşamaz vs.)

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.03.2021 17:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

"Kimse bizle uğraşamaz olum. 8) " tarzı şeyler demeniz ayrı bir tat katmış.

« Son Düzenleme: 25.03.2021 19:51 Shiels »

#2 - 25.03.2021 18:03
Merhaba karşıdaki kişi bana yumruk salladı bende yumruk salladım her an gibi bir silah vb zaten kullanamam burda ben silah kullanmadım yanımdaki kişi kullandı bana yumruk atınca bende attım sıkan taraf ben değilim yanımdaki arkadaş sıktı bundan benim alakam yok. İlk sen saldırdın ben sadece vurdum ben bir silah filan kullanmadım yanımdaki kişi kullandı bsn brawl kural ihlali yapmadım.  Bundan benim bir suçum yok sadece ben emote vererek yumruk atar dedim kendinde emote vererek saldırdın sadece arkadaşım silah çıkarıp sıktı.
« Son Düzenleme: 25.03.2021 18:25 Burakgökçe »

#3 - 25.03.2021 18:47
Selam,

Ben orada sadece takılıyordum oraya gidip neler olup, olmadığını sorunca da yumruklar atmaya başladı ve bende mecburi silahım ile kendimi savundum.

https://hizliresim.com/JLY5tk

Şunu da eklemek istiyorum /do Brawl izni?  Vesaire yazmadı direkt kavga çıktı ve bende silahıma davrandım..
« Son Düzenleme: 25.03.2021 18:51 akbiyikcinarr »

#4 - 25.03.2021 19:06
+ Bide vurulduğunda rk kuralı varken araba sürüyorsun 4saat yasağın varken araba sürüyorsun.

#5 - 25.03.2021 19:19
Bu arada 01 Adana dizisi olayına değinmek istiyorum, bu konuda çoğul konuştuğunuz için biraz sinirlendim bu konu da çoğul konuşmazsanız çok sevinirim.

#6 - 25.03.2021 19:54
Tamam dostum sakin ol nefes al ver ama yani /do BRAWL İZNİ? Diye neden sorayım sahildeyiz Ve de omuzlarımdan ittiriyorsun beni.

#7 - 25.03.2021 19:59
Selam,

Ben orada sadece takılıyordum oraya gidip neler olup, olmadığını sorunca da yumruklar atmaya başladı ve bende mecburi silahım ile kendimi savundum.

https://hizliresim.com/JLY5tk

Şunu da eklemek istiyorum /do Brawl izni?  Vesaire yazmadı direkt kavga çıktı ve bende silahıma davrandım..

Olayı yalan yanlış anlatmayalım lütfen SS lerde herşey ortada ve de SS in olayla alakasını anlayamadım, bir de durduk yere yumruk attığımı söylediğini bi kenara koyalım silahına davrandım diyorsun ihlalinde bu zaten brawlda silah çekemezsin kuralları incelemenin öneririm iyi forumlar.  :vice:

#8 - 25.03.2021 20:12
Tamam sslerde benim burda ne suçum var emote yumruk atar diye emoteyi verdim silah filan çekmedim.

#9 - 25.03.2021 21:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

"Kimse bizle uğraşamaz olum. 8) " tarzı şeyler demeniz ayrı bir tat katmış.
Adam demişse, demiş sslerde mevcut zaten bunu yazıp ne zevk alıyorsun?