Konu: [20.03.2021 - Valmir_Gjoni] Birden çok kural ihlali  (Okunma sayısı 442 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.03.2021 21:43
Senaryoyu bilen kişi Bogdani birliği ya da Fazzini birliği, eğer üçüncü bir şahısa bu durum anlatılmadıysa... Mal varlığı aktarımı yapılıp neden UZİ aktarılmadığını düşünce yapına göre değerlendirerek iletmişsin. Muhtelen, kişiler malvarlığını aktardıktan sonra UZİ ile bu kural ihallallerini devam ettirmek amacıyla devam etmiş. Valmir_Gjoni karakterine bakacak olursak, karakterin sürekli DM yapan Low-RP oyunculardan olmadığı anlaşılacaktır. OOC dostluğumuz dışında IC de bir geçmişimiz var. Hiçbir şekilde bu tarz haraketlerde bulunduğunu görmedim. Soracağın bütün soruları başka platformlar üzerinden de sana ve sorunu olan halen daha hesabın çalınmadığını iddaa edip kindar bir şekilde " kesin ceza alsın, suçlusun. Hesabının çalandığı yalanını atıyorsun." gibi söylemler ile kişileri kışkırtıcı bir durumda bulunmanın kendimce hiçbir anlamı yoktur. Konu güncelliğini koruyor. Kimse bu oyunu insanlara OOC düşmanlık, kin beslemek, egosunu tatmin etmek gibi niyetle oynamıyor. ( Bence)
Alıntı
Çalınsa bile bu kadar şey tesadüf olamaz arkadaşın hesabı gerçekten çalınmış olsaydı ilk bizi düşürüp kaçırmaya değil, ban yedirmeye çalışıp rastgele kişilere sıkardı.
demişsiniz. Rastgele etrafa sıkıp ban yedirebilirsin evet ama bu da hesabın direkt çalındığını kesin kararlaştırırdı ve çalan kişinin hesap çalma suçunun temize çıkartmasına yardımcı olamazdı. Sizin elinize bu kadar ihlal verip forumdan bu durumun bu kadar dillenmesini sağlamazdı.

Şikayette ismi yer almayan, o gece rolde olmayan kişi-kişiler şikayete savunma yapmazsa sevinirim herkesin ağızı var savunma yapabilir. OOC kin ile alakası yok durumun yapılan ihlaller zincirine sessiz kalamam, kalamayız. Oyun zevkimi bozuyorsa ben şikayetimi açarım, eğer bu sana göre OOC kin ise diyebilecek bir şey yok. Hesabı çalan kişi en ağır cezayı alabilir, sadece ben yazdığım şeyde o gece yanında bir karakter daha olduğu ve o kişinin de göz ardı edilmemesi gerektiğini belirttim.

Kardeşim, sınavlarım olduğu için bilgisayarda pek aktif olamıyorum ancak bu zaman aktif oldum adminler tarafından ip kontrolü yapılacağı belirtildi Micheal Barbarian adlı kişiyi ne ic'de nede occ'de tanımıyorum. Adminler ip'ye bakacaklarını belirttiler fakat sen hala occ kin peşindesin lütfen daha fazla yazmamanı ve durumun sonuçlanmasını beklemeni rica ediyorum.

#11 - 04.04.2021 16:45
Valmir muhtemelen hesabını çaldırmış, attığı kanıtlarda bunu destekliyor ticket açıp sonucunu alabilir fakat her ne olursa olsun bu sizin sorumluluğunuzda. Bu yüzden ceza alacaksınız. K&A