Konu: [22.03.2021 - Miguel Cesario, Miuguel Hernandez] NON-RP, illegal kural ihlali  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 22.03.2021 20:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Cesario @Kreezy , Miuguel Hernandez @yusufkaan1

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.03.2021, 19:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali, non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: crenshaw'da afk atmıştım, kişiler 5 seviye altı, onlarla alakam olmadı halde gelip fütursuzca saldırmışlar. emotedan ve chat kısmında yazdıkları yazılardan görüldüğü üzere ve pm kısmından sorduğumda ise kendi ağızlarıyla söylediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Alıntı
2- Sivil karakterler, illegal rol yapabilmek için en az 5 seviye olmak zorundadır.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): cezalandırılmalarını talep ediyorum

#1 - 22.03.2021 20:06

#2 - 22.03.2021 20:43
Öncelikle merhabalar, yeni başlamıştık arkadaşım ile.Vice'da rol yapmak için geziniyorduk, ıc olarak şahısın arkadaşları ile bir kaç sorun yaşadık.Sonra şahıslar ile konuşmaya gittik.Aramızda tartışma geçti, kavga çıktı.Bu arkadaş ise yolun ortasında afk idi.Arkadaşda'da hata var.Biz rol yapmak için oradya gittik kural ihlali yapmak için değil.Savunmam bu kadar, yeterli olacağını sanıyorum.Eğer haksız bulunursam az önce dediğim gibi biz sadece oraya rol yapmak için gitmiştik iyi günler.

#3 - 04.04.2021 14:37
Merhaba, AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.) @Kreezy @yusufkaan1

Sizi bu konuda uyarıyorum. Şikayet kapatılmıştır, onun dışında herhangi bir sorun görülmüyor.