Sunucuya arkadaşlarım ile başlayalı ve bir oluşum kuralı yaklaşık 1 ay kadar oluyor. Bir miktar hood olarak belirlediğimiz yer için paramızı biriktirip harcadıktan sonra silah için para biriktirmeye başladık. Ancak sunucuda kimseden silah bulamadık. Nereye gidip sorduysak, nereye başvurduysak bu konu ile alakalı bir yere ulaşamadık. Sunucuda adını vermek istemediğim, silahla asla alakası olmayacak belki de hiç bir zaman kullanmayacak kişiler bile silahla gezip, oluşumlarının mafya oluşumu hatta bir çete oluşumu olmamasına rağmen OOC arkadaşlıklar sayesinde birbirlerine silah sağlamaları ve hatta bu silahlarla "racon" peşinde koşturup, mafyatik takılmaları bana absürt geliyor. Sunucuda ki silah durumu bana oldukça yetersiz geliyor. Cpt.Vice şuanda oyunda bulunmamakta ama geri getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. En azından oyun yetkililerin bu konu ile alakalı bir kuşkusu varsa belki sistemsel olarak bir kaç değişiklik olur, silah yapımının zorluğu arttırılır ama en azından getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda büyük bir sıkıntı çekiyoruz. Oyuncuların bu konu hakkında ki olumlu yada olumsuz fikirlerini merak ediyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.