Konu: Samp Addon 2.6-2.5 hatası (KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM YARDIM EDİN LÜTFEN)  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2021 23:18
SAMP ADDON 2.6 kurdum ve gta sa yı çalıştırdım ama açılmadı, açılıp ekran gelmeden hemen kapandı samp addon 2.5 kurdum yine aynı, modlardan kaynaklanıyor dediler modları sildim sadece samp addon ve samp kurdum yine aynı
gta sa dosya konumunda bulunan audio.asi yi silince oyun açılıyor ama bu sefer saydam menü, alt taba atınca afk kalmama vs. olmuyor oyun bozuk bir şekilde oynuyorum hata devam ediyor lütfen bir çözüm gösterin bana lütfen!!!  :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.03.2021 09:53
Addon kurarken temiz bir gta dosyası lazım, gta sayı tekrardan indirip sadece sampı klasöre kurup ardından başka bir mod kurmadan önce addonu kurmanız gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 25.03.2021 09:55
SAMP ADDON 2.6 kurdum ve gta sa yı çalıştırdım ama açılmadı, açılıp ekran gelmeden hemen kapandı samp addon 2.5 kurdum yine aynı, modlardan kaynaklanıyor dediler modları sildim sadece samp addon ve samp kurdum yine aynı
gta sa dosya konumunda bulunan audio.asi yi silince oyun açılıyor ama bu sefer saydam menü, alt taba atınca afk kalmama vs. olmuyor oyun bozuk bir şekilde oynuyorum hata devam ediyor lütfen bir çözüm gösterin bana lütfen!!!  :'(
Ben de bu olayı yaşadım, çok rastgele bir çözüm buldum fakat benim bilgisayarımda oluşan problemi, sana uyarlayarak anlatayım. Şimdi eğer sen gidip 2.5 kurmaya çalıştıktan sonra, oyunun açılmadığını görüp sildiysen, onun yerine de 2.6 kurmaya çalıştıysan açılmaması normal. Çünkü 2.5'te olup, 2.6'da olmayan birkaç .asi veya başka bir şeyler olduğundan çakışıyor. Benim tavsiyem oyunu sil, baştan tek tek kur, en sonda da SAMP Addon'u kur. Benim böyle düzelmişti.

Silmem gereken .asileri veya dosyaları söyle uğraştırma diyorsan da, gerçekten bilmiyorum. Muhtemelen bozuk olan şeyi ararken oyunu daha da bozacağın için, temizinden kurman daha iyi olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 25.03.2021 10:09
Gerçekten denedim, sıfırdan kurdum, modları sildim kurdum, sadece samp kurup kurdum hiç bir şekilde olmuyor audio.asi den kaynaklı onu silince garip bir şekilde açılıyor. Onu silince ne saydam menü nede afk kalmama çalışıyor. İnternette hiç çözüm bulamadım dediklerinizi sürekli yaptım. Önceden çalışıyordu ama bir gün uyandığımda açmaya çalıştığımda olmadı...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 25.03.2021 10:16
Gerçekten denedim, sıfırdan kurdum, modları sildim kurdum, sadece samp kurup kurdum hiç bir şekilde olmuyor audio.asi den kaynaklı onu silince garip bir şekilde açılıyor. Onu silince ne saydam menü nede afk kalmama çalışıyor. İnternette hiç çözüm bulamadım dediklerinizi sürekli yaptım. Önceden çalışıyordu ama bir gün uyandığımda açmaya çalıştığımda olmadı...
Addon 2.4 kurar mısın?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 25.03.2021 10:42
Merhaba, ben Gta San Andreas mod yapımcısıyım. Addon ve Codsmp modları her bilgisayarda çalışmıyor. Bunun sebebi çoğunlukla oyun ile alakalı. Gta San Andreas'ı tekrar indirin. Cleo sürümünüzü Cleo 4.4.0 olması gerekiyor. Eğer hala Cleo 4.3.2 kullanıyorsanız cleo sürümünüzü güncelleyin. Ardından Silent's Asi Loader ve Gta San Andreas Us 1.0 sürümünü indirin(Gta San Andreas Us 1.0 modlar için düzenlenen sürümdür. Bir nevi crack gibi düşünün). Bunları indirdikten sonra oyununuzun yedeğini alın. Sonra Addon kurun. Eğer çökerse oyununuzun yedeğini aldığınız için eski sürümleri deneyin. Addon'un eski sürümlerinde çökme sorunları yok. Sorununuzun devamı halinde bana Discord üzerinden ulaşırsanız daha detaylı ilgilenebilirim. Size aşağıda indirme linklerini de vereyim. Discord adım: Batuhann#2394
Cleo(Cleo sürümünüz güncel değilse): https://cleo.li/
Silent's Asi Loader: https://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=21709
Gta San Andreas Us 1.0: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/programs/135576-gta-sa-exe-1-0-us-original-version.html
İyi günler dilerim! :vice:
« Son Düzenleme: 25.03.2021 10:50 UchihaBatuhan »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 30.03.2021 13:06
Konu şablona göre uygun değil, devam ediyorsa uygun şablonla tekrardan konu oluşturabilirsiniz.

Kilit & Arşiv.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok