Konu: @Redfoo , Aaron_McLiam | Pm taciz + Ortak nezaket  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 11.03.2021 13:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aaron_McLiam @Redfoo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.03.2021 13:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Pm Taciz + Ortak nezaket

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, rol arkadaşım olan Tate Sean ile çok güzel bir rol döndürüyorduk, spora gitmek için kumsal gym'e gittik, ardından Aaron_McLiam sunucuyu trollemek üzere gelen kişi gelip birden aracıma bindi, damn mamn felan diyip retarted rp sergiledi, ardından aracıma neden bindin diyince indi koşa zıplaya gitti gym'in tepesine felan zıplıyor aşağı atlıyor felan trollemeye devam etti, bende trollemeye devam edecek misiniz yazdım pm üzerinden, çünkü gidip gelip yanımıza geliyordu, ardından şahıs bana pm üzerinden pm den rol yapılmıyor tarzı bir mesaj attı, aklı sıra öyle yapıyormuşum gibi lanse etmeye çalıştı, fakat pm den rol yapılmazda ne yani? Kimse pm den rol yapmaz bu binevi, sözüm meclisden dışarı bu ahmaklıktır, zaten öyle birşeyde yapmadım, troollinge devam edecek misiniz yazdım, şahıs beni yaklaşık 26 Dakika boyunca bunu dediğime pişman etti beni, beni tam tamına 26 dakika boyunca pm üzerinden rahatsız etmeye başladı, dalga geçmeler olsun, dediklerimi tekrarlayarak dalga geçmek olsun, on beş dakika boyunca üstüme baskı yaptı, birşeyler saçmalayarak bana pm den dalga geçmeye başladı, pm durumumu kapatamazdım çünkü bir rol arkadaşımdan ooc bir pm bekliyordum, şahsa bana daha fazla yazmaması gerektiğini rahatsız olduğumun uyarısını BİR MİLYON KERE söyledim fakat beni tekrar edip dalga geçmeye devam etti XD felan yazarak gülüyordu birde, bende sunucudan çık gir yaptım, belki /id yi bilmiyordur 4 level id mi bulamaz diye, id değişmek üzere recoonect attım fakat şahıs halen, ama halen beni rahat bırakmadı ve pm den dalga geçmeye kaç dakika boyunca devam etti, sondada benim o rahatsız oluyorum pm atmayın diyişimin tekrardan taklidini yparak birde pm kapattı kışkırtma çabasında, şahsın uyarı felan almasını istemiyorum çünkü ss lerimde göreceksiniz Bir milyon kere uyardım zaten ben, şahsın cezalandırılmasını talep ediyorum, eminimki bu pm rahatsızlığı da aşan taciz durumuna Vice Roleplay adminleri göz yummayacaktır, iyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/NLwUfj
https://imgyukle.com/i/NLweuo
https://imgyukle.com/i/NLwFX1
https://imgyukle.com/i/NLwtnA
https://imgyukle.com/i/NLw3BU
https://imgyukle.com/i/NLwbPf

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın uyarı almasını istemiyorum çünkü ss lerimde göreceksiniz Bir milyon kere uyardım zaten ben, şahıs uyarılarımı bile tekrarlayarak XD sonuna koyup dalga geçmeye devam etti, şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasını arz ediyorum, eminimki bu pm rahatsızlığı da aşan 26 Dakikalık taciz durumuna Vice Roleplay adminleri göz yummayacaktır bu tacize, iyi forumlar dilerim.

#1 - 11.03.2021 14:24
incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın. 

Merhabalar, şahıstan ben şikayetçiyim bin bir kere pm atarak beni o taciz etmiştir, + olarak ortak nezaketlik bir şey söylemedim. Kişi ooc kinlenmiş ve böyle bir şikayet oluşturmuştur. Ayrıyetten ise şahıs ic ooc yaparak role giriyor, ooc den troll diyip rencide edici laflar söyleyip duruyor. Ben rolümdeyim, kimseyle derdim de yoktur. Arkadaşa orak nezaket olarak dediğim şeyden kastı işine bak? Ceza almamı gerektirecek bir durum olmadığını düşünüyorum,. İyi günler vice ekibi.
Ayrıyetten birşey daha ekleyeceğim zaten sslere sırasıyla baktığınızda fark edersiniz, kişi beni rahatsız eden ilk taraf ve benim kendimi savunmama izin vermeden /pmkapat yazan biri bu durumdan da çok rahatsız oldum açıkcası. Ama hak veriyorum, devamında ise troll troll diyerek beni kışkırtıyor, cevap verince de BEyfendiğ yazmayın diyor. + olarak burada haksız duruma düşüyor, pm kapatmayarak o beni taciz ediyor sonrasında pm kapatıyorum ve şikayet açıp relog attıktan sonra tekrar gelip yazıyor. Ağır toxic arkadaş.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 14:30 Redfoo »

#2 - 11.03.2021 14:38
Görüntüde de görüldüğü üzre, yaptığı hataları hiçe sayıp şikayet açıyor. Kişi beni sinirlendirmek için sürekli olarak birşey yazıp pm kapatıyor, ve tekrarlıyor. Benim tilt olmam için elinden geleni ardına koymuyor. Ben adama bir şey yazdıktan sonra susuyorum mevzu uzamasın diye sonra bana pm atıp kızdırtmak için devam ediyor fakat burama kadar geldi. Hem suçlu hem güçlü derler ya hani. O dediğimizden. Açtığı şikayetteki ihlallerini bir görüntüde topladım buyrun.   Uzun lafın kısası beni kışkırtmaya çalışıyor.

