Konu: [17.03.2021 - Dushane_Kamulete | Donovan_DiCaprio] NON-RP  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2021 21:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_Kamulete @Dipsy | Donovan_DiCaprio @Smfdb.nika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Julia_Thompson @kucukenistemessi (Kaza rolü yaptığım siyahi kadın karakter)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DownTown caddesinden Glenpark'a dönerken siyahi bir kadın ile çarpıştık ve o biraz savruldu. Ben de arabamdan inip kaza rolü yapmak için yanına gittim ve rolümüze başladık. Bu sırada arabama dönüp baktığımda bir çekici içersinde iki tane siayhi karakter, ne emote var ne bir rol. Arabamı çekiciye bağlayıp parçalatmaya ilerlediler,  PM üzerinden yaptıklarının Non-RP olduğunu belirtmek istedim ancak sürücü arkadaş gerçek rolcü olduğu için PM'ini de kapatmış. Yanındaki karaktere PM attığımda bana cevap vermeden o da PM'ini kapattı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakterlerin birisi 35, diğeri 24 level. Sunucu içersinde bu kadar uzun süre barınabilmişler ki kuralları biliyor olmalılar. Kuralları bilmemelerinin yanı sıra bir insan oyuna eğlenmek için girer, tatsızlık çıkartmak için ya da diğer oyuncuların rol zevkini baltalamak için değil. Kuralları bilmediklerini, bu güne kadar yalnızca para kasmak için oynadıklarını/-ki böyle görünüyor/ varsayalım. Karşındaki insanla emptai kurarak yaptığın şeyin yanlış olduğunu farkedebilirsin. Eğer gerçekten oyuncuların rolünü baltalayacak duruma düşecek kadar para lazımsa ic adım yukarıda yazıyor, ic de denk getirip benden para isteyin ben fazlasıyla vereyim size gözünüzü seveyim artık gına geldi lütfen arkadaşlar. İnsanlar stres atmak, günün yorgunluğunu atmak için oyuna giriyor, sinir olup geri çıkıyor. Karakterlerin Non-RP kapsamında cezalandırılmalarını arz ediyorum. Son söz yönetimindir. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 18.03.2021 17:20 Rone »

#1 - 17.03.2021 22:00
Merhaba, SS'lerde de gözüktüğü üzere olay anında Nathan Blackburn ile trafik kazası rolünde bulunan oyuncu bendim. Kişiler çekici ile yaklaşıp hiçbir emote vermeksizin aracı çekiciye takıp götürdüler ve bu bizim rolümüzün aksamasına neden oldu. Karakterlerin bu kadar yüksek levellere sahip olmalarına rağmen böyle bir hata yapmaları beni üzdü. NON-RP kapsamında cezalandırılmalarını talep eder, iyi forumlar dilerim.

#2 - 18.03.2021 15:25
Öncelikle Merhabalar, Nathan adlı oyuncunun aracı sahipsiz bir şekilde duruyordu, aracın onun olduğunu bile bilmiyorduk. Orada rol yapıyorlardı. Aracını kuzenim çekici ile çekti, Rone bana pm attı. Pm attığı için rahatsız oldum Pm kapattım, burada benim yaptığım fazla kural ihlali yok ben sürmüyordum, sadece pm kapattığım için içerlenmiş sanırım, emote verdik ama Chatlog biraz uzak olduğu için düşmemiş sanırım. Dediğim gibi bir suçum yok sadece yanda oturuyordum, Gerekenin yapılıcağını düşünüyorum. Ayrıca Rone bir araç çekdik diye bu kadar sinirlenmesi onun rol aşığı olduğunu gösterir. Bu kadar sunucuya bağlıysa ve rol aşığıysan, Buffalo dönemlerinde Rolleri Trolleyip, sunucunun kendisine ve annsine küfür ettiğinin şikayeti var, SS leri hala mevcut.
Spoiler: GösterGizle
Bu sunucuya bu kadar bağlıysa neden zamanında sunucuya zamanında sövüp karakter Leveli sıfırlanmayıp banlanmadı? Biz bi araç çektik diye karkater Levellerimizin sıfırlanmasını talep etmesi komik.  :garip:

#3 - 18.03.2021 15:29
Öncelikle Merhabalar, Nathan adlı oyuncunun aracı sahipsiz bir şekilde duruyordu, aracın onun olduğunu bile bilmiyorduk. Orada rol yapıyorlardı. Aracını kuzenim çekici ile çekti, Rone bana pm attı. Pm attığı için rahatsız oldum Pm kapattım, burada benim yaptığım fazla kural ihlali yok ben sürmüyordum, sadece pm kapattığım için içerlenmiş sanırım, emote verdik ama Chatlog biraz uzak olduğu için düşmemiş sanırım. Dediğim gibi bir suçum yok sadece yanda oturuyordum, Gerekenin yapılıcağını düşünüyorum. Ayrıca Rone bir araç çekdik diye bu kadar sinirlenmesi onun rol aşığı olduğunu gösterir. Bu kadar sunucuya bağlıysa ve rol aşığıysan, Buffalo dönemlerinde Rolleri Trolleyip, sunucunun kendisine ve annsine küfür ettiğinin şikayeti var, SS leri hala mevcut.
Bu sunucuya bu kadar bağlıysa neden zamanında sunucuya zamanında sövüp karakter Leveli sıfırlanmayıp banlanmadı? Biz bi araç çektik diye karkater Levellerimizin sıfırlanmasını talep etmesi komik.  :garip:

@Smfdb.nika şimdi öncelikle dostum ss de küfür edilen kişi benim, ben bundan bu kadar rahatsız olmadım siz niye her yer de bu ssi kullanıp @Rone kardeşime karşı kullanıyorsunuz? adamla aramda bir samimiyet var kimseyi ilgilendirmiyor, işine bakabilirsin.

#4 - 18.03.2021 15:34
Sen işine bakabilirsin, aranızdaki samimiyet birbirinizin ailesine küfür ederekse, gerçekten sıkı bir dostluğunuz var, küfürden rahatsız oluyorum orası herkese açık bir kanal. Birbirinizin samimiyetini Pm yolu ile konuşarak yapabilirdiniz.

#5 - 18.03.2021 16:22
Öncelikle Merhabalar, Julia ve Nathan ileride rol yapıyorlardı ve araçtan uzak bir mesafedelerdi. Fakat şahıslar yanlış anlamışlar, aracın içinde rol yapıyorlar gibi konuşmuşlar, bizim buradaki derdimiz aracı çekici ile uzaklaştırıp, sonrasında düzkontak atıp satmak değildi. Nathan az zahmet edip /araclarim yazıp aracının yerine baksaydı aracı çalmadığımızı anlardı. Skate parka aracını geri bıraktık. Fakat olayı yanlış konuşuyorlar. Bunu '' bu güne kadar yalnızca para kasmak için oynadıklarını gösteriyor'' Demen yanlış bir ifade olur, Bu kadar rol delisi bir karakterin var madem, sunucuyada aşıksan, neden zamanında sunucuya emek verdikleri için sunucuya küfür ettin?
Eskilere gidip karanlık yüzünü ortaya çıkarmak istemezdim, fakat karakter levellerimizin sıfırlanmasını talep ediyorsun. O zaman, seninki çoktan sıfırlanmış hatta banlı olman gerekirdi.

#6 - 18.03.2021 16:30

Öncelikle Merhabalar, Julia ve Nathan ileride rol yapıyorlardı ve araçtan uzak bir mesafedelerdi. Fakat şahıslar yanlış anlamışlar, aracın içinde rol yapıyorlar gibi konuşmuşlar, bizim buradaki derdimiz aracı çekici ile uzaklaştırıp, sonrasında düzkontak atıp satmak değildi. Nathan az zahmet edip /araclarim yazıp aracının yerine baksaydı aracı çalmadığımızı anlardı. Skate parka aracını geri bıraktık. Fakat olayı yanlış konuşuyorlar. Bunu '' bu güne kadar yalnızca para kasmak için oynadıklarını gösteriyor'' Demen yanlış bir ifade olur, Bu kadar rol delisi bir karakterin var madem, sunucuyada aşıksan, neden zamanında sunucuya emek verdikleri için sunucuya küfür ettin?
Eskilere gidip karanlık yüzünü ortaya çıkarmak istemezdim, fakat karakter levellerimizin sıfırlanmasını talep ediyorsun. O zaman, seninki çoktan sıfırlanmış hatta banlı olman gerekirdi.

Arkadaşlar, ben zaten bunlardan dolayı gerekli cezayı aldım, gerekli konuşmayı da yaptım zamanında. Siz neden kendi şikayetinize odaklanmak yerine paso milletin eski şikayetlerini ön plana çıkartma derdindesiniz?

Ayrıca aracını çalmadık zaten zahmet etseydi /araclara baksaydı ne demek ya? Aracımı çalmadıysan bu NONRP'de değil direkt olarak Trolling'e girer. Sen aracından inip emote vermeye bile üşenmişsin bana /araclarimdan baksaydı diyorsun.
« Son Düzenleme: 18.03.2021 16:47 Rone »

#7 - 18.03.2021 23:14
Merhabalar,
şikayet incelendi, Dushane ve Donovan karakterlerinin olduğu yer ile diğer ikilinin arasındaki mesafenin çok fazla olmadığını ve verilen emoteların da karşı tarafın görebileceği durumda olduğunu görüyoruz. Böyle bir durumda Tow Truck'dan inmeden o aracı bağlayıp götürmeniz Non RP kural ihlaline giriyor. Bu yüzden Dushane karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 19.03.2021 03:11 Mnemosyne »