0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Kuzuya Rakı İcirmisler - 12.03.2021 09:49Alıntı yapılan: dOise - 12.03.2021 03:30Şimdi, şöyle bi'durum var sevgili dostum. Eğer aimbot ya da sobeit ayarıyla size sıksam, o tek tük mermiler araca gitmez. Bunu zaten videolarda açık-net bi'şekilde görebilirsin. Önce arkadaşına, onu düşürmeden sana, sonra ona, o düşüyor, sonra sen düşüyorsun. Zaten sekme sistemide bu şekilde ilerliyor. Bu arada kusura bakma, şahit olan arkadaşın yazmıştı. Bunun için özür dilerim karıştırmışım. Diyeceğim o ki, iş bilekte bitiyor, ikinizi ortalarsam eğer, kolaylıkla düşürürüm ki geçmişim belli olan bir insanım. Bu konuda beni tanıyanlar var. Bana güvenen insanlar, gerektiğinde yardım ettiğim adamlar. RKİ'yi de dile getirmişsin, şikayet açsanda açmasanda özür dilerim sevgili dostum, savaştaydık rolleri biliyorsun. Savaştaysan avlanırsın, arada kaynadınız tekrardan, savaş tarafı olmak zor. Kimin düştüğünü bilemiyorsun, ayrı olarak özür dilerim tekrardan. Fakat dediğim gibi, iş bilekte bitiyor dostum. Bâzı insanlar bu konuda çok iyi olabiliyor, kendimi övmüyorum sakın beni yanlış anlama. Sadece bilmeni istiyorum. Burada hilelik bir durum yok, birden düşmüşsünüz evet farkındayım ama TTNET'in altyapısının kötü olduğu bir yerde ancak internet hızım bu kadar kusura bakma. İyi dileklerin için teşekkür ederim, sanada iyi forumlar.dipnot: Normalde pek açıklama yapmayı sevmiyorum fakat bu sefer işleri rayına koydum sevgili dostum, rollerimi çöp etmemek için elimden geleni yapıyorum. OOC sana karşı bir tutumum ve kinim yok. Zaten bir sıralarda OOC arkadaştık fakat arkadaşlıklar bir süre sonra unutulabiliyor. Kolay gelsin."Şimdi, şöyle bi'durum var sevgili dostum. Eğer aimbot ya da sobeit ayarıyla size sıksam, o tek tük mermiler araca gitmez." Hilenin türünden türüne değişiyor bu olay, her sobeitte veya hilede aynı şey olmuyor. Şimdi diyeceksin "nereden biliyorsun? Kullanıyor musun?" Kullanmıyorum, kullanan o kadar çok tanıdığım varki neyin nasıl olduğunu biliyorum. Şunuda söyleyeyim, arabaya 1 tane bile değmemiş hepsi bize değmiş. O arabaya değen kısım benim yaralıya düştüğüm zaman üstelik yaralıya düştüğüm tarafta değmiş, dikkatli izlerseniz arabanın camına değmesi gerekirken yaralıya düştüğüm yerde değiyor.Görmende herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum, videoya iyi bakarsan bu silah Shotgun değil bir kaç mermide aracın dumanını çıkartıcak. Hem arabaya hem size sıkıyor sadece araca değil sekme nedeni ile aracada geliyor. Aimbot olsa kesinlikle tüm mermiler karakterine gelir araca 1 mermi bile değmez ama videoda görülen üzerine araca gelen mermiler ve yediği hasardan sonra çıkan dumanlar gözüküyor. Böyle bir durumda araca gelen hasarı göremiyorsan /dl komutu ile azalan hasara da bakabilirsin. Keyifli roller.
