Konu: Jaxsen_Demetrius & Lonnie_Rollins Gun out of ass(GOOA), Bug-abuse  (Okunma sayısı 373 defa)

#0 - 12.03.2021 03:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaxsen_Demetrius @Stephan_Andersson, Lonnie_Rollins @legxrto

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.03.2021  01:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) GOOA

Belden ağır silahlar çıkarmak.
Sırtından silah çıkarmak (sırttaki kayıştan çıkartılmalı).
Çantadan silah çıkarmak 3-4 saniye sürebilir, buna uygun olarak bekleme süresi göz önünde bulundurulmalıdır, silah çantadan çıkartılıp beklemeden direkt olarak ateş açılamaz.
Tabanca belden veya kılıftan çıkartılmalıdır. Jop, Biber gazı vb. hafif silahlar kemerdeki kayıştan çıkartılmalıdır.
Ağır silahlar motorsiklet tipi araçların bagajına koyulup, bagajından çıkartılamaz

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimiz kişilerin birliği ile savaş halinde. Birlik üyesi olan Keywon'u kovalarken karşımıza Jaxsen ve Lonnie karakteri motorlu bir şekilde geliyor ve motordan inerek "eline suikast tüfeğini alır, ateşler" gibi bir emote veriyor. Diğer arkadaşın emotesi benim chat'ime düşmemiş. Sanchez'in bagajı teknik olarak var olmayacağına göre kişiler motora shotgun ile binerek hem bug-abuse hemde gooa yapmış oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Jaxsen karakterinin gooa yaptığının kanıtı

Lonnie karkterinin gooa kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.03.2021 09:59
Savunmamı akşam saatlerinde yapacağım.

#2 - 12.03.2021 15:26
Ek olarak belirtmek istiyorum Lonnie isimli arkadaşımızın adına geçen günlerde de aynı olay ve DM'den şikayet açılmış.

Görüntülere ve şikayetlere bakarsak arkadaşımızın sunucuda sürekli aksiyon arayıp dm atmak istediğini anlıyoruz.

#3 - 12.03.2021 18:51
Bulunduğum bölgede silahımı sakladığım, Glandale markalı aracım bulunmakta. Silahımı Motel'e park etmiş olduğum Glandale markalı aracımın içinde muhafaza ediyorum. Motorumla ise, savaşta olduğumuz için motelden silahımı almaya gitmiştim. O an ise kişileri görüp, silahlı çatışmaya girdik. Koymuş olduğum fotoğraftan da, aracımın orada olduğunu göreceksiniz.

#4 - 12.03.2021 20:22
Bulunduğum bölgede silahımı sakladığım, Glandale markalı aracım bulunmakta. Silahımı Motel'e park etmiş olduğum Glandale markalı aracımın içinde muhafaza ediyorum. Motorumla ise, savaşta olduğumuz için motelden silahımı almaya gitmiştim. O an ise kişileri görüp, silahlı çatışmaya girdik. Koymuş olduğum fotoğraftan da, aracımın orada olduğunu göreceksiniz.

Lütfen yönetimi kandırmaya çalışmayın.

#5 - 12.03.2021 22:10

Lütfen yönetimi kandırmaya çalışmayın.
Dostum bu yönetimi kandırma değil, aracım ilk zamandan beri orda. Loglardan bakılabiliyorsa, oradan bakabilirler. Zaten savunmamda belirttim, silahımı almak için geldim diye.

#6 - 13.03.2021 02:41
Jaxsen adlı arkadaşımın silahını almak için motele gittik, silahı aldık. Tam gidecekken Keywon'a drive-by attığınızı gördük, biz de size ateş açtık. Sen de benim emoteun chatine düşmediğini söylemişsin zaten, emoteumu görmeden yetersiz olduğu kanısına nereden vardın?

"Ek olarak belirtmek istiyorum Lonnie isimli arkadaşımızın adına geçen günlerde de aynı olay ve DM'den şikayet açılmış.Görüntülere ve şikayetlere bakarsak arkadaşımızın sunucuda sürekli aksiyon arayıp dm atmak istediğini anlıyoruz." (?) Çeteler arası savaş olduğunu sen de belirtmişsin zaten, üstelik olduğum oluşumdaki üyeyi taraman bana göre sana sıkmam için bir sebep.
« Son Düzenleme: 13.03.2021 18:01 legxrto »

#7 - 13.03.2021 03:21
Son bir yazı yazıp kararı yöneticilere bırakacağım. Bize sıkmanız hakkında birşey söylemiyorum şikayet sebebi DM veya Emote atmadığınız değil. Elinize silah alarak motora binemezsiniz bindiğiniz motorlarda shotgun marka silahı saklayacak biryer bulunmuyor. sırtınızda çanta veya benzeri birşey de görmüyorum, dışarıdan silah olduğu gözükmesin diye elinize alıp motora biniyorsunuz motordan inerken "shotgun marka silahını eline alır, elindeki silah ile motordan iner" vb emoteler veriyorsunuz. Bariz bir şekilde Gun out of ass yapıldığı gözüküyor. İyi geceler dilerim başka birşey yazmayacağım.

#8 - 13.03.2021 21:36
Bir arkadaşım forum pm olarak bir kesit atmış onuda eklemek istiyorum. Videoda da görülüyor Lonnie Rollins karakteri başka bir yerde başka birine saldırırken bug-abuse yapıyor. verdiği emoteye göre GOOA sayılmaz(kemerinde duran pompalı silahını alır, ateş eder.) ancak eline alıp bindiği için kemerde asılı gözükmüyor, net bir şekilde Bug-abuse yapıldığının kanıtı.

#9 - 13.03.2021 22:03
Lonnie Rollins karakterinin emoteu chatinize düşmemiş olabilir veya emote vermeden de silahını çekmiş olabilir. İki tarafın da SS'lerinde bu durum net olarak kanıtlanamıyor. Bu yüzden yaptırım uygulanmayacak.

Jaxsen Demetrius GOOA ihlalinden ceza alacak. Bug Abuse için yeterli/geçerli kanıt yok.