Öncelikle merhaba,
Arkadaş bu şekil bir şikayet açmış. Şaşırdım doğrusu. Kendisi, benim bu /pm mesajımdan hemen önce tırımın önüne bilerek kırdı. Zaten hangi yöne gitsem önüme kırıyordu. Bende kırmasının sonucunda kendimi bariyerde buldum, haliyle araç kontrolümü kaybettiğim için bariyere çok sert biçimde çarptım. Tırımdan dumanlar gelmeye başladı. Bunların SS'ini maalesef ki alamadım ama güvenip-güvenmemek yönetime bağlı. Yazdığım /pm'i kendisi için farklı bir tarafa çekmeye çalışmış ancak... Başka kişilerle konuştuğum üslubu arkadaşlarım bilir IC/OOC olarak. Arkadaşın bahsettiği gibi bir şey demek istemedim yani ortada bir çarptırma bulunuyor. Arkadaş sadece /pm kısmını almış, şaşırmadım. Haklı çıkmak için yapılmış bir hareket, ne kadar başarılı olur bilemeyiz. Ancak az önce anlattıklarım doğru, fakat dediğim gibi SS alamadım. Yazığımda da bir sorun göremedim açıkçası. Arkadaşın anlık olarak ne yaptığını sorguladım sadece. Ancak kendisi kötü hissettiyse kendisinden özür dilerim yani, ancak dediğim gibi yani. Durum bu. Tarafımca başka yanıt gelmez sanırım, yönetici kararı bekleyebiliriz.