Konu: Neela Myers  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2021 17:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @villano Neela Myers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.03.2021 16:30-16:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CAR RAMMING, /b

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs uzun bir süre çarparak aracımı bozmaya çalışıyor, kaçıyorum. Sonrasında ise 2. kez yaptığında aşşağı iniyorum ve bana saldırıyor. Bende karşılık vermeme rağmen şahıs düşürüyor. Kendisine ic olarak hakaret etmemden sonra /do Fear RP? gibi şeyler söyleyip kas seviyesi 2,3 arası olan bir kişiye fear yapmamı bekliyor. Sonrasında ise rolün ortasında gereksiz /b bölüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklama olarak ise kas seviyesi 3 olan bir kız karaktere Brystal üyesinin Fear-RP yapmasını saçma buluyorum. Teşekkürler...

#1 - 18.03.2021 18:01
Öncelikle; Olaya şahit olan Lily Fox karakterini Mention'layarak buraya davet etmek istiyorum. @ENGHalilBey
Car Ramming'i bizim yaptığımızı öne sürüyorsun, İdlewood'da çarparak yolda çıkardın, ViceMall'ın önünde karşılaşınca yaptığın aciz hareketi sürdürdün.
Kız karaktere Fear-RP'yi yanlış gördüğüne üzüldüm cidden...
Kendi karakterinin kas ve dayanıklılık seviyesinin SS'ini eklemeni talep ediyorum. 1 Kas gücü, 0 Dayanıklılık...
Ayrıca yerde iken yaralı rolü bile yapmıyorsun... Sadece karakterime küfürler savuruyorsun.

Screenshotta'da göründüğü üzere: Car Ramming yaptığımı bana karşı söylemiyor arkadaş. Çünkü öyle birşey yaşanmadı, kendi suçunu bize yıkmaya çalışıyor.

#2 - 18.03.2021 18:03
Gereksiz /b Bölme dediği şey, sadece bir gülücük. Bunun rolüne herhangi bir olumsuz etkisi olacağını sanmıyorum?

#3 - 18.03.2021 18:04
Yaralı rolünü illa ölü gibi mi yapmam gerekiyor? Küfür edemezmiyim? 3 kas seviyesi de abartılacak bir durum değil ne yazıkki... Yönetimin kararını bekliyorum.  Ha bu arada o Mentions düşer kısmının üst tarafı atmamışsın. Ben atayım: Umarım açarsın şikayet dedikten sonra mentionsun düşeceğini söylememde ihlal olduğunu düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 18.03.2021 18:07 Adelina_Amberly »

#4 - 18.03.2021 18:05
Yaralı rolünü ölü gibi yap demiyorum, "Iğğh" gibi şeyler yazman gerekirken sadece küfür etmen?

#5 - 18.03.2021 18:07
Öncelikle iyi forumlar, şikayet açan arkadaşımız bize Non-RP Sürüş yaptı fakat SS alamadım kendisi önce bize çarptı ve durup role bile girmedi "iyi misiniz?" diye sormadı ve yoluna devam etti. Neela karakteride İC olarak biz dolaşırken çok kez araba çarpıp kaçtığı için sinirliydi ve bu adamın peşine düştü, ardında kişi ile kavga ettiler ve şahıs düştü. Yerde RK olmasına rağmen "Fear-RP" uygulamadı. Fear-RP uygulamadığı için SS`im var ama Non-RP sürüş yaptığına dahil kanıtım yok Fear-RP yapmama ihlali için kanıtı aşşağıya atacağım. Gerekli cezanın uygulanmasını istiyorum. İyi forumlar.

Fear RP Yapmama Kanıt =
« Son Düzenleme: 18.03.2021 18:13 ENGHalilBey »

#6 - 18.03.2021 18:11
PM'nin ihlal olduğunu söyleyen olmadı dostum, yönetimin kararını bekliyorum. İyi roller dilerim.

#7 - 18.03.2021 18:15
Benim o SS'i atmamdaki amaç, bana karşı doğru söyleyip forumda, yönetime karşı Car Ramming yalanını uydurmanı kanıtlamaktı.

#8 - 18.03.2021 18:16
Yaralı rolünü illa ölü gibi mi yapmam gerekiyor? Küfür edemezmiyim? 3 kas seviyesi de abartılacak bir durum değil ne yazıkki... Yönetimin kararını bekliyorum.  Ha bu arada o Mentions düşer kısmının üst tarafı atmamışsın. Ben atayım: Umarım açarsın şikayet dedikten sonra mentionsun düşeceğini söylememde ihlal olduğunu düşünmüyorum.

PM`den yazmak ihlal değil PM OOC bir yer sana adam İC gel bana şikayet açınca söyle dememiş, PM`den söyle demiş.

#9 - 18.03.2021 18:17
Öncelikle iyi forumlar, şikayet açan arkadaşımız bize Non-RP Sürüş yaptı fakat SS alamadım kendisi önce bize çarptı ve durup role bile girmedi "iyi misiniz?" diye sormadı ve yoluna devam etti. Neela karakteride İC olarak biz dolaşırken çok kez araba çarpıp kaçtığı için sinirliydi ve bu adamın peşine düştü, ardında kişi ile kavga ettiler ve şahıs düştü. Yerde RK olmasına rağmen "Fear-RP" uygulamadı. Fear-RP uygulamadığı için SS`im var ama Non-RP sürüş yaptığına dahil kanıtım yok Fear-RP yapmama ihlali için kanıtı aşşağıya atacağım. Gerekli cezanın uygulanmasını istiyorum.

Fear RP Yapmama Kanıt =
iyi misiniz? diye rol yapmam bana kalmış bir şey dostum. İlk baş bana çarptığınızda sadece ''YAVAŞ!'' vb. kelimeler ile role girmiştim zaten. Sonrasında ise beni kovalamaya başladınız. /do incele Neela'' gibi şeyler de saçma değil mi? /b :) yaparak da ne demek istediğini anlamadım. Ben de /b :) yaptığında açıkcası kas  seviyeni 20 vb. sayılarda düşünüyordum fakat /incele Neela yaptığımda kas seviyesini 3 görmem ve bunun için fear yapmam istenmesi biraz gülünç geldi. Her neyse iki tarafda açıklamasını yaptı, konuşacağını konuştu. Yönetim kararını bekliyelim.