Konu: [18.03.2021 - Hector Navarro Volker Kreuzwalt] B Fear-RP  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2021 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector Navarro @hurrilusa Volker Kreuzwalt @Ghajua

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Haze DiCaprio @yusuf61 Donovan DiCaprio @Smfdb.nika

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: B Bölme Fear-RP

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri sahil de gördük başka bir tarafla kavga ederken araçlarının kontağı açık bir şekilde bırakmışlar arkadaşımız ıc aracını aldı ve gitti peşimize düştüler sayıca iki kat üstün olmamıza rağmen küfürler ettiler özel mesaj kabul etmememe rağmen sürekli olarak B bölerek bir şeyler anlatıyor ve o kanalı kullanmamasını söylememe rağmen devam etti kişiler sivil olmasına ve Rk'lı olmasına rağmen küfürler ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Aracı çaldıktan sonra kovalamadaki ettiği küfürler (Sonradan alınan ss)

B Fear-RP 1

Fear-RP 2

B

B

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı hak ettiklerini düşünüyorum.

#1 - 18.03.2021 13:30
Dipsy'nin şahitliğini kabul ediyorum. Şahısı uyarmamıza rağmen hâla devam ediyor.  Gereken cezayı alıcağını umuyorum, son söz yönetimde :vice:

#2 - 18.03.2021 13:51
Öncelikle, olayı tamamı ile yanlış yönlendirmeye çalışmışsınız. Birincisi, arkadaşınız rollere uygun bir şekilde o aracı çalmadı. Çalmaya çalışırken ben ve Hector_Navarro isimli arkadaşım seni gördük ve arabadan inmeni sağladık. İndikten sonra, arkadaşınız emote vermeden bize saldırdı. Daha sonrasında ona emote vermeyerek doğru bir hareket uygulamamış olduğunu belirttim, o sırada da Hector /rapor göndererek rolün izlenmesini istedi. Arkadaşınız o sırada belinden beyzbol sopası çıkarma emotesi verdi. Daha sonrasında artık ne hikmetse hepiniz bir anda olay yerine geldiniz, arkadaşınız hiçbir şekilde eline telefon almamasına rağmen. Yani ortada hem emotesiz işlem uyguluyorsunuz, hem de IC-OOC MIX yapıyorsunuz. Zaten Hector_Navarro'nun size açmış olduğu şikayet onaylandı, detayları orada da görebilirsiniz.

Olay tamamı ile yanlış çarpıtılmıştır, bu şekilde mix, emotesiz işlem gibi kuralları ihlal ederek sırf kendi aranızda discord üzerinden konuşup eğlenmeniz için, insanların oyununu zehirleyemezsiniz. Unutmayın onların da bir sabrı var.

#3 - 18.03.2021 15:31
Mix şikayetin varsa, gidip şikayet oluşturabilirsin. Burası savunma yeridir, yaptığınız kural ihlali.

#4 - 18.03.2021 22:49
Öncelikle, olayı tamamı ile yanlış yönlendirmeye çalışmışsınız. Birincisi, arkadaşınız rollere uygun bir şekilde o aracı çalmadı. Çalmaya çalışırken ben ve Hector_Navarro isimli arkadaşım seni gördük ve arabadan inmeni sağladık. İndikten sonra, arkadaşınız emote vermeden bize saldırdı. Daha sonrasında ona emote vermeyerek doğru bir hareket uygulamamış olduğunu belirttim, o sırada da Hector /rapor göndererek rolün izlenmesini istedi. Arkadaşınız o sırada belinden beyzbol sopası çıkarma emotesi verdi. Daha sonrasında artık ne hikmetse hepiniz bir anda olay yerine geldiniz, arkadaşınız hiçbir şekilde eline telefon almamasına rağmen. Yani ortada hem emotesiz işlem uyguluyorsunuz, hem de IC-OOC MIX yapıyorsunuz. Zaten Hector_Navarro'nun size açmış olduğu şikayet onaylandı, detayları orada da görebilirsiniz.

Olay tamamı ile yanlış çarpıtılmıştır, bu şekilde mix, emotesiz işlem gibi kuralları ihlal ederek sırf kendi aranızda discord üzerinden konuşup eğlenmeniz için, insanların oyununu zehirleyemezsiniz. Unutmayın onların da bir sabrı var.

Arkadaşım gereken savunmayı zaten yapmış, savunmasını desteklemek amacıyla bir adet ekran görüntüsü bırakıyorum.
https://hizliresim.com/okp22C

#5 - 04.04.2021 14:11
Hector karakteri /b kullanımı sebebiyle ceza alacak. Onun dışında herhangi bir sorun görülmüyor. Şikayet kapatılmıştır.

K&A