Konu: Tigar_Martini Maske_27369 DM [20.03.2021]  (Okunma sayısı 610 defa)

#20 - 20.03.2021 06:31
İnan bana yazdıklarından hiçbir şey anlamadım. Dediğim gibi, aranızda geçen rolü de bilmiyorum. Belki DM'dir, belki çatışmadır. Sadece yapılan yanlış için arkadaşa ulaştım. Sorun bu kadar.
https://dosya.co/3vuu6amg769m/chatlog.txt.html (ChatLogum)

#21 - 20.03.2021 06:32
Yapilan mesaj Çınar adlı bu şikayete de adi geçen arkadaşına yazılmıştır catişmadaydik çatışma sonrası bi dialog  pardon dostum yanlış oldu dediğimi atmalısınız sirf ceza almamız için savaşıyorsunuz arkadaşa da sora biliriz aynı mesajı ona tekrar atın ben yanlış kişiye mesaj atim diye neden bu kadar ortalık karışık çatişmadaki isimlerde şahidim o sırada catişmadaydik sevgili adminler şu yapılan çirkin saldiriyi görün artık boş yere ceza almamiz için savaşiyor

Aynen dostum, çatışmadayken ya da çıkarken arkadaşlarına rahatlıkla OOC olayı pmden anlatıp "S*ktim" gibi kelimeler kullanabilirsin, hiçbir sorun yok bunda aynen.

#22 - 20.03.2021 06:33
Seni de, diğer arkadaşı da tanımıyorum. Yapılan bir terbiyesizlik var ortada. Kimseye bir kinim yada bir sempatim de yok. Senin bana başka yazdığım bir şey göremedim. Gözümden kaçmış da olabilir. Buraya atacağım. Hem yetkililer, hem de sen incelersin. Kabul müsün?
Gözünden kaçması çok zor ben o kelimeyi kullandıktan sonra çınar adlı arkadaşa pm den yazarken sana yazmışım heycanla ida vardı aramızda onun için aramizdaki muhabet ve pilanli idali bi rp ydi ve sunuda eklemek istiyorum bizler İl-legal karakterler olarak isimiz ilegal yapmak ve bu sizi rahatsız ediyorsa yapacağım birşey yok ata bilirsiniz ben aynı mesajı şikayete ismi maske diye geçen arkadaşa da atim sorada bilirsiniz iyi geceler

#23 - 20.03.2021 06:35
Yapilan mesaj Çınar adlı bu şikayete de adi geçen arkadaşına yazılmıştır catişmadaydik çatışma sonrası bi dialog  pardon dostum yanlış oldu dediğimi atmalısınız sirf ceza almamız için savaşıyorsunuz arkadaşa da sora biliriz aynı mesajı ona tekrar atın ben yanlış kişiye mesaj atim diye neden bu kadar ortalık karışık çatişmadaki isimlerde şahidim o sırada catişmadaydik sevgili adminler şu yapılan çirkin saldiriyi görün artık boş yere ceza almamiz için savaşiyor

Aynen dostum, çatışmadayken ya da çıkarken arkadaşlarına rahatlıkla OOC olayı pmden anlatıp "S*ktim" gibi kelimeler kullanabilirsin, hiçbir sorun yok bunda aynen.
dostum o arada savaş biti çınar adlı arkadaş kaç tane vursun savaş bitti dedi bende heycanla öyle bir kötü kelime kulandım olay bundan ibaret

#24 - 20.03.2021 06:36
Bak, seni cidden anlamıyorum. Ben senin rolünün "pilanından" falan bahsetmiyorum. Bana öyle bir PM geldi, ilk ciddiye almadım. Oyuncu şikayetlerine göz gezdirmek istedim ve karşıma sana açılan şikayet geldi. DM sonra bana gelen bir PM olduğunu anladım. Bu yüzden karşı taraf ile iletişime geçip, durumu izah ettim. Chat Logu attım, her şey orada yazıyor. Değiştirdiğim falan düşünülüyorsa, yetkililer tarafından loglarım detaylıca incelenir, iyi forumlar dilerim.  :vice:

#25 - 20.03.2021 06:38

dostum o arada savaş biti çınar adlı arkadaş kaç tane vursun savaş bitti dedi bende heycanla öyle bir kötü kelime kulandım olay bundan ibaret
Kardeşim beni yanlış anlama, sana gerçekten roleplay desteği sağlaması lazım yetkililerin.   Bu yaptığınız da mixe giriyor, kendi ağzınla söylüyorsun bak.  Cidden hatanı kabul et ya da etme, anlaşılır bir şekilde bir şeyler yazdığında cevap vereceğim onun dışın da lütfen burayı boş doldurmayalım, çünkü söylediğin şeyler anlaşılmıyor ve yazdıkça pot kırıyorsun.

#26 - 20.03.2021 06:44
Dostum rp bitmiş tolar yapılmış dc da sorun olduğu için ordan yaznişiz ondan biras sonrada oyundan çıktık ve sunuda eklemek istiyorum bana ve arkadaşına şikayet açtığınız konuyla şu anki konu hakında dünyalar kadar fark var ve nerden saldıracağınızi şaşırmışmış ve bu gün bu olaydan ceza alırsam gerçekten okadar emeğimi bırakıp gitmeyi düşünücem tek gecede beni rp den soğutunuz teşekürler ve sevgili dostum haberli pilanli dc üzerinden donen bir çatışma olay bittikten sonra kim kazanmış diye hesap yaparken ortaya çıkmış birseye Mix demen beni şaşırti ve mumkunse dc varsa görüşmek isterin

#27 - 20.03.2021 06:48
Son olarak şunu eklemek istiyorum şikayet açtığınız olayla bu olay ayrı olaylar bunun için başka bir şikayet açmanız gerekiyor ve olayı saptiriyorsunuz iyi geceler diliyorum size kendinize iyi bakın iyi rp ler ve iyi forumlar

#28 - 20.03.2021 06:50
[05:24:24] (( >> Tigar Martin (39): Bir sikmişim varya 2 tane yatırdım da mermi 21 kaldı. ))

[05:29:24] Saatlik bonus {00CC00}$185{C8C8C8} ve {00CC00}1{C8C8C8} vCoin kazandınız.

[05:29:24] Mevduat hesabınız {00CC00}$163{C8C8C8} faizlendi.

[05:29:33] (( << Tigar Martin (39): mermiler pahalı hocam aman diyeyim ))
Eğer adminler ihtiyaç duyarsa, tüm Chatlog'un dosyasını da atabiliriz. @samaelmuz  Adlı arkadaşa yanlış attığı pmler, arkadaş bana iletti. Şikayete eklemem ve dmci olduklarını kanıtlamam için.  Eminim bizi vurduktan sonra da böyle küfürler havada uçuşmuştur, chatlog kontrolünün de yapılmasını talep ediyorum, samaelmuz isimli arkadaşla da bu vesileyle tanıştım başka bir arkadaşlığım yok.
Selam,

Arkadaşlarımız ile kendi aramızda anlaşmalı çatışma rolüne girdik, ortamda samimi olduğumuz için bir birimize bu kadar rahat konuşuyoruz ve Tigar yanlışlık ile bana PM atmak yerine sana PM atıyor bunu belirtmek istedim.

#29 - 20.03.2021 06:50
Hile kulanan bir insansin ve onca ceza kayidin var ve burda gelip bana rp öğretme çabaların traji komik dostum