« Son Düzenleme: 11.03.2021 16:37 Redfoo »

#3 - 11.03.2021 15:26
Eveeet, şimdi gelelim yanıtladan yaptığınız yalanları ifşalamaya, çok güzel yalan söylüyorsunuz varya, ss almasam suçlu duruma düşeceğim bildiğiniz, trajikomik iyiki ss almıştım oynat bakalım: https://imgyukle.com/i/NNVBqH

Şahıs en baştada dediğim gibi retarted rp yapıp bulunduğum şahsi aracımın içinde 2 kişi sohbet ediyoruz, aracımıza biniyor damn mamn diyip trollüyor, retarted'a girer bu birincisi, ikincidi aracın üstüne felan zıplayıp birşeyler yapıyorsunuz, gym üstüne tırmanıyorsunuz, ic de aracıma neden bindin diyorum kes sesini amcık diyorsunuz, benim pm atmam gayet doğal bir durum pm üzerinden trollemeye devam edecek misiniz diye sordum beyfendiye, bana söylediğim şeyi saçma birşeye çevirip bana çarpıttı pm den rol yapılmaz felan akış makış felan diyip saçmaladı, pm den zaten rol yapılmaz iyi misiniz? benim bunu demem ardında birde ortak nezaket kurallarını çiğneyip Bak işine! yazdı bana, bu nasıl bir üsturupsuz, nasıl üslupsuz bir kelimedir tanımadığınız kişinin size yaklaşımına bakın, sizin yaklaşımınıza bakın, cidden çok toxic bir durum, iyi ki ss lerim var, beni tam 26 dakika taciz ettiniz, hala birşeyler diyorsunuz, şimdi bakalım bu attığım yanıtınızında ifşasına ne diyeceksiniz? Çok merak ediyorum, yaptığınız yanınıza kalmayacak Vice Roleplay ekibi bu 26 dakikalık taciz karşılığında sizi cezalandırmayacağından bilmükabele, hiç şüphem yok.

#4 - 11.03.2021 15:29
Birde üstte yazdıklarınızı gizleyip atmışsınız ya Bak işineee! felan yazdıklarınızı page uplayıp ss alıyorsunuz, fakat kandırmaya çalışıyorsunuz ama başaramayacaksınız, herşeyin ss ini güzelce aldım, hiç şüpheniz olmasın, tacizlerinizi güzelce ss ledim.

#5 - 11.03.2021 16:35
Page uygulayıp ss mi alıyorum? Ya sen hangi platformda böyle birşey gördün. Zaten pagesize 15 kullanıyorum. Şu üslubuna dikkat et ve kanıtın olmayan şeyleri savunma yok retarted rp yok bilmem ne.. Kanıtın var mı kardeşim? Çok güzel o halde benimde onlarla alakalı açıklama yapmama gerek yok. Ki zaten olsa bile cevabım var. Kafan rahat olsun. Vice Roleplay senin yaptığını yanına bırakmaz falan. Burada bir suçlu varsa ona da karar verecek kişi Vice ekibidir. Lütfen daha fazla uzatma. Canım sıkılmaya başladı harbiyim zenbi.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 16:44 Redfoo »

#6 - 11.03.2021 17:31
Birincisi bana emir kipi ile konuşmayın, ikincisi retarted rp nizin ss ini almadığım için zaten şikayetimi retarted rp den açmadım, hala laf çevirme peşindesiniz, konu beni taciz etmeniz, canınızın sıkılmasıda inanın umrumda değil, kimseyi taciz edemezsin burası oyun platformu, kendinize gelin.

#7 - 11.03.2021 17:34
26 Dakikalık tacizininizin şikayeti bu, kanıtlarım ise yukarda mevcut hala ss koymamışım gibi konuşuyorsunuz, ters psikoloji yapma çabanızı anlayamadım, zırt pırt ayrı yerlere laf çarpıtıyorsunuz, lütfen tacizininiz vesayre savunmasını yapın benimlede düzgün muhattap olun, zenci menci felan diyerek hala dalga peşindesiniz, beyfendili sizli bizli konuşun lütfen, ortak nezaket kurallarına hala uymuyorsunuz, forum kurallarınıda gözden geçirmenizi tavsiye ederim beyfendi.

#8 - 11.03.2021 17:39
Page uygulayıp ss mi alıyorum? Ya sen hangi platformda böyle birşey gördün. Zaten pagesize 15 kullanıyorum. Şu üslubuna dikkat et ve kanıtın olmayan şeyleri savunma yok retarted rp yok bilmem ne.. Kanıtın var mı kardeşim? Çok güzel o halde benimde onlarla alakalı açıklama yapmama gerek yok. Ki zaten olsa bile cevabım var. Kafan rahat olsun. Vice Roleplay senin yaptığını yanına bırakmaz falan. Burada bir suçlu varsa ona da karar verecek kişi Vice ekibidir. Lütfen daha fazla uzatma. Canım sıkılmaya başladı harbiyim zenbi.
Page up'layıp atmışsınız ss i zaten kanıdı attım, istersen tekrar atayım şöyle, buyrun, hala birşeylerin kanıdını atmamışım gibi davranıyorsunuz, yada görmemezlikden geliyorsunuz, ss i sizin için tekrardan bırakıyorum buraya: https://imgyukle.com/i/NNVBqH İlk başta bak işine diyorsunuz, ardından ben ne bak işine mi diye cevap veriyorum, olay böyle gerçekleşiyor sanki ben demişim gibi lansetmeyin, savunmanızı görmemezlikden birşeyler yaparak yapmaya çalışmayın, iyi forumlar.

#9 - 12.03.2021 18:33
Karşılıklı iletişim konusunda problemler olmuş ve her iki kişinin cevabı sadece şikayet açma yolunda olmuş. İkinizi de uyarıyorum. Kimse ceza almayacak, şikayet kapatıldı.

K&A