Konu: [15/03/2021] Christopher_Fox - Hatalı Emote.  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.03.2021 19:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher_Fox @İyiuykularPeder34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Allen_Collins @Arslan_ - Jahseh_Cruse @Ezinezkoa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs sokağımıza gelip brawl rolü başlattı, yaralandıktan sonrada ss'de görmüş olduğunuz emote'ları verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 15.03.2021 19:10
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişilerin trollemeye geldiği belli.

#2 - 15.03.2021 19:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 15.03.2021 21:41
Emote'ların tamamen doğru olmadığının farkındayım ancak gerçekçilik olarak bakarsanız, üç kişiyi çok ses çıkaran bir silah olan pompalı ile vurmuşsunuz. Ve bunun üstüne hala kalabalık bir şekilde önümüzde bekliyor, yerde kanlı vücutları tekmeliyorsunuz. /b bölmek istemedim ve böyle bir emote ile duruma dikkat çekmek istedim. Şikayet yerine pm üzerinden bile çözebileceğimiz bir sorun aslında. Kimsenin rolünü baltalamıyor veya kimseyi engellemiyor bu emote'lar. Yine de rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Daha barışçıl ve zevkli oynamanız dileğiyle. İyi forumlar!  8) 8) 8)

#4 - 15.03.2021 22:44
Sokağımızda silah sıkmışız kaçmıyorsak yakalanan kişi biz olacağız olaya bunu katman çok saçma. İkincisi illa uyarmak istersen PM üzerinden halledebilirsin, IC olarak saçma emote'lar vermen kural ihlali.  :sampanya:

#5 - 16.03.2021 16:24
Christopher karakteri hatalı emote ihlalinden dolayı ceza alacak, tekrarı olmaması adına sizi uyarıyorum. OOC'den yazmak istemediğim için böyle emote verdim savunması pek doğru değil, bu tarz durumlarda karşı tarafa PM atıp durumu sorabilir, onlarla iletişime geçebilirsiniz. Bunu /me kanalından uygulamanız yanlış.

K&A