Konu: Maske_22600 | Maske_27542 - DM  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.03.2021 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
[ Maske_22600 - forum adını bilmiyorum. ] | [ Maske_27542 - forum adını bilmiyorum. ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: [ Loreika_Garcia - @Marcell ]

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.03.2021 | 14:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rancher model aracımla gezerken Marten_Walker karakteri Sultan marka araç ile defalarca karşıma geçip kafa atmaya çalıştı aracıma, aracım 4x4 gibi bir model olduğu için sürekli üzerine çıkıyordu. Marten_Walker buna devam edince İC bir şekilde küfür ettim Marten_Walker karakterine. " Marten kafanı sikerim. " diye. Daha sonra Marten_Walker ve Rondell Raynolds karakteri ile gelip aracımın tekerine bıçak batırma emotesi vererek patlattı, buna da ses etmedim. Bunlar için gerekli ss'lerim yok maalesef. Daha sonra aracımın tekeri patladığı için sürmemin biraz saçma olabileceğini düşündüm, o zamanda Loreika_Garcia karakteri ile telefonda konuşuyordum ve yanıma geldi gri bir Buffalo model araçla. O araca bindim ve Loreika Garcia kapıları kilitledi, East Beach yoluna ilerledik, Marten Walker karakteri ve Rondell Raynolds karakteri bizi takip ediyordu, yolda bir kaza geçirdik. Aracımız takla attı, kaza rolümüzü yaparken Marten Walker telefon ile birilerini arayıp bölgeye çağırdı. Maskeli kişiler geldi ve Deagle - Uzi model silah çıkartarak direk bize sıktılar. Ardından gittiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalarını talep ediyorum. Yok yere girdikleri saçma bir rol yüzünden Revenge Kill durumuna düştüm.

« Son Düzenleme: 24.03.2021 18:58 Rosta »

#1 - 25.03.2021 00:08
@yakışıklı @isotcu sinan en kısa sürede savunmanızı yapın.

#2 - 25.03.2021 09:28
Öncelikle iyi günler,

Ben oraya sadece birlik üyesinin emriyle geldim ve sıktım. Size gerekli açıklamayı @MASTY yapacak.

« Son Düzenleme: 25.03.2021 11:59 isotcu sinan »

#3 - 25.03.2021 12:35
Merhabalar maske_27542 olarak savunmamı yapıyorum..
Öncelikle arkadaşı vurup bayıltan ben değildim, Rondell karakteri beni arıyor ve araca ihtiyacı olduğunu söylüyor, ondan konum istiyorum ve olay yerine gidiyorum. Olay yerine gittiğimde yerde yatan şahısları ve arkadaşlarımı görüyorum, çatışma olduğunu sanıp sadece uzimi çıkarıyorum.  SIKMIYORUM, EMOTE'DE ve hasarlar kısmında GÖRÜNÜYOR.
Şikayeti açan arkadaş beni neden etiketledi, mantıksız. Sadece silahı belimden çıkarıyorum.

#4 - 25.03.2021 12:40
Raghnall karakterinin vurulma olayın gelicek olursak, yetersiz delil. /Hasarlar kısmından ss alması gerekir, ben kimseyi vurmadım, olayla bir alakam yok.

#5 - 25.03.2021 14:57
Selam, şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 25.03.2021 15:08
Merhaba, şikayetimi çekiyorum fakat şöyle birşey eklemek istiyorum ;

Evet arkadaşlar sizin birliğinizden sizden kıdemli bir üyenin size silahla gelip şuna veya buna sık dediğinde mantıken yapmanız gerekiyor ama lütfen şunu da düşünerek rolümüzü yapalım. Evet belki de kıdemli üye bana o karaktere sık demiş, dinlemem gerek evet fakat benim soruşturmam gerekiyor bunu. İC veya OOC fark etmez, İC olarak " neden sıkayım? " OOC olarak " Sıksam DM olmaz mı, rolümüzü sağlama alalım. " vs. gibi rolü soruşturarak rolü iki taraf içinde eğlenceli bir rol alabilir. Kısacası, rolleri ciddiye alarak&rolün iki taraf içinde eğlenceli olup sıkıntılı bir rol olmamasını düşünmelisiniz. " Birliğimdeki kıdemli üye bana sıktı dedi, sıkmalıyım hemen sözünü dinlemeliyim. " zihniyetinde değil de OOC&İC olarak sorgulatarak rolü sağlama alarak rolü gerçekleştirmelisiniz.

İyi roller dilerim. | @isotcu sinan , @yakışıklı |
« Son Düzenleme: 25.03.2021 15:17 Rosta »

#7 - 25.03.2021 15:21
İC emir aldığımda kıdemli rütbe emir veriyor, İC verdiğinde OOC olarak soruşturmuş ve gözden geçirmiştir. Bizim amacımız sadece gerçekçilik, çete rolünde adalet değil kıdem konuşuyor. Rol gayet giriş-gelişme ve sonuç şeklinde oldu.

Bize bu konuşmayı yaptığınız için son derece teşekkürlerimi iletmek isterim. İyi roller diliyorum.

#8 - 25.03.2021 15:23
İC emir aldığımda kıdemli rütbe emir veriyor, İC verdiğinde OOC olarak soruşturmuş ve gözden geçirmiştir. Bizim amacımız sadece gerçekçilik, çete rolünde adalet değil kıdem konuşuyor. Rol gayet giriş-gelişme ve sonuç şeklinde oldu.

Bize bu konuşmayı yaptığınız için son derece teşekkürlerimi iletmek isterim. İyi roller diliyorum.
Doğru fakat yine de sormak gerekir, herneyse. Rica ederim. @MASTY dostumuzla konuşup halettik, teşekkürler sizlere de.

#9 - 26.03.2021 19:11
Geri çekildiği için K&A.