Konu: Vice Şehri Kadın Hakları Topluluğu  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2021 20:00
Sözlerde o çok konuşulan Kadınlar Matinesi!
Vice News Yayını

Alıntı
[23:23:20] >>{C8C8C8} Vice News adlı kanal 'ViceGirl' isimli yayına başladı.(/yayinlar)
[23:23:41] [YAYIN] Judith Ringstad: ** Kadınlar Matinesi Giriş Jeneriği **
[23:24:14] [YAYIN] Judith Ringstad: Mutlu akşamlar Vice! Bu gece sizlerle kadınlara özel dakikaları paylaşacağız!
[23:25:08] [YAYIN] Judith Ringstad: Bu geceyi bizlere sunan bayan Antebian ve bayan Bogdani için teşekkür ediyoruz.
[23:26:10] [YAYIN] Judith Ringstad: Ne düşünüyorsunuz bu gece için? Sizce Vice kadınlarını eğlendirebilmeyi başardınız mı?
[23:26:22] [YAYIN] Cristal Antebian: Burada ki, amacımız kadın topluluğu kadın dayanışması için büyük bir buluşma diyelim!
[23:26:57] [YAYIN] Cristal Antebian: Kadınların eğlendiğini ve beraber oldukları için mutlu olduklarını düşünüyorum. *gülümsüyor*

[23:27:07] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Evet,Cristal'a katılıyorum.Kadınlar günü ruhunun tek bir günde kısıtlı
[23:27:42] [YAYIN] Cristal Antebian: Kesinlikle evet, Kadınlar günü sadece bir gün olmamalı biz her zaman beraberiz.
[23:27:54] [YAYIN] Cristal Antebian: Amacımız da dayanışma ve topluluk.
[23:28:13] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Cristal bana bu öneriyle geldiğinde,bunun tek bir günle sınırlı kalmayacağını düşünmeye başla ...
[23:29:20] [YAYIN] Judith Ringstad: Kadınlar ve haklarıyla ilgilenenler olduğunu görmek gurur verici, sizce olması gereken bu mu?
[23:30:01] [YAYIN] Cristal Antebian: Böyle etkinliklerin devamını sağlayacağız, Toplum olarak gerçekten kadınların bir arada olması ...

[23:30:10] [YAYIN] Cristal Antebian: Bir arada olması gerçekten, gurur verici.
[23:30:19] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Aslına bakarsanız,az önce dediğim şekilde bu gibi hakların savunulması her 8 martta gündeme g ...
[23:30:19] eliyor.

[23:30:39] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Bu hakları koruma ve gün yüzüne çıkarma isteği herkeste var.

[23:31:07] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Bizler buna önayak olmak istedik.Ve işte...Buradayız.Devamının geleceğine eminim.

[23:31:35] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Bu tarz destekleyici şeyleri eminim tüm Vice halkından görmeye

[23:32:40] [YAYIN] Cristal Antebian: Burada geceyi kutlamaktan mutluyuz, gelmek isteyen kadınlar 785 İşyeri

[23:33:30] [YAYIN] Judith Ringstad: Gelmek isteyen kadınların olacağına şüphemiz yok Cristal, kimleri görüyorum? Bayan Richardson a ...
[23:33:30] ramızda.

[23:33:43] [YAYIN] Cristal Antebian: Evet geldiği için, minettarım.
[23:33:58] [YAYIN] Judith Ringstad: Bir iş kadını olarak bu şehirle ilgili beklentileriniz var mı acaba bayan Richardson?
[23:34:06] [YAYIN] Julia Richardson: Merhabalar öncelikle, şehire güzel selamlarımı iletiyorum.
[23:34:51] [YAYIN] Julia Richardson: Aslında bu şehire kadın haklarını göz önünde bulunduran Snezha Valachi'ye çok minettarım, aslı ...
[23:34:51] nda burda..
[23:35:25] [YAYIN] Julia Richardson: Toplanmamızın amacı yardımlaşma ve hiçbir kadının adilsiz bir şekilde yaşamayacağı bir evren v ...
[23:35:25] e dünya yaratmak.
[23:36:09] [YAYIN] Julia Richardson: Aslında çok üzüldüğüm bir konuyu sizle paylaşmak isterim.
[23:36:40] [YAYIN] Julia Richardson: Bu gece hiçbir şey bu gece saklı kalmamalı tüm kadınların içi bu gece bu yayında açılmalı diye ...
[23:36:40]  umut ediyorum.
[23:37:13] [YAYIN] Julia Richardson: Aslında kurduğum projeler arasında Anastasia Bogdani ve Cristal Antebian..
[23:37:50] [YAYIN] Julia Richardson: Birlikte hem moda hem yardımlaşma derneği kurabiliriz, şehir eğlence üzerine kurulu bile olsa.
[23:38:14] [YAYIN] Julia Richardson: İnsanlar Anastasia Bogdani iş merkezine gelip bize dilediği gibi sorunları anlatabilir.

