Konu: Raskolnikov_Schwanhild 2. DM + RK'lı kişilere saldırma  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 14.03.2021 17:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Raskolnikov_Schwanhild   @BenitaXv2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marcus kelly , Albert kelly,Jax opie,Marcus Kelly, zoya opie,Vera kelly,Dennis kelly

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler yine biz RK lı olmamıza rağmen oluşum tanıtımımız olmadığı için onlara karşılık veremeyeceğimizi bildikerli için kafasına göre geliyor ateş ediyor ve gidiyor ban mı yer artık yoksa çok ağır bi ceza mı yer bilemem ama DM atıp duruyor ve bunu emotesiz yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/nMBIvA ( Artık durumdan o kadar sıkıldık ki geldiklerinde zaten anlıyoruz DM atmayı seven bir oluşumları var umarım birliğiniz Deatmach sunucularında güzel faaliyet gösterir.)

Ek açıklamalar(varsa): Yaptıkalrı kaçıncı DM kendileri bir roleplay sunucusunda değilde daha çok freeroom'da oyndakıklarını düşünüyor ban yesin yada ağır bir ceza alsın RK süremiz varken bile DM atıyorlar kendileri.

#1 - 14.03.2021 17:35
Merhaba sürekli şikayet açmanız artık çok saçma kabul omuyor ben seni düşürmedim seni ben düşürseydim kanıtlarda benimde olmam lazım dı ve hasarlara bakarsanız ben en ufak bir hasar vermedim :)

#2 - 14.03.2021 17:37
https://hizliresim.com/BUpxYw ( Arkadaşlar kendilerini dokunulmaz sanıyor dediğim gibi sizin geldiğinizi gördük DM atıcağınızı tahmin ettik ve orada uzaklaşmak istedik ama sizyine şaşırtmadınız ve tek bildiğiniz şeyi DM yapmaya başladınız :D

#3 - 14.03.2021 17:38
Dostum ben sana ateş etmedim ki :)  Ben forma girdim ve baktım şikayet açılmış ve senin açtıgın bir şikayet attıgın ss te mix yaparak dragunovları buldum gibi bişey demişsin hasarlara bakabilirler sana en ufak bir hasar vermedim.

Bu arada dokunulmazlık demişsin dostum ben bir ihlal yaparasam ve senin yeterli kanıtın varsa kabul olur ama sste ne ben vardım ne benim sana sıktıgıma dair bir kanıt yani hasarlara da bakınabilirler ben yapmadım :)

#4 - 14.03.2021 17:39
Merhaba sürekli şikayet açmanız artık çok saçma kabul omuyor ben seni düşürmedim seni ben düşürseydim kanıtlarda benimde olmam lazım dı ve hasarlara bakarsanız ben en ufak bir hasar vermedim :)
Olay yerinde sen vardın emote verilmediği için kimin sıktığını bilmiyorum sadece boş boş bağırdığında Chatte adını gördüm şikayetimi açtım hala daha arkasındayım :)

#5 - 04.04.2021 13:33
Merhaba, şikayet incelendi.

Şikayet açan kişi @mertg1925 kanıt olarak gönderdiği ekran görüntüsünde Mix ihlali yaptığı için ceza alacak. Onun dışında şikayetinizde kanıtlarınız yetersiz, incelendi fakat karşı tarafı suçlayabilecek bir kanıt görülmedi. Bu yüzden sizin dışınızda kimse ceza almayacak.

K&A