Konu: Jason_Bright OOC Ticaret  (Okunma sayısı 870 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2021 20:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason Bright @johnny_bravo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Becky_Bright @TrakyaliGencc

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.03.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Ticaret

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OOC Ticaret

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Başkasının yaptığı OOC ticaretin Ss'ini alamam ancak kendim kanıtlamak için şahısa 5  Vp attım oda bana 8k  attı bunun loglarına bakabilirsiniz. Eğer sende Ooc ticaret yaptın derseniz 5 Vp'lik ticaret neden yapayım? sadece kanıtlamak için yaptım hatta 8 k yı benden kesebilirsizniz

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların forum hesaplarındaki aktarıma bakın Becky Bright 100 Vp'yi Jason Bright'e aktarıyor daha sonra oyunda 150k para Jason Bright tarafından Becky Bright'e aktarılıyor ve birliktekilerde buna dahil oluyor ben kanıtlamak için yaptığımda parayı başka bir şahısa verip o şahıs üzerinden parayı verdiler çok belli olmasın diye ancak kader kısmet gövenecekleri insanları iyi seçememişler.

#1 - 17.03.2021 21:07
Jason Bright ile aramızda IC/OOC satış yapılmadı. Ben Jason Bright'ın paneline parayı göndermemdeki tek amaç kendisinin panele para atamama durumundan dolayı kaynaklanmaktadır. Jason'un bana IC de 150k atmasının nedeni benim IC paraya ihtiyacımın olduğudur. Jason Bright IC olarak kardeşim olduğu için bana yardım etmek istedi. Kişiyi birlikten OOC terbiyesizlik yapıp kurallara uymadığı için atmış bulunmaktayız. Bunun sonucunda kafasından uydurup açmıştır. Ayrıca açtığı şikayette herhangi bir kanıt bulunmadığı gerçeği bulunmakta. Biz oyuna OOC olarak bir miktar yatırmış bulunmaktayız, neden karakterimizi hesabımızı tehlikeye atalım?
« Son Düzenleme: 17.03.2021 21:17 TrakyaliGencc »

#2 - 17.03.2021 21:17
Açtığı şikayette dediğine göre kişi benimle OOC/IC satış yaptı.Ancak bunun doğruluğu bulunmamakta Becky Bright'ın da dediği gibi kişinin bana 5VP göndermesindeki amaç benim panele para yatıramadığımdan dolayıdır.Becky Bright bana para transferi gerçekleştirdiği zaman kişi'de katkıda bulunmak istedi ve bana 5VP gönderdi.Kişiye ben 8k gibi bir ücret göndermedim.Kişiyi OOC terbiyesizlikten birlikten attığımız için bunu kafasından uydurup yazmıştır. Kişinin şikayette belirttiği üzere madem kişi 5VP yi bana tuzak kurmak için atmışsa neden kanıt almadı? Kanıt alıp şikayet açmalıydı doğal olarak. Teşekkürler umarım hak yerini bulur.
« Son Düzenleme: 17.03.2021 21:33 johnny_bravo »

#3 - 18.03.2021 09:31
Şuanda yalan söyledikleri bellidir. Kimse kimseye durduk yere 100 Vp atmaz ayrıca madem atıldı neden oyunda onun üstüne Jason karakteri 150 bin doları Becky karakterine verdi?

#4 - 18.03.2021 09:34
Burada kendileride söylemiş IC'de paraya ihtiyacı olduğunu Becky'nin ancak bunu OOC Ticaretle halletmesi ve ben onu başka sebeple attım deyip  oyunda hemen sonrasında 150 bin dolar alması çok gülünç.  ;)

#5 - 18.03.2021 10:52
Biz ekibimizle çok uzun zamandır birlikteyiz, ben Yunanistan'da yaşamaktayım bunu IP adresimden de doğrulayabilirsiniz. 100VP bana ortalama 10-12 euroya gelmekte. Ekibimdeki bir kişiye istediğim zaman istediğim kadar para gönderebilirim, gönderemezsin diye bir kural bulunmamakta. Şikayette belirttiğin üzere kanıtlamak için bir miktar bende gönderdim dedin ancak burada kendini ele verdiğin birşey bulunmakta, kanıtlamak için 5VP gönderdin ancak kanıt almadın.

