Konu: [12.03.2021 - Thomas Rig, Chris Kloden, Jack Anderson] Bir çok ihlal.  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 12.03.2021 18:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Rig @Stache, Chris Kloden @egeonder, Jack Anderson @Deepsh00t

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Albert Castle @AlbertCastle

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.55 - 18.08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jack, MIXING, METAGAMING, DM.

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç parçalama noktasında kapıyı açacak kişiyi aramış bekliyordum. Ardından Chris Kloden adlı karakter geldi ve bana CJ attı. Ardından arkadaşım Albert Castle ile kişiyi brawl rolüyle yaralı duruma getirdik. Kişi sonrasında kalktı ve telefonunu bile çıkarmamışken OOC yolla iki tane arkadaşını getirdi. Gelen kişiler; Thomas Rig ve Jack Anderson. Bu kişiler Albert Castle'a saldırdı ve Chris Kloden'da RK'lı olmasına rağmen Albert'e vurdu. Albert'i yaralı duruma getirdiler. O anda da CJ atmaya çalıştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Normalde bu konuşmayı her oyuncuya yapmam: Bu arkadaşların levellerinden de anlaşılacağı üzere sunucuya yeni başlamışlar. Bir diğer barizce göze çarpan şey ise geldikleri server xd.

#1 - 12.03.2021 19:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.03.2021 17:57
1. si mixing yok ben ordan çıktıktan sonra arkadaşlarıma gidip söyledim ondan sonra gelip size dalaştık 2. dm yok siz beni dövdünüz sonra bende toplu şekilde gelip bizde size daldık + car dm'iniz var ben car jack yapmış olabilirim ama aracı geri getirdim pmden yazdınız zaten indigim gibi dm yaptınız ne rol var ne başka bir şey birde geldikleri sunucu yazıyorsunuz acayip

#3 - 13.03.2021 18:07
https://hizliresim.com/KEB0ZD
Buyrun car dm SS mixing kesinlikle yapmadık.

#4 - 13.03.2021 19:02
Mixing yapmadık Car DM yaptı.

#5 - 13.03.2021 20:18
Kendiniz bile itiraf ediyorsunuz CJ yaptığınızı XD. Siz CJ yapmaya çalışırken rapor atmıştım fakat rapora bakan admin olmadığı için ve sizde o anda CJ atmaya çalıştığınız için yapılabilecek en mantıklı şey oydu. Ve buna Car DM gibi bir MTA terimi kullanmışsınız  :D bilmiyorsanız ona VDM denir. VDM demek, DM'nin araçlı hali olarak basit bir şekilde açıklanabilir. Sadece silah kullanılmaz. Burda IC olarak sizi ezmişim buna neden hala "Car DM" diyorsunuz anlamış değilim.

#6 - 13.03.2021 20:19
Bir kişiyi IC olarak ezince "Car DM" diyorsunuz, komiksiniz. Tartışmayı devam ettirmeye gerek yok. Her şey apaçık ortada, admin kararı iyi forumlar.  :vice: :vice:

#7 - 13.03.2021 22:11
Discordda yayını açık unutmuşsun 🤓 Mix kanıtı vermişsin, teşekkürler.

#8 - 04.04.2021 13:17
Merhaba, incelendi.

Chris Car Jack için ceza alacak. Ekran görüntülerinde /b kullanan herkes ceza alacak. Şikayet kapatılmıştır, arşiv.