Konu: [18.03.2021 - Shayla Mondragon Mark Opie] DEATHMATCH İLLEGAL BİRLİK KURALLARI  (Okunma sayısı 390 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2021 16:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shayla Mondragon @RevanChista Mark Opie @egeahinbey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Haze DiCaprio Alex Art

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

1) LEGAL / İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Shayla Mondragon karakterinin kontağı ve kilidi açık bir şekilde bıraktığı Sanchez model motorunu çaldım. Biraz gezdim(tahmini 5 dakikayı geçmez) sonrasın da biraz hasarlı bir şekilde getirdim. Shayla karakteri silahını çıkartıp ateşliyor sonrasın da diğer Mark karakteri ve bir kaç silahsız kişi daha gelip diğer arkadaşlarımı vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Video
Spoiler: GösterGizle

Mark Opie ikinci DM

Haze hasarları

Ek açıklamalar(varsa): Benimle beraber vurulan arkadaşlarımın hasarlarını vs. kanıt olarak koydum onlarla da anlaşıp şikayeti tekli olarak buradan açmaya karar aldık. Mark Opie karakterinin zaten ooc DM'den sicili olduğunu görüyorsunuz kişinin sunucuya sadece DM atmak için geldiğini bu platformdan uzaklaştırılmasını istiyoruz. Birlik olarak 10 gün illegal yasağımız var, ki karşı tarafın da daha tanıtımı onaylanmamış bize karşı agresif yapıp silah ateşliyorlar.

Po

*
v3 Oyuncusu
#1 - 18.03.2021 16:06
Şahitliğimi onaylıyorum. İyi forumlar. :vice:

#2 - 18.03.2021 16:12
Çok sağlam kanıtlarımız var birlik kural ihlali vesaire mevcut değil.

#3 - 18.03.2021 16:24
Olayda bende çıkmışım açıklama yapmak istiyorum birliklik herhangi bir durum yok öncelikle 3 kişi var orada birlik üyesi ve DC geldiğinde sana açıklama yaptım bir MC kulübünün motorunu çalıp patlatıyorsun üstelik çaldığın kişi kulübünde yamalı üst rütbe birnin karısı oraya ilk uyarma yapıldığında "Sikerim motorunuzu" diye cümleler kullanıyorsunuz real hayatta hiç bir motorcuya bu şekilde yaklaşamayacağını kendinde biliyorsun ve videodada hepsi belli olmakta seni DC ye çağırıp açıklama yapmakta istedim ve gayet hoş bir diyolog geçti tekrardan dediğim gibi herhangi bir MC üyesinin motorunu çalıp motorunuzu sikiyim demenden dolayı bireysel bir mesele olarak sizinle arada böyle bir şey yaşandı  oluşum tanıtımımız var ayrıca oluşumlara baktığımda bulunduğunuz birlikle alakalı bir tanıtım göremedim illegal bir suç işlemiyoruz olsa biile birlikte bisürü üye var ve birlikli olan bir durum değil baskın ya da bilerek oraya gelinmedi Shayla karakterinin motoru çalındı üstüne bozuldu ve motora ve şahısa küfür edildi aracı çalarkende emote bulunmamakta ve shayla karakteri ıcc de rütbeli bir karakerin eşi bu yüzden 2 kişinin bireysel sebeplerinden dolayı olan bir  durum tanıtım linkini atıyorum ( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104710.0 )   ( https://cdn.discordapp.com/attachments/807954483727826954/822116130801975306/sa-mp-022.png) kişiler yine motorumuzun yanında ve motor bozuk iyi roller diliyorum :)
« Son Düzenleme: 18.03.2021 17:36 mertg1925 »

#4 - 18.03.2021 17:01
https://cdn.discordapp.com/attachments/819317599576916008/822105090931425280/sa-mp-370.png Merhaba bu ss'de görüyorsunuz arkadaş emotesiz sevgilimin arabasını çalıyor sonrasında dalgacı bi tavırları var.
Bu da çaldığına dahi kanıt "ahaha bedava" diyor.

Sonrasında motoru bozuyorlar, kültürümüz gereği motorlarımıza zarar verilmesini doğru bulmuyoruz. Kanıtı https://media.discordapp.net/attachments/819317599576916008/822106156918898748/sa-mp-373.png?width=840&height=473

Arkadaş emotesiz araba çalıyor sonrasında motoru açıktı diyor burada arakadaşım pm üzerinden uyarıyor sonrasında ise "kontağı açıktı" savuunmasında bulunuyor. Kanıt:https://media.discordapp.net/attachments/819317599576916008/822105978224246836/sa-mp-372.png?width=840&height=473

Not; Kişilere şikayet açıcağım linkini paylaşırım adminler dikkatlice Chati incelesin lütfen.

#5 - 18.03.2021 17:14

#6 - 18.03.2021 17:16
Dediğim gibi motor herşeydir ondan dolayı ateş açtık MC filimleri VS izlerseniz bunu anlayabilirsiniz DM'le bi alakası yok.

#7 - 18.03.2021 17:22
Motorumu emotesiz çalıp ardından ''çıtır hasar'' diye dalga geçmesi cidden normal değildi ki daha önce şahıslarla aramızda hiçbir münakaşa geçmedi.Neden troll/agresif rp yaparak bize böyle geldiler cidden bizde bilmiyoruz.Dediğim gibi ortada bir ihlal yok, tam tersine yönetimi kandırmaya yönelik saçma sapan bir şikayet var karşınızda üstteki sslerdeki motorun üstündeki siyahi arkadaşa bakıp motoru ''emotesiz'' çaldığını ayrıca + ''çıtır hasarlı'' diye kışkırttığını görebilirsiniz.. İyi forumlar dilerim.

#8 - 19.03.2021 16:06
Shayla karakteri ile ilgili kısım birliğimizle alakalı değildir kişi birliğimizin üyesi değildir iyi günler.

#9 - 19.03.2021 18:24
Evet artık birliklerinde değilim + olarak bu konuda şikayet açan tarafın haksız olduğu konusunda hemfikirim.