Konu: Birden fazla konu  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 25.03.2021 16:40
Linçlemeyin lütfen, sadece kendi fikirlerimi sizlerle paylaşıyorum.

✓ VIP oyuncuların, /payday da  185$ değil de, 220$-250$ arası bir para alabilir.

✓ VIP oyuncuların, aksesuar dolabı değiştirilebilir, daha yaratıcı ve farklı şeyler getirilebilir.

✓ Getirilmesi gereken bir şey değil fakat aklımda şöyle bir düşünce oluştu bunları yazarken. VIP alan oyuncuların özel numara hakkı olabilir, çok da gerekli bir şey değil tabii ki. AR-GE ekibi içinde uygun görülürse, eklenirse VIP satışları artar diye düşünmekteyim.

✓Ayriyetten, genel de her hafta sonu x2 exp aktif ediliyor, VIP satın aldığımızda ilk üç gün ise x2 exp veriliyor, bunun yanı sıra VIP alan oyuncuların bir kaç gün x4 exp
alması, devamında x2 olarak devam etmesi, (benim fikrimce) sunucuya getirilebilir bir özellik.

Sunucu'da numara sistemi var fakat numara değiştirme sistemi yok, bu sistem getirilirse çoğu şey de etkili olacağına, sunucu için de güzel bir özellik olacağına inanmaktayım. Elektronikçi dükkanı açılmalı ve (telefon, sim kartı, boombox, tamir kiti vs.) eklenebilir. Bahsettiğim ilk özellik ise, yeni bir sim kartı aldığımızda yeni bir numaranın gelmesi. Faydalı olacağına inanıyorum.

✓ Sunucuya yeni bir meslek eklenebilir. (Çimento - Kamyoncu(Benson-Flatbed) - Çöpçülük vs.) (Bir kaç duyumumla, güncellemede yeni meslek geleceğini duydum, fakat yine de yazmak istedim.)

Spoiler: GösterGizle
Bu resimde görülen yere (Flatbed - Benson) adlı araçların herhangi bir ile, East Beach sahil yolundan şehir dışına giden bir rotayla birlikte, yeni bir meslek getirilebilir.
Misal; Ocean Docks'da bahsettiğim yerden başlayıp, iki rota oluşturularak Las Venturas - San Fierro şehirlerine yük bırakılabilir.
Bu mesleğin gelmesi, meslek yapan oyuncuları gerçekten rahatlatacağına inanmaktayım, ben dahil.

✓ Yorum kısmına daha şık görünüm sağlayan özellikler gelebilir.

Örneğin; (benim aklımdakiler)
⋅ Tanıtım vesaire oluştururken, hazır bbcode'lere ulaşabiliriz. Bunun hakkında bir konu açılabilir mesela. Oyuncuların-yetkililerin yaptığı bbcode'ler o konuda paylaşılabilir, herkes için yararlı olacağını düşünüyorum.

✓ Konu sahipleri ile ilgili

· Açılan konunun sahibi, Moderatör'e gerek duymadan yorum silebilmeli. (bunu çok sağlıklı düşünmedim fakat belki bir önlemi alınır diye sunmak istedim. Misal oyuncu şikayetlerinde konu yorumu silinebilir.)

✓ Sunucuya evet güzel aksesuarlar getirilmiş, fakat bana göre daha güzel bir hale getirilebilir.

· Kıyafet dükkanlarında /satinal yaptığımız da, "Takılar" diye bir kısım olabilir.

İçerisinde;

· Kolye
· Bileklik
· Küpe
· Yüzük
· Piercing
· Bıyık
vesaire..

✓ Bunny Hop engellenmesi için, bir kere zıpladıktan sonra ardı ardına zıplarken yorulma animi olsun veya yere düşülsün.