#6 - 18.03.2021 13:18
En büyük kanıt şikayeti açmam ayrıca senin nerede yaşadığın ne kadar zamandır birlikte olduğunuz önemli değil ben şikayetimi açtım. OOC Ticaret yapıp yapmadığınızı anlamak içinde küçük bir deneme yaptım ve Jason karakteri de atladı. kararı adminlere bırakıyorum kurallarda okuduğum kadarı ile OOC Ticaret şüphesinden bile ban atılıyor ancak admin insiyatifine kalmış. Benim durum ile ilgi ticket açtım adminler lütfen incelesin.

#7 - 18.03.2021 13:37
Öncelikle merhaba, şikayeti açman en doğal hakkın ilk bunu belirtmek isterim. Fakat sunucunun şikayet üzerine belirlediği birkaç husus var.
Birinci Husus:

Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

İkinci Husus ise:

Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz.

Bunların ardından ise, sen ve senin gibi arkadaşlar arkadaşlık ve dostluk kavramlarını tam olarak idrak edemediğiniz için aramızdaki manevi bağı hiçbir zaman anlayamazsınız. Bu yüzden bu tarz yorumlar yapmış olabilirsin anlayış gösteriyorum. Biz dün gerekli savunmayı yapmış olmamızla birlikte gerekli cevaplarıda senin şahsına verdik. Ama sen yine idrak edemediğin için buradan son kez olmak şartıyla bir daha söylüyorum. Brightlar olarak karakterini beğenmediğimiz için seni birlikten ihraç ediyoruz. İhraç ettiğimiz saatten 1 saat sonra her yerden şikayet açmaya aklınca ve kendince intikam almaya çalışıyorsun. Şunu unutmanı istemem bizim aramızdaki bağ oyun içerisinde kalan bir bağ değil. Yani sen iftiraların ve kimsenin anlam veremeyeceği şikayetlerinle belki bizi bu sunucudan kopartabilirsin. Ama aramızdaki bağı kopartamazsın. Benim ya da Bright'lardan herhangi birinin birbirine ne OOC olarak verdiği para ne de İC olarak verdiği para seni ilgilendirmez. Ben bugün istersem Onur abiye 100vp atarım. İstersem Utku abiye 100vp atarım. Kafanda kurduğun seneryoyu lütfen git başka bir yerde oynat. Gerekli savunmayı gerekli yerlere ilettik. Bu saatten sonra ikili diyaloğa girmenin bir manası yok. O yüzden gerekli kararı Yönetim Ekibine bırakıyoruz. İyi günler İyi Forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 18.03.2021 13:41 TrakyaliGencc »

#8 - 18.03.2021 15:19
Okurken ban yememek için nasıl çırpığını izledim resmen ayrıca söylediğim gibi başkasının yaptığı OOC Ticaret sadece loglar üzerinden kanıtlanabilir. Ben o durduk yere 100 VP gönderme lafımı geri alayım ancak sıkıntı şu o 100 Vp gönderildikten hemen sonra oyunda 150 bin doların sana gelmesi. Orada arkadaşlıktan gruptan falan bahsetmişsin sana cevabım: Çokta umurumda :D.

Ek olarak orada ikinci husus ise diye belirttiğin kısımda biraz boş olmuş OOC Ticaret şikayetini açıyorum çünkü yaptınız ve kin ve nefret durumu benim için geçersizdir sadece yaptığınız ihlallerden size şikayet açtım bunu kin veya nefret durumu sayıyorsanız o sizin kafanızda kurduğunuz birşey sizde grubunuzda umurumda değilsiniz size o grupta hayal kurmakta başarılar.

#9 - 17.04.2021 03:31
Merhaba,

Varsayımlar üzerinden giderek bir yere varamıyoruz maalesef. Böyle bir suçlamaya karşı sağlam kanıtlarınız olmalı, herhangi bir kanıt olmadığı için yetersiz kanıt sebebiyle şikayet düştü.