Konu: Tigar_Martini Maske_27369 DM [20.03.2021]  (Okunma sayısı 583 defa)

#10 - 20.03.2021 03:00
Arkadaşlar şuna bir açıklık getireyim, tekrardan okuduğunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz galiba. Ben ne kimseyi bıçakladım, ne kimseyle çıkarcı bir rol yaptım ne de biri bana yumruk atana kadar ona saldırdım. Bakın bu dediklerimin tekrar altını çiziyorum, Mei'ye saldırmanız umrumda değil, ben bireysel rollerimde dahil çoğu konuyu konuşarak çözmeye çalışırım. Israrla bıçakladın, dolandırdın gibi ithamlar kullanıyorsunuz. Bunlar beni ilgilendirmez,  ben kimseye saldırmadım da, dolandırmadımda. Lütfen kanıtınız varsa şikayet açın, yoksa saçma sapan yapmadığım şeyleri üstüme atıp savunma yapmayın. 

Bıçak muhabetine gelince'de 2 boşluk iki karin bicKlabdin
Bir kere karın boşluğundan, bir kere omuzundan bıçaklandın Mei_Tsao karakteri tarafından bu durumunda benle hiçbir alakası yok.
dostum karakterine göre sen karşı çıktın bu işe bu yüzden bunlar oldu sen bana anlatmadın rp de bunları Occ 'de bilmem rp yi etkilemez ben zamanı da yanlış anlaşılma yu,undan ck verdim iyi roler iyi forumlar
Ben sana IC bunları anlattım, "Dostum benim olayla alakam yok" dedim kafa attın, yerdeyken de bunu tekrarladım kızımı tehdit ettin. Sonra kalkıp  ittim seni. Sonra ard arda dmler yemeye başladım, cklaman ceza almayacağın anlamına geliyorsa adminler ilgilenecektir. Daha fazla yazmayacağım.

#11 - 20.03.2021 03:00
Saldırın dediğimi hatırlamıyorum, kanıtınız varsa lütfen paylaşın.

#12 - 20.03.2021 05:10
Saldırın dediğimi hatırlamıyorum, kanıtınız varsa lütfen paylaşın.
Mei dostum pm den ona saldır bende seni bıçakliyayim demedinmi otamatik benim karakterkn'de ona saldırdı onun yüzünden bıçak yedi

#13 - 20.03.2021 05:47
[05:24:24] (( >> Tigar Martin (39): Bir sikmişim varya 2 tane yatırdım da mermi 21 kaldı. ))

[05:29:24] Saatlik bonus {00CC00}$185{C8C8C8} ve {00CC00}1{C8C8C8} vCoin kazandınız.

[05:29:24] Mevduat hesabınız {00CC00}$163{C8C8C8} faizlendi.

[05:29:33] (( << Tigar Martin (39): mermiler pahalı hocam aman diyeyim ))
Eğer adminler ihtiyaç duyarsa, tüm Chatlog'un dosyasını da atabiliriz. @samaelmuz  Adlı arkadaşa yanlış attığı pmler, arkadaş bana iletti. Şikayete eklemem ve dmci olduklarını kanıtlamam için.  Eminim bizi vurduktan sonra da böyle küfürler havada uçuşmuştur, chatlog kontrolünün de yapılmasını talep ediyorum, samaelmuz isimli arkadaşla da bu vesileyle tanıştım başka bir arkadaşlığım yok.

#14 - 20.03.2021 05:56
Merhabalar, adım geçtiği için bir şeyler söylemek istiyorum. Yemek yemek için AFK bırakmıştım. Geldiğimde böyle iğrenç bir PM ile karşılaştım.  Loglarımı kontrol edebilirsiniz, ss almama rağmen belgelerime düşmedi. Bu yüzden de "Chat Log" u tercih etmek zorunda kaldım. @Metamfetamin 'i OOC ve IC olarak tanımıyorum. Sadece böyle iğrenç bir durumu bildirmek için PM yolu ile ulaştım. Burası bir rol sunucusu, çatışma rollerinde veya DM'lerden sonra OOC olarak övünüp, küfürler edecekleri bir yer değil. Zaten bu yüzden birçok insan burada oynuyor, böyle insanların barınmaması gerekli. Arkadaş adına cidden üzüldüm ve utandım. "Bir sikmişim varya 2 tane indirdim." Gibi saçma ve iğrenç kelimeler kullanılıyor. Toxic kitlenin arınması için caydırıcı bir ceza almasını istiyorum. İleride ben de il-legal rollere geçersem, böyle kişiler ile uğraşmak istemem. Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.  :vays: :nays:

