Konu: Harvey Gervasio // Il-legal kural ihlali  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2021 00:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harvey Gervasio @bora6161

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 52 üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bu arkadaş bugün (12.03) tarihinde öldürülüp NC atıyor, yaklaşık 8 9 saat sonra hiçbir şey olmamış gibi saldırıyor, zaten fotoğraflar her şeyi açıklıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.03.2021 00:44
diğer birlik üyesinin de benzer olaydan açılan şikayette ceza yediği şikayet linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104161.0

#2 - 13.03.2021 01:32
İyi forumlar hızlıca savunmama geçiyorum;

Öncelikle neden hiçbirşey yapamayınca şikayet açıyorsun anlamadım karakterim CK falan yemedi, şehir dışına gönderdim attığın kuralda da CK edilen karakterler yazıyor. Karakterim CK falan yemedi tekrardan söylüyorum şehir dışına gönderdim rolsel olarak.

#3 - 13.03.2021 02:18
Hiçbir şey yapamayınca.. Yaptığım, yaşadığım aksiyonları zaten SSler ile taçlandırıyorum, biraz tanıtımıma bakarsan görebilirsin, her neyse, savunman için teşekkürler, yetkili kararı bekleyebiliriz  :o

#4 - 13.03.2021 02:41
Merhaba,

CK olmasına gerek yok, zaten aynı mantığa denk geliyor. NC atılmış. CK sonrası da zaten NC atıldığı için bu kural var. Harvey Gervasio "İllegal Kural İhlali" bazında ceza alacak. İyi eğlenceler.