Konu: [12.03.2021]Castro Esquinez Fear RP İhlali  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2021 14:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Castro_Esquinez @Cross N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:- N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:12.03.2021 14:30 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:FearRP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi bulunduğum birliğin onaylı hoodunda Fear'ı bozarak bana saldırıyor. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://i.hizliresim.com/Uj4ofl.png N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.03.2021 18:13
Gün içinde savunmanızı eklemelisiniz. @Cross

#2 - 13.03.2021 00:37
Merhaba, direk konuya gireceğim.
Ohan karakteriyle araç çalma rolü yapıyorduk, sen ise bir anda gelip beni araçtan attın, sayende düz kontağı iptal etmek zorunda kaldım. Orada Ohan karakteri dahil birliğinin bir çok lideriyle karakterim tanışır durumda ve olası bir kavgada taraf tutacak değiller. Ek olarak Castro karakteri bir zamanlar Kasparov birliğinde bulunmuş, senden eski bir karakter. Diğer rütbeli insanlarında izni dahilinde araç çalma rolü yapıyor ve sen bir anda gelip araçtan atıyorsun. Açık konuşmak gerekirse senin ne IC ne de OOC Kasparov birliğinden olduğunu bilmiyordum, Ohan'a sordum, o da bilmiyormuş. Mantıklı olarak bakarsak kullandığın skin oradaki bir çok karakterden farklı bir skin. OOC boyutuna gelirsek ismininde Ermeni kökenli olduğunu söyleyemeyiz. Rol esnasında durup birliğine bakmam biraz mantıksız ve kural ihlali olurdu. Bunun yerine anlık karakterimin tepkisini sergiledim ve sana saldırdım.

#3 - 13.03.2021 05:07
Merhabalar,
şikayet incelendi ve Castro karakteri şikayet kapsamında cezalandırılacak.

İyi forumlar.