Alıntı yapılan: dOise - 12.03.2021 03:30Şimdi, şöyle bi'durum var sevgili dostum. Eğer aimbot ya da sobeit ayarıyla size sıksam, o tek tük mermiler araca gitmez. Bunu zaten videolarda açık-net bi'şekilde görebilirsin. Önce arkadaşına, onu düşürmeden sana, sonra ona, o düşüyor, sonra sen düşüyorsun. Zaten sekme sistemide bu şekilde ilerliyor. Bu arada kusura bakma, şahit olan arkadaşın yazmıştı. Bunun için özür dilerim karıştırmışım. Diyeceğim o ki, iş bilekte bitiyor, ikinizi ortalarsam eğer, kolaylıkla düşürürüm ki geçmişim belli olan bir insanım. Bu konuda beni tanıyanlar var. Bana güvenen insanlar, gerektiğinde yardım ettiğim adamlar. RKİ'yi de dile getirmişsin, şikayet açsanda açmasanda özür dilerim sevgili dostum, savaştaydık rolleri biliyorsun. Savaştaysan avlanırsın, arada kaynadınız tekrardan, savaş tarafı olmak zor. Kimin düştüğünü bilemiyorsun, ayrı olarak özür dilerim tekrardan. Fakat dediğim gibi, iş bilekte bitiyor dostum. Bâzı insanlar bu konuda çok iyi olabiliyor, kendimi övmüyorum sakın beni yanlış anlama. Sadece bilmeni istiyorum. Burada hilelik bir durum yok, birden düşmüşsünüz evet farkındayım ama TTNET'in altyapısının kötü olduğu bir yerde ancak internet hızım bu kadar kusura bakma. İyi dileklerin için teşekkür ederim, sanada iyi forumlar.dipnot: Normalde pek açıklama yapmayı sevmiyorum fakat bu sefer işleri rayına koydum sevgili dostum, rollerimi çöp etmemek için elimden geleni yapıyorum. OOC sana karşı bir tutumum ve kinim yok. Zaten bir sıralarda OOC arkadaştık fakat arkadaşlıklar bir süre sonra unutulabiliyor. Kolay gelsin."Şimdi, şöyle bi'durum var sevgili dostum. Eğer aimbot ya da sobeit ayarıyla size sıksam, o tek tük mermiler araca gitmez." Hilenin türünden türüne değişiyor bu olay, her sobeitte veya hilede aynı şey olmuyor. Şimdi diyeceksin "nereden biliyorsun? Kullanıyor musun?" Kullanmıyorum, kullanan o kadar çok tanıdığım varki neyin nasıl olduğunu biliyorum. Şunuda söyleyeyim, arabaya 1 tane bile değmemiş hepsi bize değmiş. O arabaya değen kısım benim yaralıya düştüğüm zaman üstelik yaralıya düştüğüm tarafta değmiş, dikkatli izlerseniz arabanın camına değmesi gerekirken yaralıya düştüğüm yerde değiyor.
Şimdi, şöyle bi'durum var sevgili dostum. Eğer aimbot ya da sobeit ayarıyla size sıksam, o tek tük mermiler araca gitmez. Bunu zaten videolarda açık-net bi'şekilde görebilirsin. Önce arkadaşına, onu düşürmeden sana, sonra ona, o düşüyor, sonra sen düşüyorsun. Zaten sekme sistemide bu şekilde ilerliyor. Bu arada kusura bakma, şahit olan arkadaşın yazmıştı. Bunun için özür dilerim karıştırmışım. Diyeceğim o ki, iş bilekte bitiyor, ikinizi ortalarsam eğer, kolaylıkla düşürürüm ki geçmişim belli olan bir insanım. Bu konuda beni tanıyanlar var. Bana güvenen insanlar, gerektiğinde yardım ettiğim adamlar. RKİ'yi de dile getirmişsin, şikayet açsanda açmasanda özür dilerim sevgili dostum, savaştaydık rolleri biliyorsun. Savaştaysan avlanırsın, arada kaynadınız tekrardan, savaş tarafı olmak zor. Kimin düştüğünü bilemiyorsun, ayrı olarak özür dilerim tekrardan. Fakat dediğim gibi, iş bilekte bitiyor dostum. Bâzı insanlar bu konuda çok iyi olabiliyor, kendimi övmüyorum sakın beni yanlış anlama. Sadece bilmeni istiyorum. Burada hilelik bir durum yok, birden düşmüşsünüz evet farkındayım ama TTNET'in altyapısının kötü olduğu bir yerde ancak internet hızım bu kadar kusura bakma. İyi dileklerin için teşekkür ederim, sanada iyi forumlar.dipnot: Normalde pek açıklama yapmayı sevmiyorum fakat bu sefer işleri rayına koydum sevgili dostum, rollerimi çöp etmemek için elimden geleni yapıyorum. OOC sana karşı bir tutumum ve kinim yok. Zaten bir sıralarda OOC arkadaştık fakat arkadaşlıklar bir süre sonra unutulabiliyor. Kolay gelsin.
Ben gerekli savunmamı yaptım. Bu arada kullanan çok tanıdığın varsa göz yumma, çok açık ediyorsun kendini. Hileden hileye değişiyor diye bir durumda yok renko zaten driveda çalışmaz. Sobeit ve cleoyuda videolarda görürsün. Daha fazla uzatmanın anlamı yok. 3. kişilerin yorumunada ihtiyacımız yok. Ben savunmamı yaptım en kısa sürede açıklanır sonucu.
