Konu: [16/03/2021] Devon_Turnell - Car Ramming.  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.03.2021 19:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Devon_Turnell - @oncel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sally_Sanders @Andrean - Allen_Collins @Arslan_ - Tyrone_Diaz @AlbertCastle

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Ramming.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz sokağımızda rol yaparken, şahıs kanıtlardada görmüş olduğunuz üzere sokağımıza gelip herkesi ezmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum. Tek yaptığı şey rol baltalamak.

#1 - 16.03.2021 19:31
Zaten olayda olduğum videoda kanıtlanıyor, kişi beyaz sultan ile beni de ezdi. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.03.2021 19:33
Yanındaki arkadaşıda trollden ban yedi bununda yemesi lazım attığım ss'lerde görülüyor böyle kişiler umarım banlanır.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 16.03.2021 19:40
Yanındaki arkadaşıda trollden ban yedi bununda yemesi lazım attığım ss'lerde görülüyor böyle kişiler umarım banlanır.
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak youtube'a Rospeckle yazarsanız kanala girin Adam Sharco ile birlikte Troll yapıyorlar yeni şikayet açmayayım dedim Adam Sharco'da olayda zaten banlanması lazım.

#4 - 16.03.2021 19:59
Merhabalar. Aracı düzgün bir şekilde sürüyordum. Birden sanırım oyununuz takıldı ve bende ileriye doğru kaymaya başladınız, ardından önüme anlık ışınlanınca size çarpmak kaçınılmasız oldu. Kusura bakmayın, kasıtlı yapılan bir olay değil. Trolling yapanlar ile alakam bulunmuyor, sadece oradan geçiyordum.

#5 - 16.03.2021 20:35
Merhabalar. Aracı düzgün bir şekilde sürüyordum. Birden sanırım oyununuz takıldı ve bende ileriye doğru kaymaya başladınız, ardından önüme anlık ışınlanınca size çarpmak kaçınılmasız oldu. Kusura bakmayın, kasıtlı yapılan bir olay değil. Trolling yapanlar ile alakam bulunmuyor, sadece oradan geçiyordum.
Verdiğin emotelere bakarsan trolling yaptığın açık şekilde ortada.

#6 - 16.03.2021 20:43
Aynen, on kere yanlışlıkla eziyorsun, baya inandırıcı.  :-\

#7 - 17.03.2021 18:56
Merhabalar,
şikayet incelendi, kanıt olarak eklediğiniz videoda oyununuz bir saniye kadar donuyor ve o sırada beyaz Sultan gelip sizi eziyor, yani karşı tarafın savunmasında söylediği şey geçerli. Eğer kişinin sürekli gelip sizi ezdiğine dair başka kanıtlarınız varsa tekrar şikayet oluşturabilirsiniz. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.