Bahsettiklerimin gerçekten sunucuda ki rol kalitesini daha da yükselteceğine inanıyorum.

iyi forumlar
« Son Düzenleme: 25.03.2021 16:47 Aoxingart »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.03.2021 17:03
✓ VIP oyuncuların, /payday da  185$ değil de, 220$-250$ arası bir para alabilir.
Desteklemiyorum zaten normal oyuncular 200bine kadar mevduat biriktirebilirken VIP oyuncular 400bine kadar biriktirebiliyor, dahası P2W.

✓ VIP oyuncuların, aksesuar dolabı değiştirilebilir, daha yaratıcı ve farklı şeyler getirilebilir.
Bu konuda katılıyorum, son güncelleme ile viplere özel skinler eklensede yine de skinler ve aksesuarlar eksik kalabiliyor, çeşitlilik artmalı.

✓ Getirilmesi gereken bir şey değil fakat aklımda şöyle bir düşünce oluştu bunları yazarken. VIP alan oyuncuların özel numara hakkı olabilir, çok da gerekli bir şey değil tabii ki. AR-GE ekibi içinde uygun görülürse, eklenirse VIP satışları artar diye düşünmekteyim.
Zaten VIP alırken birçok ayrıcalığınız oluyor. Yetenek puanı, bir adet nc hakki gibi. Bunlar bile tek başına 20vp gibi bir ücret yapıyor, hali hazırda 25vplik telefon numarası değiştirme de getirilirse özel telefon kullanma hakkı yerine herkes VIP alır, gereksiz. Desteklemiyorum.

✓Ayriyetten, genel de her hafta sonu x2 exp aktif ediliyor, VIP satın aldığımızda ilk üç gün ise x2 exp veriliyor, bunun yanı sıra VIP alan oyuncuların bir kaç gün x4 exp
alması, devamında x2 olarak devam etmesi, (benim fikrimce) sunucuya getirilebilir bir özellik.
Bu konuda tek bir yerde katılabilirim, haftasonları 2x payday açıldığı zamanlarda VIP oyuncular normalde aldığı 2x paydayi almaya devam ediyor yani 4xpayday olmuyor ama getirilmesi veya eklenmesi taraftarı değilim. Desteklemiyorum.

✓ Sunucu'da numara sistemi var fakat numara değiştirme sistemi yok, bu sistem getirilirse çoğu şey de etkili olacağına, sunucu için de güzel bir özellik olacağına inanmaktayım. Elektronikçi dükkanı açılmalı ve (telefon, sim kartı, boombox, tamir kiti vs.) eklenebilir. Bahsettiğim ilk özellik ise, yeni bir sim kartı aldığımızda yeni bir numaranın gelmesi. Faydalı olacağına inanıyorum.
✓ Sunucuya yeni bir meslek eklenebilir. (Çimento - Kamyoncu(Benson-Flatbed) - Çöpçülük vs.) (Bir kaç duyumumla, güncellemede yeni meslek geleceğini duydum, fakat yine de yazmak istedim.)
Her ikisini de destekliyorum çeşitlilik her zaman iyidir, telefon olayına gelecek olursak NC attığımız zaman isteğe göre random bir şekilde telefon numarası değiştirilebilir veya marketten sim kartı almakla beraber telefon numarası değişebilir.

Üstte yorumda bulunduğum önerileri dışındaki önerileri ise destekliyorum..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 25.03.2021 17:09
Vipe numara değiştirme gelmesine gerek yok, isteyen satın alabilir. Payday yükselmesi IC üstünlük katar desteklemiyorum. 2x olayı için 4x yerine VIP'in 2x süresinin durmasını 2x bitince sunucudaki devam etmesi daha mantıklı. Yeni meslek gelirse de şehir dışına gelmeli o şekilde destekliyorum. Meslek araçlarında CR durumu çok fazla oluyor. Yazmadığım diğer maddeler için yorumum yok güzel düşünülmüş destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 16.07.2021 13:57
Önerileriniz için teşekkürler, daha sağlıklı sonuçlar almak için kafanızdaki önem sırasına göre önerileri tek tek konu olarak açmanız daha iyi olur, keyifli oyunlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok