Konu: Tigar_Martini Maske_27369 DM [20.03.2021]  (Okunma sayısı 625 defa)

#0 - 20.03.2021 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @dogukan121 Tigar_Martini, Maske_27369

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mei_Tsao

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.2021 gece 1.05 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Agresif roleplay, DM  Dün bir rol çevirdik, Mei karakteri Tigar'ın teklifini benimle konuştuktan sonra red etti, ben de yanlarındaydım. Arkadaşa ılımlı yaklaştım ve dedim ki olayla bir alakam yok, sakin ol bir saat sonra kızım gelecek kavga etmek istemiyorum. Kafa attı, ardından ben yere düşme rolü yaptım yerdeyken tekrarladım kızım gelecek kavga etmek istemiyorum diye. Sonra kızını da seni de senden kaç tane varsa onları da öldürürüm diyerek vurmaya çalıştı karşılık verdim, geriye doğru vurarak ittim orada bir saniye durdu ve elini beline atma emotesi verdi, Mei de benim vurulacağımı düşünerek silahını çekmeden onun arkasında olduğu için bıçakladı, daha sonra gidip yardım etmek istedim, beni tekrar tehdit etti ben bunlara rağmen ılımlı rol yapmaya devam ettim, sukunetimi korudum. Beni Jefferson otele çağırdı sıkmayacağını beyan ederek, ben de gittim dostum benim bir alakam yok konuyla dememe rağmen aniden maskeli biri arabadan inip beni taradı, özelden dostum yaptığın suç ama ben şikayet açmayacağım sohbetimiz olduğu için dedim. Dostum nc atacağım zaten açma falan gibisinden yaptı, ben de lütfen tekrarlama diyip konuyu kapattım. Bugün de Mei karakterini aradı, birlikte rol yapıyorduk. O sıra buluşmak istedi kabul ettik, sonrasında ben de yalnız bırakmamak için yanında gittim ve sslerde görüldüğü gibi yine durduk yere arabadan inip taradılar. Anlamıyorum bu oyun roleplay oyunu? Benim de silahım var ama bir kere kullanmadım şu sunucuda, silah kullanmak neden bu kadar zevkli geliyor?  Gerçekten en ağır cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen en ağır cezayı alsın, uyarmama rağmen tekrarlayıp dfevam ediyor, role gidiyordum sinirlerim aşırı gerildi.  Maske isimli arkadaşla hiçbir alakam yok, hiçbir şekilde bir rolüm bile yok karakterim tanımıyor bile.

« Son Düzenleme: 20.03.2021 02:05 Metamfetamin »

#1 - 20.03.2021 02:06
Dostum Mei karakteri ile dm den bu planı yaptık ben sana saldiricaktim o da beni bicaklayacakti  bizler polislerden şiddet gördüğü için polislere sıkıp en ağır cezalara katlanmiş karakterleri sahibiyiz beni bicaklama durumunda ikisinede saldirmamiz karakterlerimizin düşünce yapısına göre aynı Mei karakteri sana saldirmami soyledi pm den beni bicaklamak için  bu kadar basit birşey hersey pilanliydi zaten ama sen bu plana uymadin rolden sikilinca şikayet açtın iyi roler dilerim :op

#2 - 20.03.2021 02:11
Öncelikle merhaba,

Tigar_Martin karakteri IC'de benim kardeşim kadar değerli bir karakter, Tigar'ın dediği gibi agresif bir karakter sahibiyiz çarlarımızı buna göre kurduk ve sizlere hiç bir şekilde DM atmakta bulunmadık, yaptığımız şey rolsel bir DM. Tigar'ı 4 yerinden bıçaklıyorsunuz ve 10.000$ Dolarını dolandırıyorsunuz, bence geçerli bir sıkma sebebimiz var. İyi roller, iyi forumlar dilerim.

