Konu: [IC-OOC Karıştırma] Smoke Sean  (Okunma sayısı 303 defa)

#0 - 21.03.2021 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Smoke Sean | @mustafakaymaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kimse yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21 Mart 2021 Pazar Günü / 15.40 ila 16.04 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PM ile rahatsızlık verme, Mixing.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi /soru'dan kaskının ayarlaması için talepte bulunmuştu. Bence Binco'ya yanına giderek /pm üzerinden kaskını gerekli direktifler ile ayarlayabileceğimizi söyledim. İşimizi hallettikten sonra kişi otomatik olarak role başladı ve bisikleti ile aracımı takip ederek, hiçbir rol yapmaksızın ''kişiye girişir emote'u ile..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk önce Log kayıtlarından başlamak istiyorum;

[15:29:09] Smoke Sean(102): Merhabalar aksesuar olarak bincodan kask aldım ayarlayamadım yanlız o nasıl oluca şekillendirmesi vs.
[15:29:14] [VC] {C8C8C8}Smoke Sean adlı oyuncunun sorunu kabul ettiniz.
[15:29:27] (( << Smoke Sean (102): Merhaba Smoke, iyi oyunlar. ))
[15:29:35] (( << Smoke Sean (102): Hangi Binco'dasınız şu an? ))
[15:29:38] (( >> Smoke Sean (102): Merhaba Kino sanada. ))
[15:29:50] (( >> Smoke Sean (102): Şuan bincoda değilim ama gidebilirim gösterin ganton bincosu. ))
[15:30:05] (( << Smoke Sean (102): Orada buluşalım, size tarif edeyim. Kafanıza göre ayarlayalım. ))
[15:31:54] (( [102] Smoke Sean: Böyle. ))
[15:31:59] (( << Smoke Sean (102): Şimdi düzenlemeye gelin ve ikinci seçeneğe gelin. ))
[15:32:22] (( [102] Smoke Sean: Sonra? ))
[15:32:41] (( << Smoke Sean (102): Sonra ok işaretlerini sağa sola oynatıp en uygun şekli karar kalın, Kaydet butonuna tıklayın. ))
[15:32:46] (( << Smoke Sean (102): Yapın isterseniz ben buradayken. ))
[15:33:45] (( >> Smoke Sean (102): Pek olmadı da. ))
[15:34:17] (( << Smoke Sean (102): Aslında çok güzel oldu. ))
[15:34:30] (( << Smoke Sean (102): Düzenlemeye tekrar gelin ve üçüncü seçeneğe tıklayın genişliğini ayarlayın. ))
[15:34:46] (( << Smoke Sean (102): Öncesinde ama ilk seçenekte ileri geri oynatın bir. ))
[15:35:50] (( >> Smoke Sean (102): Oldu mu? ))
[15:36:00] (( << Smoke Sean (102): Evet çok güzel oldu. ))

Dediğim gibi destek amaçlı olarak gelmeme rağmen bu şekilde bir role girme ve rahatsız etme çabaları var.

[15:36:08] Smoke Sean: Dostum beni de bıraksana?
[15:36:14] Kino Juanna yanındaki aracın kilidini açar.
[15:36:16] Yeni bir soru geldi. Gönderen: Kendrick Murphy
[15:36:17] Smoke Sean: Siktir et bisikleti kalsın burada.

Bu şekilde PM üzerinden rahatsızlık vermektedir.

Ve sürekli olarak takip ediyor, aracıma vuruyor.

Ek açıklamalar(varsa): Role uymamazlık gibi bir durum olmadı, kişi dövdükten sonra beni arabaya yavaş yavaş ilerledim ve kapıyı kilitledim. PM ve diğer takip etme olayları kavga rolünden sonra gerçekleşti. Kişinin gerekli cezayı almasını talep etmekteyim.

« Son Düzenleme: 21.03.2021 16:09 Blozzy »

#1 - 21.03.2021 16:18
@mustafakaymaz 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 21.03.2021 16:48
İlk önce olaylar Bincoda gelişmekte, ve kendisine IC bir şekilde beni bırakabilir misiniz dedim, sonra ise maalesef cevabını verdi, sonra IC bir şekilde bir düşmanış şeklinde şahsı takip ettim bir süreden sonra inip IC olarak küfür ve hakaret yaymaya başladı sonra ise dövüş emotesi vererek saldırdı buraya kadar herşey normal sonra ise bende emote vererek saldırdım bayılınca PM'den bana şikayet açacağını bildirdi bayılınca dedi tüm bunları ondan önce IC konuşma IC roldeydik zaten aracına vurmam söz konusu değil yani vurmadım bile takip ve dövüş emotesi vererek saldırdım şahsa.

#3 - 22.03.2021 16:35
İlk önce olaylar Bincoda gelişmekte, ve kendisine IC bir şekilde beni bırakabilir misiniz dedim, sonra ise maalesef cevabını verdi, sonra IC bir şekilde bir düşmanış şeklinde şahsı takip ettim bir süreden sonra inip IC olarak küfür ve hakaret yaymaya başladı sonra ise dövüş emotesi vererek saldırdı buraya kadar herşey normal sonra ise bende emote vererek saldırdım bayılınca PM'den bana şikayet açacağını bildirdi bayılınca dedi tüm bunları ondan önce IC konuşma IC roldeydik zaten aracına vurmam söz konusu değil yani vurmadım bile takip ve dövüş emotesi vererek saldırdım şahsa.
OOC destek amacı ile buluştuğumuzdan ötürü /pm ile sizi alamayacağımı belirtmiştim, aracıma ''binebilir miyim?'' demeden direkt olarak oturdunuz. Düşmanlık besleyecek kadar karakterimi hiç tanımadan ne yapmış olabileceğimi düşündüm lâkin bir cevap bulamadım. Role devam etme sebebim ise ''Sürekli Role Play'' kuralından kaynaklıdır. Sizi oyun içerisinde yanımdan gitmeniz için uyardım, gitmeyince kavgaya tutuştuk evet, ''Sürekli Role Play'' kuralı işlediği için rol bitimine kadar bekledim, ardından durum bu.
« Son Düzenleme: 22.03.2021 16:37 Blozzy »

#4 - 22.03.2021 21:21
Forum ve karakteri yasaklandığından dolayı, şikayet arşiv.