Konu: [24.03.2021]Dennis Stafford | Non-RP + Fear-RP | Şikayet  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.03.2021 23:15
Fear-rp lik bir şey çünkü bakarsanız Dragunov tanıtımına görürsünüz zaten orası dragunov mekanının çevresi ve ondan dolayı Fear-rp yapmama gerek yok Non-rp lik bir olay da göremiyorum.
Merhaba dostum öncelikle şunu belirtmej isterimki şahitliğimi onaylıyorum ayriyettende bu savunmana karşı bir cevap vereceğim demişsinki orası dragunovun fakat baktığımızda Big Monkey'in tam karşısı ve o mekana Bright Family birliği sahip o yüzden o mekan dragunovların olmuyor sonrasında fear rplik bir durum yok diyorsun fakat bulunduğun bölge Bigonkey'e ait ve orada 10 kişi senin başına gelmişken sen korkusuzca adeta hulkmuş gibi rol yapıyorsun. Non RP'lik bir durum yok diyorsun fakat rol yapmadan oradaki çekiciyi çekip gidiyorsun ve ortada bişey bulunmuyorki bundan dolayı da yetersiz rol bilgin/kural bilgin olduğunu düşünüyorum. Ayriyetten orası diyelimki Dragunov'a ait daha Dragunov birliğinde değilsin orayı bu şekilde rahatsız etmen ne kadar mantıklı pek bir bilgim yok.

#11 - 25.03.2021 01:10
Merhabalar,
şikayet incelendi. Kanıtlar yeterli, Dennis karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.