#3 - 20.03.2021 02:17
Öncelikle merhaba,

Tigar_Martin karakteri IC'de benim kardeşim kadar değerli bir karakter, Tigar'ın dediği gibi agresif bir karakter sahibiyiz çarlarımızı buna göre kurduk ve sizlere hiç bir şekilde DM atmakta bulunmadık, yaptığımız şey rolsel bir DM. Tigar'ı 4 yerinden bıçaklıyorsunuz ve 10.000$ Dolarını dolandırıyorsunuz, bence geçerli bir sıkma sebebimiz var. İyi roller, iyi forumlar dilerim.
10 bin dolar konusunda, kanıt atarsanız sevinirim. Benim hiçbir ilgim yok, öyle bir durum varsa da loglar kontrol edilsin ben kimseyle para bile konuşmadım. OOC yalana gerek yok. Ayrıca karakterleriniz agresif diye, agresif rol yapıp başkalarının rolünü baltalamak gibi bir lüksünüz yok. Kuralları tekrar gözden geçirmekte fayda var,  Tigarı da dört yerinden bıçaklıyorsun(uz) konusuna gelirsek kızımı tehdit edene kadar Tigar'a yumruk bile atmadım, Mei'nin problemi ve iki kere bıçakladı sadece. Döndüğümde yardım etmeye çalıştım yine tehdit yedim. Meiyle pmden bir şeyi planlamanız da benim sorunum değil, benim haberim yok sizin planlamanız beni dövüp, ard arda iki gün taranma durumuna getiriyorsa bundan siz sorumlusunuz. Daha fazla yanıt vermeyeceğim admin insiyatifine bırakıyorum.

#4 - 20.03.2021 02:22
Bide Mei karakteri çıkarcı bir karakter beni tabiri caizse soyup soğana veridi ben ne yapacaktım karakterim Mei ye sıkmadı bile ya indaki kişiye sıktı karakterim tanıştığı insanlara da ilk söylediği şey kimse benden çalamaz çalan bazı karakterlerinde co sini verdiği kanıtlarla birlikte mevcut o yüzden hem dolandirilican hemide bıçaklamicam asla böyle birşey karsisinda karakterim durmaz ve o rol Mei karakteriyle anlaşmalı yapıldı pm üzerinden iyi forumlar ve tolar dostum.

#5 - 20.03.2021 02:28
Bıçak muhabetine gelince'de 2 boşluk iki karin bicKlabdin

#6 - 20.03.2021 02:29
Öncelikle merhaba,

10 bin dolar konusunda, kanıt atarsanız sevinirim. Benim hiçbir ilgim yok, öyle bir durum varsa da loglar kontrol edilsin ben kimseyle para bile konuşmadım. OOC yalana gerek yok. Ayrıca karakterleriniz agresif diye, agresif rol yapıp başkalarının rolünü baltalamak gibi bir lüksünüz yok. Kuralları tekrar gözden geçirmekte fayda var,  Tigarı da dört yerinden bıçaklıyorsun(uz) konusuna gelirsek kızımı tehdit edene kadar Tigar'a yumruk bile atmadım, Mei'nin problemi ve iki kere bıçakladı sadece. Döndüğümde yardım etmeye çalıştım yine tehdit yedim. Meiyle pmden bir şeyi planlamanız da benim sorunum değil, benim haberim yok sizin planlamanız beni dövüp, ard arda iki gün taranma durumuna getiriyorsa bundan siz sorumlusunuz. Daha fazla yanıt vermeyeceğim admin insiyatifine bırakıyorum.
Tekrardan merhaba,

10.000$ Konusunda elimde bir fotoğraf/video yok, sadece Tigar'ın bana dediklerini söylüyorum ve dediğim gibi canımdan sevdiğim birisini bıçaklıyorsunuz ve benden öylece durup beklememi mi istiyorsunuz? Agresif rol konusuna gelince kimsenin rolünü baltaladığım yok, sadece bize yapılan saldırılara karşı atak veriyoruz bu kadar hiç bir şekilde DM atmadık yaptığımız şey rollüydü neden şikayet açtığınızı hala anlamış değilim bunu PM üzerinden konuşup anlaşabilirdik eğer yazsaydınız ama direkt şikayet açma taraftarısınız buda sizin kararınız bir şey diyemem ancak dediğim gibi, yaptığımız bir DM kural ihlali değil hiç bir şekilde kimseye DM atmadık. İyi roller, iyi forumlar.