#15 - 20.03.2021 06:14
Yapilan mesaj Çınar adlı bu şikayete de adi geçen arkadaşına yazılmıştır catişmadaydik çatışma sonrası bi dialog  pardon dostum yanlış oldu dediğimi atmalısınız sirf ceza almamız için savaşıyorsunuz arkadaşa da sora biliriz aynı mesajı ona tekrar atın ben yanlış kişiye mesaj atim diye neden bu kadar ortalık karışık çatişmadaki isimlerde şahidim o sırada catişmadaydik sevgili adminler şu yapılan çirkin saldiriyi görün artık boş yere ceza almamiz için savaşiyor

#16 - 20.03.2021 06:19
Merhabalar, adım geçtiği için bir şeyler söylemek istiyorum. Yemek yemek için AFK bırakmıştım. Geldiğimde böyle iğrenç bir PM ile karşılaştım.  Loglarımı kontrol edebilirsiniz, ss almama rağmen belgelerime düşmedi. Bu yüzden de "Chat Log" u tercih etmek zorunda kaldım. @Metamfetamin 'i OOC ve IC olarak tanımıyorum. Sadece böyle iğrenç bir durumu bildirmek için PM yolu ile ulaştım. Burası bir rol sunucusu, çatışma rollerinde veya DM'lerden sonra OOC olarak övünüp, küfürler edecekleri bir yer değil. Zaten bu yüzden birçok insan burada oynuyor, böyle insanların barınmaması gerekli. Arkadaş adına cidden üzüldüm ve utandım. "Bir sikmişim varya 2 tane indirdim." Gibi saçma ve iğrenç kelimeler kullanılıyor. Toxic kitlenin arınması için caydırıcı bir ceza almasını istiyorum. İleride ben de il-legal rollere geçersem, böyle kişiler ile uğraşmak istemem. Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.  :vays: :nays:
dostum sana orda yazdım dedimki yanlış kişiye mesaj bunu neden söylemiyor sin hepiniz toplandiniz rolde bize yenildiniz alta kaldınız diye saldiriyosun Addy aybikcinat vs arkadaşlarla catişmadaydik ss leri bulunmakta o yüzden yaptığınız ayıp burda eğlenmek rahat laman için oyun oynuyoruz yaptıklarınıza bakın biz Occ kin besleyecek insanlar değiliz genede güzel rolerde buluşmak dileğiyle iyi forumlar iyi rp ler sıkı kalın

#17 - 20.03.2021 06:25
Seni de, diğer arkadaşı da tanımıyorum. Yapılan bir terbiyesizlik var ortada. Kimseye bir kinim yada bir sempatim de yok. Senin bana başka yazdığım bir şey göremedim. Gözümden kaçmış da olabilir. Buraya atacağım. Hem yetkililer, hem de sen incelersin. Kabul müsün?

#18 - 20.03.2021 06:28
Artık söz aminlerde sucumuzun olmadığı bariz ortada ceza almamız için başka konular açılıyor pm diyolar ama burda abrasiv rol yapıldı diyolar görüyorsunuz gerçekten rp heyecanımızı bitirdiniz bu gece çok teşekürler rp den tat alamadık yeter şikayet açılır savunma yapılır admin'de gelir doğru karar verilir birşey diyorsunuz cevap veriyoruz başka birşey e atliyorsunuz gerçekten ayıp son olayı gören normal bir insan anlar zaten nasıl bir oyun yapildiğini sevgili adminler son karar sizde böyle giderse arkadaşlarım ve ben bu haritadan ayrilmayi dusunucez gerçekten çok güzel bir aile ortami var ama böyle dostlarimiz da var olsun genede seviyoruz Vice Roleplay'ı iyi oyunlar iyi forum lar diliyorum iyi geceler

#19 - 20.03.2021 06:30
Artık söz aminlerde sucumuzun olmadığı bariz ortada ceza almamız için başka konular açılıyor pm diyolar ama burda abrasiv rol yapıldı diyolar görüyorsunuz gerçekten rp heyecanımızı bitirdiniz bu gece çok teşekürler rp den tat alamadık yeter şikayet açılır savunma yapılır admin'de gelir doğru karar verilir birşey diyorsunuz cevap veriyoruz başka birşey e atliyorsunuz gerçekten ayıp son olayı gören normal bir insan anlar zaten nasıl bir oyun yapildiğini sevgili adminler son karar sizde böyle giderse arkadaşlarım ve ben bu haritadan ayrilmayi dusunucez gerçekten çok güzel bir aile ortami var ama böyle dostlarimiz da var olsun genede seviyoruz Vice Roleplay'ı iyi oyunlar iyi forum lar diliyorum iyi geceler
Hocam ne anlatıyorsun ya sen? Şikayetime kanıt ekliyorum, bundan daha doğal ne yapabilirim? Yazdıklarından hiçbir şey anlamadım, Adminleri mi tehdit ediyorsun şimdi de gideriz diye falan?