Alıntı yapılan: Monky - 12.03.2021 10:48Alıntı yapılan: Kuzuya Rakı İcirmisler - 12.03.2021 09:49Alıntı yapılan: dOise - 12.03.2021 03:30Şimdi, şöyle bi'durum var sevgili dostum. Eğer aimbot ya da sobeit ayarıyla size sıksam, o tek tük mermiler araca gitmez. Bunu zaten videolarda açık-net bi'şekilde görebilirsin. Önce arkadaşına, onu düşürmeden sana, sonra ona, o düşüyor, sonra sen düşüyorsun. Zaten sekme sistemide bu şekilde ilerliyor. Bu arada kusura bakma, şahit olan arkadaşın yazmıştı. Bunun için özür dilerim karıştırmışım. Diyeceğim o ki, iş bilekte bitiyor, ikinizi ortalarsam eğer, kolaylıkla düşürürüm ki geçmişim belli olan bir insanım. Bu konuda beni tanıyanlar var. Bana güvenen insanlar, gerektiğinde yardım ettiğim adamlar. RKİ'yi de dile getirmişsin, şikayet açsanda açmasanda özür dilerim sevgili dostum, savaştaydık rolleri biliyorsun. Savaştaysan avlanırsın, arada kaynadınız tekrardan, savaş tarafı olmak zor. Kimin düştüğünü bilemiyorsun, ayrı olarak özür dilerim tekrardan. Fakat dediğim gibi, iş bilekte bitiyor dostum. Bâzı insanlar bu konuda çok iyi olabiliyor, kendimi övmüyorum sakın beni yanlış anlama. Sadece bilmeni istiyorum. Burada hilelik bir durum yok, birden düşmüşsünüz evet farkındayım ama TTNET'in altyapısının kötü olduğu bir yerde ancak internet hızım bu kadar kusura bakma. İyi dileklerin için teşekkür ederim, sanada iyi forumlar.dipnot: Normalde pek açıklama yapmayı sevmiyorum fakat bu sefer işleri rayına koydum sevgili dostum, rollerimi çöp etmemek için elimden geleni yapıyorum. OOC sana karşı bir tutumum ve kinim yok. Zaten bir sıralarda OOC arkadaştık fakat arkadaşlıklar bir süre sonra unutulabiliyor. Kolay gelsin."Şimdi, şöyle bi'durum var sevgili dostum. Eğer aimbot ya da sobeit ayarıyla size sıksam, o tek tük mermiler araca gitmez." Hilenin türünden türüne değişiyor bu olay, her sobeitte veya hilede aynı şey olmuyor. Şimdi diyeceksin "nereden biliyorsun? Kullanıyor musun?" Kullanmıyorum, kullanan o kadar çok tanıdığım varki neyin nasıl olduğunu biliyorum. Şunuda söyleyeyim, arabaya 1 tane bile değmemiş hepsi bize değmiş. O arabaya değen kısım benim yaralıya düştüğüm zaman üstelik yaralıya düştüğüm tarafta değmiş, dikkatli izlerseniz arabanın camına değmesi gerekirken yaralıya düştüğüm yerde değiyor.Görmende herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum, videoya iyi bakarsan bu silah Shotgun değil bir kaç mermide aracın dumanını çıkartıcak. Hem arabaya hem size sıkıyor sadece araca değil sekme nedeni ile aracada geliyor. Aimbot olsa kesinlikle tüm mermiler karakterine gelir araca 1 mermi bile değmez ama videoda görülen üzerine araca gelen mermiler ve yediği hasardan sonra çıkan dumanlar gözüküyor. Böyle bir durumda araca gelen hasarı göremiyorsan /dl komutu ile azalan hasara da bakabilirsin. Keyifli roller.Arabanın içinde olduğumuz için hasar gelmiş olabilir mi? Görmende herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum, videoyu dikkatli lzlesen sürekli kan çıkıyor, arabaya mermi değmiyor.
Tekrardan olayı benim gözümden-karşı tarafın gözünden görmeniz için canlandırdık. Hatta bu sefer daha iyi performans sergiledim.@mags gözünden; Spoiler: GösterGizle Benim gözümden; Spoiler: GösterGizleBaşka bir sunucuda birazcık da eğlendiğimiz için öncesinde, arkadaşın gelmesini beklerken, /vgod açık unutmuş arkadaş. Dipnot olarak eklemek istedim.
Alıntı yapılan: qus_furqan - 12.03.2021 21:42Tekrardan olayı benim gözümden-karşı tarafın gözünden görmeniz için canlandırdık. Hatta bu sefer daha iyi performans sergiledim.@mags gözünden; Spoiler: GösterGizle Benim gözümden; Spoiler: GösterGizleBaşka bir sunucuda birazcık da eğlendiğimiz için öncesinde, arkadaşın gelmesini beklerken, /vgod açık unutmuş arkadaş. Dipnot olarak eklemek istedim.Başka bir sunucudaki görüntüyü istesek o sunucu için şikayet açmışızdır değil mi? Bu sunucuda yaşanan olaydan görüntüler varsa gönderebilirsin.
Alıntı yapılan: Lordusbackinbusiness - 13.03.2021 08:04Alıntı yapılan: qus_furqan - 12.03.2021 21:42Tekrardan olayı benim gözümden-karşı tarafın gözünden görmeniz için canlandırdık. Hatta bu sefer daha iyi performans sergiledim.@mags gözünden; Spoiler: GösterGizle Benim gözümden; Spoiler: GösterGizleBaşka bir sunucuda birazcık da eğlendiğimiz için öncesinde, arkadaşın gelmesini beklerken, /vgod açık unutmuş arkadaş. Dipnot olarak eklemek istedim.Başka bir sunucudaki görüntüyü istesek o sunucu için şikayet açmışızdır değil mi? Bu sunucuda yaşanan olaydan görüntüler varsa gönderebilirsin.Bu sunucuda olan olay demişsin fakat "SürekliRoleplay" kuralı var. Bu serverda böyle bir video çekmemiz münkün değil.