Konu: [19.03.2021 - Lauren Sky ] Car Jack  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2021 01:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fabrodoyançar - Lauren Sky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.30.2021 - 01:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Car Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi sadece bana iki kere car Jack attı iki gün içerisinde, aracı getirmezsen şikayet açıcağım dediğimde adminmisin sanane tarzında laflarda bulunuyor, yan karakteriyle girip kafasına göre takılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz oyuncuların sunucuda bulunması aşırı gereksiz, aynı ihlali iki kere yapıp ikisinde de ceza yemiş bir oyuncu, insanları sinir etmekten zevk alan birisi, umarım gereken yapılır.

#1 - 19.03.2021 13:30
Selamlar,
O sırada kişisel ihtiyacım için odamdan yarım saatliğine çıkmam gerekti, geldiğimde gördüğüm manzara; kardeşim bilgisayara geçmiş, oyun açık boş boş etrafta koşuşturuyordu. Kendi yaptığım bir şey değil. Zaten karakterim yirmi yedi level, sunucuda epey bir süredir oynuyorum. Bu tarz ihlalleri kasti yapacak bir oyuncu değilim.

Şikayeti geri çekerseniz hoşnut kalırım. Kardeşimin bu yaptıklarından sonra karakteri yasaklattım.

#2 - 19.03.2021 14:34
Dün geceki olaydan arkadaşımın ve benim başıma gelmiş durumlar. SS'lerin biri bana diğerleri arkadaşıma ait.

#3 - 19.03.2021 14:46
Selamlar,
O sırada kişisel ihtiyacım için odamdan yarım saatliğine çıkmam gerekti, geldiğimde gördüğüm manzara; kardeşim bilgisayara geçmiş, oyun açık boş boş etrafta koşuşturuyordu. Kendi yaptığım bir şey değil. Zaten karakterim yirmi yedi level, sunucuda epey bir süredir oynuyorum. Bu tarz ihlalleri kasti yapacak bir oyuncu değilim.

Şikayeti geri çekerseniz hoşnut kalırım. Kardeşimin bu yaptıklarından sonra karakteri yasaklattım.

Savunmamda da dediğim gibi, konunun tartışmaya dönmesini istemiyorum. Son karar yetkililerin.

#4 - 19.03.2021 15:42
Merhabalar,
siz de hatanızı kabul etmişsiniz zaten, Lauren karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.