Konu: Tigar_Martini Maske_27369 DM [20.03.2021]  (Okunma sayısı 609 defa)

#30 - 20.03.2021 06:50
Dostum rp bitmiş tolar yapılmış dc da sorun olduğu için ordan yaznişiz ondan biras sonrada oyundan çıktık ve sunuda eklemek istiyorum bana ve arkadaşına şikayet açtığınız konuyla şu anki konu hakında dünyalar kadar fark var ve nerden saldıracağınızi şaşırmışmış ve bu gün bu olaydan ceza alırsam gerçekten okadar emeğimi bırakıp gitmeyi düşünücem tek gecede beni rp den soğutunuz teşekürler ve sevgili dostum haberli pilanli dc üzerinden donen bir çatışma olay bittikten sonra kim kazanmış diye hesap yaparken ortaya çıkmış birseye Mix demen beni şaşırti ve mumkunse dc varsa görüşmek isterin
Ya allah için ne anlatıyorsun ne? Dcden plan döşek yatak yapmanız da mixe giriyor.  Bu bir ROLEPLAY oyunu, silah sıkıp ateş etme oyunu değil. Kim kazanacak diye bir şeyler yapacaksanız dm sunucularında oynayın yahu. Bir de rol keyfimi bitirdiniz diyorsun, iki gündür beni tarayıp duruyorsun? Onaylı birlikteyim, sen değilsin ben buna rağmen sana karşılık vermiyorum ben mi senin rol keyfini baltalıyorum? Yahu seni pmden uyardim bir daha yapmayacağım dedin, aynısını tekrar yaptin ne yapayim bir insana bir kere uyarirsin ikinciye gerekeni yaparsın.  Bugün bana yapıyorsun uyarmama rağmen yarın başkasına yapacaksın. Buna göz yummayacağım, elime kanıt geçerse de farklı şeylerden buraya ekleyeceğim. Sana ooc kinim falan yok, sadece göz bir kere yumarım uyarırım, ikincide şikayet açarım. 

#31 - 20.03.2021 06:52
Hile kulanan bir insansin ve onca ceza kayidin var ve burda gelip bana rp öğretme çabaların traji komik dostum
BRUH. 

#32 - 20.03.2021 06:53
Tekrardan selam,

Dostlarım cidden artık buraya yanıt atmaktan ellerim ağrımaya başladı, aramızdaki sorunu güzellik ile kapatıp yolumuza bakalım eğer kabul etmezseniz de admin kararını bekleyelim burayı daha fazla kirletmeyelim. Umarım kabul edersiniz. İyi roller, iyi forumlar. @Metamfetamin  @dogukan121

#33 - 20.03.2021 06:56
Samimi olmak böyle bir şey değil. Durum beni ilgilendirmiyor, ben sadece küfrü yiyen arkadaşı haberdar ettim. O beni buraya ekleyince olaya dahil oldum. Sizin Discord'dan konuşmanız beni ilgilendirmiyor yada küfür etmen. Bunlar beni ilgilendirmiyor. Ben sadece şahidim, anladın? Bu yüzden bana bir şey demeyin, bu da son yanıtım.

#34 - 20.03.2021 06:57
Samimi olmak böyle bir şey değil. Durum beni ilgilendirmiyor, ben sadece küfrü yiyen arkadaşı haberdar ettim. O beni buraya ekleyince olaya dahil oldum. Sizin Discord'dan konuşmanız beni ilgilendirmiyor yada küfür etmen. Bunlar beni ilgilendirmiyor. Ben sadece şahidim, anladın? Bu yüzden bana bir şey demeyin, bu da son yanıtım.
Sana zaten bir şey diyen yok ki, neden kirletmeyelim dedikçe daha fazla yazıyorsunuz?

#35 - 20.03.2021 06:57
Daha fazla bir şey yazmayacağım cılkı çıktı.  Kimseyle muhattap olmak zorunda değilim, bir kere uyardım.  Ikinciyi keyif ala ala vurduktan sonra pis pis şahsıma hakaret ede ede oynamaya devam ettiniz. Şikayetin sonuçlarına da katlanmayı göze alîn mümkünse bu yazdigimdan sonra isterseniz destan yazın yanıtlamayacağım bilginiz olsun.
« Son Düzenleme: 20.03.2021 06:59 Metamfetamin »

#36 - 20.03.2021 06:58
Başka bir şeyden, başka bir şey çıkıyor diyor arkadaşımız. Bu yüzden son yanıtımı yazdım, dostim. Herkese iyi forumlar, iyi roller...

#37 - 20.03.2021 06:58
Daha fazla bir şey yazmayacağım cılkı çıktı.
Sana bu konuda katılıyorum, etiketlediğim yanıta bir cevabın varsa yanıt verirsen sevinirim.

#38 - 20.03.2021 07:11
Tekrardan selam,

Dostlarım cidden artık buraya yanıt atmaktan ellerim ağrımaya başladı, aramızdaki sorunu güzellik ile kapatıp yolumuza bakalım eğer kabul etmezseniz de admin kararını bekleyelim burayı daha fazla kirletmeyelim. Umarım kabul edersiniz. İyi roller, iyi forumlar. @Metamfetamin  @dogukan121
Sana katılıyorum kardeşim

#39 - 21.03.2021 21:55
Umarın yakında yanıtlanır.