Konu: Raskolnikov_Schwanhild( DM+OCC hakaret )  (Okunma sayısı 199 defa)

#0 - 14.03.2021 15:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:     Raskolnikov_Schwanhild   @BenitaXv2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marcus kelly , Albert kelly,Jax opie, Maxi Richard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle herhangi bir rolümüz olmadığı halde durduk yere çevirdiğimiz rol üzerine gelip bize sıkıyor DM atıyor + olarak pm den tanımadığım halde loww birlik gibi hakaret edici sözlerde bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/wnktQK (Burada 2. defa geliyorlar ilk geldiklerinde araba ile birilerini eziyorlar hatta birlik üeyelerimizden biride geldiler yine diyor)  https://i.hizliresim.com/esAcVL.png (Kişilerle hiçbir şekilde ıcc bi rolümüz yok dragunov olduğunu söylüyor fakat onlarla 1 kez bile ıcc görüşme yapmıyoruz occ şekilde DC üzerinden sadece kavgamız var ıcc şekilde yok ama arkadaşlar ıcc ve occ karıştırıyor.)

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler bunu daha öncede yaptı gelip durduk yere önce gelip eziyolar ondan sonra gidiyolar birdaha geliyolar araçtan inip DM atıp gidiyorlar Dragunov üyeleri olduğunu söylüyorlar ve DM yapıyorlar birlik liderlerinin üyelerine birazdaha dikkat etmesi gerektiğini söylemek istiyorum. artı olarak ceza almalarını istiyorum.

#1 - 14.03.2021 15:36

#2 - 14.03.2021 15:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 14.03.2021 15:49
Şahitliğimi onaylıyorum, bu kişi ile IC'de hiçbir rolüm olmadı.

#4 - 14.03.2021 15:52
Offf offf yine acınakli bir sikayet olmuş  ben bir şey yapmadım gibi göstereyim şuçlu onlar olsun.

Olay nasıl başlıyor hemen anlatayım biz gidiyoruz huntley marka aracımızla yolda motorcuları görüyoruz ve ben bakınıyorum önce soruyorum yeleklerinde yama falan varmı sonra bölgeden uzaklaşınca yanımdaki arkadaşım Damian bana diyorki bu motorcular düşmanım bana ateş etti yani sizinle düşman olduğumuzu söylüyor ben yeni nc attım şehirde hiç birşey bilmiyorum ve Dragunov birliginde rütbeli biriyim yani kısaca adamımın intikamını alıyorum ve rolsel olarak senden yelegini alıyorum.

Videonun 00:46 saniyesinde Garcia nelton yani şikayeti açan arkadaşın yüzü açık ve net şekilde gözüküyor  önce arkadaşıma saldırın sonrada gelip burda yk bunlar dm atıyor yok bunlar şunu yapıyor  :'( :'(

Düşman olduklarının kanıtı :

#5 - 14.03.2021 15:56
Aynen dostum açtığın şikayeti yine aç sizinle ıcc bi rolümüz olmadı dragunov birliği ile ıcc bir düşmanlık olmadı bana DC ye gelip bu rolü delliyelim diyorsun yanlış anlaşımla olmuş diyorsun üstüne burada aklınca düşman olduğumuzu sanıyorsun ıcc de karakterim dragunov birliğini bile bilmiyor kendi halinde bize düşman kesiliyorsun umarım anlamışssındır eğer sizinle ıcc bir görüşmemiz yada karakterimin sizin mafyanızı bildiğine dair kanıtın varsa at saçma rollere girip algı yaratıyorsunuz kafanızda birileriyle düşman oluyorsunuz dragunov kim onu bile bilmiyor karakterim. :D

#6 - 14.03.2021 16:22
Karakterin bilmiyor ama videoda arkadaşıma ateş ettiğiniz ve onu yaraladığınız çok belli senin de yüzün orda çok açık ve net belli yeterli bir savunma daha fazla ileti kasmana gerek yok.

#7 - 14.03.2021 16:27
Dostum dragunov hakkında karakterim bi şey bilmiyor kendinde söylüyorsun orada sana saldırdığımızda herhangi biri gibi sana saldırdık bunun nedenide şuanki yaptığın şey gibi silahla bizden birilerine saldırdın

#8 - 14.03.2021 17:37
Ne anlatıyorsun kardeşim şikayetini açtın savunmamı yaptım tamam daha fazla uzatma bes belli arkadaşıma saldırdınız ateş ettiginiz kişiyi önce araştırın sonra ateş edin o zaman.

#9 - 14.03.2021 17:44
Merhabalar olaylara dahil olduğum için şikayete açıklama yapmak istiyorum öncelikle aktif bir düşmanlığımız yok diyorsun
bu videoda arkadaşlarına peşimden gelip beni ezmeye çalışıyorsunuz ardından kural ihlali yaparak düşürüyorsunuz  bunu geçtim madem düşmanlığımız yok peki niye bu ss'te afk'yen başımda bekleyip beni kaçırmaya çalışıyorsunuz ? https://cdn.discordapp.com/attachments/820269316112384000/820666994985926686/sa-mp-469.png (Chat loga bakın.) tamam bunuda geçeyim madem düşman değiliz kendi ss'inde niye chat logdan mix yapıp bunlar dragunov diye mesaj yazıyorsun ? https://i.hizliresim.com/nMBIvA.png