#7 - 20.03.2021 02:32
Arkadaşlar şuna bir açıklık getireyim, tekrardan okuduğunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz galiba. Ben ne kimseyi bıçakladım, ne kimseyle çıkarcı bir rol yaptım ne de biri bana yumruk atana kadar ona saldırdım. Bakın bu dediklerimin tekrar altını çiziyorum, Mei'ye saldırmanız umrumda değil, ben bireysel rollerimde dahil çoğu konuyu konuşarak çözmeye çalışırım. Israrla bıçakladın, dolandırdın gibi ithamlar kullanıyorsunuz. Bunlar beni ilgilendirmez,  ben kimseye saldırmadım da, dolandırmadımda. Lütfen kanıtınız varsa şikayet açın, yoksa saçma sapan yapmadığım şeyleri üstüme atıp savunma yapmayın. 

Bir kere karın boşluğundan, bir kere omuzundan bıçaklandın Mei_Tsao karakteri tarafından bu durumunda benle hiçbir alakası yok.
« Son Düzenleme: 20.03.2021 02:36 Metamfetamin »

#8 - 20.03.2021 02:32
Öncelikle merhaba,

Tekrardan merhaba,

10.000$ Konusunda elimde bir fotoğraf/video yok, sadece Tigar'ın bana dediklerini söylüyorum ve dediğim gibi canımdan sevdiğim birisini bıçaklıyorsunuz ve benden öylece durup beklememi mi istiyorsunuz? Agresif rol konusuna gelince kimsenin rolünü baltaladığım yok, sadece bize yapılan saldırılara karşı atak veriyoruz bu kadar hiç bir şekilde DM atmadık yaptığımız şey rollüydü neden şikayet açtığınızı hala anlamış değilim bunu PM üzerinden konuşup anlaşabilirdik eğer yazsaydınız ama direkt şikayet açma taraftarısınız buda sizin kararınız bir şey diyemem ancak dediğim gibi, yaptığımız bir DM kural ihlali değil hiç bir şekilde kimseye DM atmadık. İyi roller, iyi forumlar.

Son not: Ben dün Tigar'ı uyardım ilk vurduğunda, ikinci uyarıyı yapmak zorunda değilim. Çözüleceğini düşündüğüm şeyleri önce pmden yazarım zaten.

#9 - 20.03.2021 02:57
Arkadaşlar şuna bir açıklık getireyim, tekrardan okuduğunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz galiba. Ben ne kimseyi bıçakladım, ne kimseyle çıkarcı bir rol yaptım ne de biri bana yumruk atana kadar ona saldırdım. Bakın bu dediklerimin tekrar altını çiziyorum, Mei'ye saldırmanız umrumda değil, ben bireysel rollerimde dahil çoğu konuyu konuşarak çözmeye çalışırım. Israrla bıçakladın, dolandırdın gibi ithamlar kullanıyorsunuz. Bunlar beni ilgilendirmez,  ben kimseye saldırmadım da, dolandırmadımda. Lütfen kanıtınız varsa şikayet açın, yoksa saçma sapan yapmadığım şeyleri üstüme atıp savunma yapmayın. 

Bir kere karın boşluğundan, bir kere omuzundan bıçaklandın Mei_Tsao karakteri tarafından bu durumunda benle hiçbir alakası yok.
dostum karakterine göre sen karşı çıktın bu işe bu yüzden bunlar oldu sen bana anlatmadın rp de bunları Occ 'de bilmem rp yi etkilemez ben zamanı da yanlış anlaşılma yu,undan ck verdim iyi roler iyi forumlar