Konu: [14.03.2021 - Barney_Davis] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2021 17:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barney_Davis @cixew

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.2021 - 15:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben trucker yapıyordum,arkadaşla herhangi bir rolüm olmamasına rağmen arkadaş PM üzerinden bana hakaret etti,öncelikle Sıkıntın ne yazmış,konuştuğun insana sıkıntılı demek ona resmen aptal ya da gerizekalı demektir. Sonrasında üslüpsuzluk yaparak komik olduğunu mu sanıyorsun tarzı bir PM attı,gerekli kanıtları alıp PM'yi kapattım ve herhangi bir karşılık vermedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/816265519383838723/820664921145606155/sa-mp-150.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş 24 level,artık bu platformda nasıl bir üslupla takılacağını ya da kimseye hakaret etmemesi gerektiğini çoktan öğrenmiş olması gerekirdi,cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 14.03.2021 20:51
Öncelikle merhaba,
Arkadaş bu şekil bir şikayet açmış. Şaşırdım doğrusu. Kendisi, benim bu /pm mesajımdan hemen önce tırımın önüne bilerek kırdı. Zaten hangi yöne gitsem önüme kırıyordu. Bende kırmasının sonucunda kendimi bariyerde buldum, haliyle araç kontrolümü kaybettiğim için bariyere çok sert biçimde çarptım. Tırımdan dumanlar gelmeye başladı. Bunların SS'ini maalesef ki alamadım ama güvenip-güvenmemek yönetime bağlı. Yazdığım /pm'i kendisi için farklı bir tarafa çekmeye çalışmış ancak... Başka kişilerle konuştuğum üslubu arkadaşlarım bilir IC/OOC olarak. Arkadaşın bahsettiği gibi bir şey demek istemedim yani ortada bir çarptırma bulunuyor. Arkadaş sadece /pm kısmını almış, şaşırmadım. Haklı çıkmak için yapılmış bir hareket, ne kadar başarılı olur bilemeyiz. Ancak az önce anlattıklarım doğru, fakat dediğim gibi SS alamadım. Yazığımda da bir sorun göremedim açıkçası. Arkadaşın anlık olarak ne yaptığını sorguladım sadece. Ancak kendisi kötü hissettiyse kendisinden özür dilerim yani, ancak dediğim gibi yani. Durum bu. Tarafımca başka yanıt gelmez sanırım, yönetici kararı bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 14.03.2021 20:57 cixew »

#2 - 15.03.2021 05:13
Merhabalar,
savunma incelendi ve geçerli bulundu. @Derenge_ şikayet açmadan önce karşı tarafla iletişime geçip ne olduğunu anlamanız daha iyi olabilir, direkt şikayet açma yöntemine başvurmayabilirsiniz.

İyi forumlar.