Arkadaşlar hepinize merhaba ben Uchiha Batuhan. Gelişmiş mod yapımcısıyım. Gta San Andreas, Gta Vice City ve Gta 3 için modlar yapıyorum. Daha çok Gta San Andreas için modlar yapıyorum. Kendimi kısaca tanıttığıma göre konumuza geri dönelim.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere herkesin sistemi iyi değil. Bu sebepten dolayı mod packler kullanılıyor. İnsanlar fark etmeden / bilerek bazı modları koyuyorlar, koydukları modlar üstünlük sağlayan modlar oluyor ve asıl olay aynı modu isim değiştirilerek kullanılıyor. Evet isim değiştirilerek koyulan modlar var maalesef. Single Player için yapılan modlar da kullanılıyor. Bu çok yanlış çünkü Single Player'da yapılan modların %80'i burada izin verilmiyor. Yapılabilecek modlar sınırlıdır.
Evet mod isimlerini değiştirip mod packlere koyuluyor. Kimse de fark etmiyor. Aşağıda göreceksiniz.
Arkadaşlar bu rehberimde kullanılmaması gereken modlardan bahsedeceğim. Yetkililer bu rehberime göre sizlere ceza ve ban atabilirler, bu yüzden lütfen herkese bu konumu gönderin. Ayrıca her modu buradan bahsedemem. Çünkü buradan bahsedersem bazı arkadaşlar isim değişikliği yapıp kullanabilir. Bu yüzden burada bahsedemediğim modları sadece yetkililere bahsedeceğim. Yetkililer bana ulaşırsanız sevinirim. Discord adımı bırakıyorum eğer bana ulaşırsanız sizlere aşağıda bahsettiklerimden çok daha fazla ve kullanılırsa
tüm oyuncuların oyununu mahvedebilecek modlardan bahsedeceğim. Discord Adım: Uchiha Batuhan#2394
Yukarıda da bahsettiğim üzere her modu burada paylaşamıyorum. Paylaşabildiklerimi paylaşmaya devam edeceğim. Eğer aşağıda bulunan modlarınız var ise derhal silmenizi tavsiye ediyorum. Kimsenin oyununu baltalamaya gerek yok. Bende Samp'ı bırakmadan önce kullandığım birkaç moddan dolayı karakterim yasaklandı. Hem bu bana iyi bir ders oldu, hem de sizlere bu rehberi yapmamı sağladı.
1 - ) Camheli.cs: Bu mod helipkopterde zoom yapmaya yarıyor. Ayrıca herhangi bir insan, araca kitlenebiliyor, kitlendiği yere de zoom yapılabiliyor. Ancak Kitlenen oyuncu, araba uzaklaşıkta kitlenmeye devam edilen bir. Bu da "wallhack" e dönüşüyor ve amacından çıkmış oluyor.
2 - ) NitroControl.cs: Bu mod adından da anlaşılabileceği üzerine aracınıza nitro ekliyor. Tuşa basınca nitro açılıyor, tuşa basmayı çektiğinizde nitro kapanıyor.
3 - ) Drift.cs: Bu mod adından da anlaşılabileceği üzerine aracınızın çok iyi şekilde drift atmanızı sağlar.
Ben Vice için bu maddelerdeki modların kullanılmaması taraftarıyım. İyi eğlenceler dilerim!