Konu: Gta sorunu  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2021 15:14
Bir kaç gündür bilgisayarımı kullanmıyordum. Sonra oyuna gireyim dedim, aşırı bir kasma var, sunucuyla alakasız gtanın kendisinde de oluyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Önceden böyle bir kasma mevcut değildi, bir kaç gün girmedim oyuna böyle bir sorunla karşılaştım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.03.2021 15:19
Aynı sorunla bende karşılaşmıştım, Bilgisayarını kapatıp bir kaç saat bekletip girersen düzelebilir bende öyle yapmıştım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.03.2021 15:21
Bir kaç gündür bilgisayarımı kullanmıyordum. Sonra oyuna gireyim dedim, aşırı bir kasma var, sunucuyla alakasız gtanın kendisinde de oluyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Önceden böyle bir kasma mevcut değildi, bir kaç gün girmedim oyuna böyle bir sorunla karşılaştım.
Merhaba, ben Gta San Andreas gelişmiş mod yapımcısıyım. Öncelikle cache'yi güncel tutmaya çalışın. Ardından enb, araba, yol, silah vb. modları kullanmamaya bakın. Ayrıca Fps Attırma V1.1 modumu yayınladım indirip kendi sisteminize göre ayarlayabilirsiniz. Fps Attırma V1.1 konum: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104177.0 Sorununuz çözülürse konuma destek amaçlı yorum yapmayı unutmayın lütfen. Eğer kasma sorununuz tamamen çözülmez ise veya modum ile kasma sorununuz daha da azalırsa bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi eülenceler dilerim! :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.03.2021 15:22
Aynısı bundan iki hafta önce başıma geldi son çare olarak format attım şu an problem yaşamıyorum, farklı çözümleri vardır son olarak format düşün.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.03.2021 01:59
Bu hata çoğu zaman çözünürlük hatasından oluyor. Oyun garip bir çözünürlüğü kendine seçiyor, sanki başka bir 1920x1080 varmış gibi. Belgelerim'den gta_sa.set'di yanlış hatırlamıyorsam. Onu silip oyuna girmeni tavsiye ederim. Yine devam ederse bir şekil ayarlara girip çözünürlük değiştirmeyi deneyebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 30.03.2021 13:10
Konu şablona göre uygun değil, devam ediyorsa uygun şablonla tekrardan konu oluşturabilirsiniz.

Kilit & Arşiv.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok