Küçük bir tavsiye,
Bugüne kadar "keşke" dediğiniz her şey için aslında henüz erken. Beş sene önce şunu alsaydım, dört sene önce şuna başlasaydım, iki sene önce şunu öğrenseydim vb. gibi söylemler 5 yıl sonra da karşınıza çıkabilir. Şu an olduğunuz noktada net bir karar verip geçmişte yapmadığınız şeyler sanki hayat boyu kayıpmış gibi görünmemeli. Aksine, geçmişte yapmayı düşündüğünüz, yapamadığınız veya yapmak için kolunuzu bile kıpırdatmadığınız şeyler şu anki pişmanlığınıza sebep olup tecrübe kattı. Bunu hayatın birçok noktasında ömür boyu göreceğinize eminim.
Hiçbir şey için geç olmamakla birlikte, benim de zamanında yaşadığım birçok pişmanlığım var ancak bu pişmanlıklar önümüzdeki yaşanacak olan zaman için tecrübe ve yol gösterici bir unsur. İşi bu tarafından almanızı öneririm. SAMP ortamında olduğu için en basit örneği Vice'dan verelim, 2014'de denedik ve sadece forum kurmayı başardık ve kapandı. 2018'de denedik, bu sefer oyun da açıldı ancak istediğimiz gibi gitmedi ve bir ay sürdü. (Bunların tamamı pişmanlık ve başarısızlık içeriyordu) ancak bir noktadan sonra bu sefer birçok şeyi eksiksiz yaptık ve sonuç ortada.
Hayatta hiçbir şey için geç değil. Belki sadece yönteminizi değiştirerek denemeniz gerekiyordur.