Konu: [17.03.2021 - Nevaeh_Gleeson] Afk oyuncuyu polis aracına atmak  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2021 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nevaeh_Gleeson @Nasmier

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Şikayette belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İhlal edilen kural: AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu konu ile ilgili şikayet açtım ancak üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen cevaplanmadı. Şikayetin linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104455.0

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Şikayetim birkaç gündür cevaplanmadığından ötürü buradan şikayet oluşturma gereksinimi duydum. Şikayet açma nedenim ve şahısın kendini savunduğu yazılar vs. hepsi linkte mevcuttur.

#1 - 17.03.2021 19:02
Dostum bu şekilde spam ile çözemezsin bunu. VCPD yöneticileri müsait olunca oradaki şikayete bakacaktır. Lütfen bu şekilde boş boş şikayet açıp mention atma.

#2 - 17.03.2021 19:06
Şikayetin boş olmadığını ikimiz de biliyoruz. Ortada bir emek ve haksızlık var. Spam attığım falan yok, sadece olayın bir an önce çözülme taraftarıyım.

#3 - 17.03.2021 19:11
Merhabalar,
aktif bir şikayetiniz zaten bulunuyor, tekrar şikayet açarak spam yapmayın, tekrarında ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.