[23:38:46] [YAYIN] Julia Richardson: Kadınların özgür ve yaşayacağı dünya dileğini diliyorum kesinlikle..

[23:39:01] [YAYIN] Julia Richardson: Adil bir yaşam iyi olabilir.

[23:39:39] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Julia'ya bu amacımız kapsamında yanımızda olduğu için ne kadar teşekkür etsem az.
[23:40:03] [YAYIN] Judith Ringstad: Bizler de teşekkür ediyoruz fikirleri ve girişimleri için.
[23:40:24] [YAYIN] Judith Ringstad: Bir konuğumuz da söz almak istediğini belirtti, kendisini mikrofona davet ediyoruz.
[23:40:43] [YAYIN] Mary Miller: Burası şaun o kadar canlı ve güzel ki bütün kadınlar olarak böyle bir etkinliğin için de olmak gerç ...
[23:40:43] ekten gurur verici.
[23:41:46] [YAYIN] Judith Ringstad: Bir kadın olarak Vice şehrinden beklentileriniz nelerdir?
[23:42:33] [YAYIN] Mary Miller: Hemen cevaplıyorum.
[23:43:19] [YAYIN] Mary Miller: Biz kadınlar olarak sadece bir gün değil her gün dayanışma halinde olmalıyız.
[23:43:36] [YAYIN] Mary Miller: Kadınlar ayrıcalık değil eşitlik bekliyor.

[23:44:32] [YAYIN] Mary Miller: Son olarak burdan tüm kadınlara sesleniyorum her zaman dik durun ve pes etmeyin!
[23:44:45] [YAYIN] Cristal Antebian: Tebrik ediyorum gerçekten, teşekkür ederiz.

[23:44:51] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Vice şehrinden beklentim,eşitlik başlığını halk olarak kabullenişin ardından kadınlara olan i ...
[23:44:51] stihdamın-...

[23:45:00] [YAYIN] Anastasia Bogdani: erkeklerle eşit orana getirilmesi.
[23:45:12] [YAYIN] Cristal Antebian: Kesinlikle.
[23:45:25] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Görüyorum ki bir kaç öncülük ile bunu başarabileceğimize inancımız artıyor.
[23:45:36] [YAYIN] Anastasia Bogdani: bunun her daim arkasındayız.**gülümsüyor**
[23:46:32] [YAYIN] Judith Ringstad: Kararlılığınızın sizi dinleyen mağdur kadınlara daha çok hak ve anlayış getirmesini diliyoruz o ...
[23:46:32]  halde.
[23:46:44] [YAYIN] Cristal Antebian: Öncellikle herkese teşekkür ediyorum konuşmaları için, Bütün gelen kadınlara teşekkürler!
[23:46:57] [YAYIN] Cristal Antebian: Etkinliklerimizi takip etmeyi unutmayın! İyi günler diliyorum.
[23:47:08] [YAYIN] Anastasia Bogdani: Gelen herkese teşekkür ediyoruz.
[23:47:27] [YAYIN] Judith Ringstad: Fikir ve emekleriniz için biz teşekkür ediyoruz, düzenlediğiniz gecenin tüm kadınların yayarına ...
[23:47:27]  olması dileğiyle.
[23:47:51] [YAYIN] Judith Ringstad: Kendinize iyi bakın Vice halkı, bu gecelik bizden bu kadar. Sağlıklı ve mutlu kalın!.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.03.2021 20:02
Bu şekilde toplulukların ve etkinliklerin şehirde çoğalması harika, umarım hizmet ettiğiniz amaca ulaşırsınız.   :vice:  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.03.2021 20:26
Başarılar ✌️
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 12.03.2021 20:41
Bu tarz kadına şiddet, kadını ezmek tarzı durumları kınadığımı belirtmek isterim öncelikle, fakat oyun içerisinde bu tarz durumlarla fazla karşılaşmıyoruz diyelim. OOC'de şartlar öyle evet ama bunu IC sürdürmek bana biraz saçma geliyor, umarım kadın düşmanı olarak anılmam, sadece görüşüm. Davanızdan vazgeçmediğiniz için ve sunucudaki rol ortamına renk kattığınız için teşekkürler, iyi roller dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok