Konu: Stoner Hate, Brandon Frasheri, Tigar Frasheri // İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 435 defa)

#0 - 22.03.2021 03:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brandon Frasheri @akbiyikcinarr Stoner Hate @haters gone hate Tigar Frasheri @dogukan121

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 52 çetesi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YARALI KURAL İHLALİ, RK KURAL İHLALİ, FEAR-RP İHLALİ, POWERGAMING, Troll(sıfır bir repliği?!?!?)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, bu arkadaşları gece 2 10 - 2 30 arası vuruyoruz. Stoner ve Tigar karakteri cepte. Daha sonrasında sslerde görüldüğü üzere Brandon karakteri düşüyor, düştükten sonra hiçbir emote olmadan kalkıyor(?), yaralı rolünü sergilemiyor (kalktığına dair ss varsa bekliyorum). Daha sonra silahlı olduğumuzu bildiği halde, üstelik yerden kalkmadığı halde kalkıyor ve bacağını tutma emoteu vererek "adımlamaya başlar" diyor, fakat anim ile koşuyor. SSlerde görüleceği üzere emoteumu verip silahımı çıkartıyorum, doğrultup durmasını söylüyorum fakat hiçbir korku rolü sergilemeden koşmaya devam ediyor. Daha sonrasında ise onu vurduğum zaman pmden bana yazmaya başlıyor, paşa paşa şikayetini açabilir, hiçbir problem yok bu konuda. Her neyse, arkadaşları bir arkadaşın aracına doldurup önden yolluyoruz, daha sonra o arkadaşımı aradığımda ise bana sste görüldüğü üzere "DENİZE ATLADILAR, KAÇIYORLAR!" gibisinden bir bildiri yapıp konumunu söylüyor. Bu arkadaşlar yaralı oldukları halde bunu nasıl yapıyorlar, hızlı hızlı nasıl oradan uzaklaşıyorlar? Bunları geçtim, daha sonra bu parlak fikirli arkadaşlarımız iki kişi maske takıp geliyorlar, maske numaralarından bunu öğrenebilirsiniz, RKlı oldukları halde 10 dakika gibi bir süre sonra tekrardan ateş ediyorlar. Tigar karakteri ise chatten sıfır bir repliği söylüyor, dalga geçermiş gibisinden. Şunu da eklemek istiyorum, bu arkadaşlar bunu bir şirket oluşumundayken yapıyorlar(legal). Bunu cezası varsa bundan da ceza almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 22.03.2021 03:04 favellakubibackinbusiness »

#1 - 22.03.2021 03:02

#2 - 22.03.2021 03:08
Şahitliği onaylıyorum.

#3 - 22.03.2021 05:31
Benim rp de ben kaçmadım beni denize atınız ikinci olarak siz gelip bize sıkacaksiniz biz boşmu durucaz ve benim rp de herşey normaldi sıkma rp sinde de ben sıkmadım sadece arabanın içinden bağırdım
İyi ekler iyi forumlar

#4 - 22.03.2021 05:37
01 dediğiniz repliği /soru kısmından sordum bir problem olmiyacagi söylendi dediğin gibi arkadaşınız beni kaçırdı ve ben arabadan atlamadım giseleri geçtikten sonra beni kendisi surukleyip denize atı gişe esnasında ac molası verirken bu olay oldu ordaydim  forum ismi aybikçinar olan arkadasin atamasıyla benim ne alakam var ben atlamadım
Paşlar gibi rolümü yaptım iyi roler iyi forumlar

#5 - 23.03.2021 00:17
Selamlar, olay ilk baş gri tahoma'yla atışma halinde gerçekleşiyor ardından Brandon karakteri ve karşı tarafala dm'e dönüyor. Şahıslar vurulduktan 3-5 dakika sonrasından arkadaşları gelip bize sıkmaya başlıyor burada mix dönüyor. Arkadaşları bi anda etrafımızda beliriyor ve bize ateş açılıyor mix döndüğü kesin. Hiç bir şekilde rol yokken PM ya da başka bir uygulama tarafından birbilerinden bilgi alıp yanımıza geliyorlar. RK'lı olduğum halde gidip ateş açtığım bariz eğer bir ceza alıcaksam karşı tarafında almasını istiyorum çünkü onlarında birden çok kez kural ihlali yaptığını biliyorum, vurulduktan ve kalktıktan sonra yine ateş açtılar ve mix yaptılar. Elimde her hangi bir kanıt SS' yok, dediğim gibi eğer ceza alıcaksam karşı tarafta almalı.İyi forumlar.

#6 - 04.04.2021 11:44
10+ gün geçti, şikayet aktif

#7 - 16.04.2021 03:12
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Tigar için herhangi bir yaptırım uygulanmayacak, diğer arkadaşlar için cezalar olacak.

Brandon karakteri, 02.09'da yaralı bir şekilde yatıyor. Buradan sonra yapacağı her değişik hareket yaralı kural ihlali olarak değerlendirilecek durumda. Daha sonrasında kişi kalkıp hiçbir şey olmamış gibi koşmaya başlıyor, her ne kadar topallayarak ilerler emotesi vermiş olsa dahi. Kişi burada Yaralı Kuralını ihlal ediyor. Bu süreç içerisinde arkasında ona silahlı bir kişi dur diyerek bağırıyor ve uyarı geçiyor. Gerçek hayatta olsaydınız eğer bu durumda söylenileni harfiyen uygulardınız, üstelik yaralıyken.

Stoner karakteri, 02.15'de yaralı rolü yaptığının screenshotı sohbette bulunuyor ve şikayetçi tarafın aracında. İlerleyen süreçlerde rol bittikten yaklaşık yarım saat sonra hiçbir şey olmamış gibi silahıyla birlikte yanında Brandon karakteriyle Crenshaw bölgesinde kişilere karşı saldırıda bulunuyor. Yaralı kural ihlalini direkt olarak eziyor.

Bu kapsamda Brandon karakteri Fear RP ve Yaralı Kural İhlalinden, Stoner karakteri de Yaralı Kural İhlalinden ceza alacak.