Konu: Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 345 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.03.2021 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kendai Scout @Lvbel

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

1-) ORTAK NEZAKET:

Alıntı
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: -

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 11.03.2021 00:39

#2 - 11.03.2021 00:48
Savunma yapıcağım.

#3 - 11.03.2021 00:54
Merhaba iyi forumlar, şahıs bana ilk karakterinden beri OOC kin yapıyor aynı birlik içerisinde olduğumuzdan aynı rol ortamı içerisindeyiz ve beni sürekli emotesiz bir şekilde düşürüp "NOOB DM / DM" atarak "IC" chatten ooc küfür ederek OOC kinini ortaya vuruyordu.Attığı görselde bile "EMOTE" vermeden bana saldırıyor ard arda 2 kere beni düşürüyor sonrasında kahkaha atıyor, yani kendi kendini ele veriyor.

Bende yaptıklarından sonra dayanamayıp onun hitap şekline karşılık bu cevabı verdim, sonuçta sabırda bir yere kadardır.Şahıs bana OOC kinli sürekli aynılarını yapıyor ve beni kışkırttıktan sonra "IC" chatten OOC küfür edip OOC kinini vurduktan sonra benim bu tepkime şaşırıp şikayet açıyor komik.

« Son Düzenleme: 11.03.2021 01:00 Lvbel »

#4 - 11.03.2021 01:00
Benim küfür etmem senin yazdıklarından sonra gerçekleşti. Hood da afk adamları düşürmene karşılık seni düşürdüm, sen de buna karşılık delirip küfür etmeye başladın. Bunun üstüne seni düşürdükten sonra (RK) gelip silah çektin.

#5 - 11.03.2021 01:05
Ortada bir rol yokken, "EMOTE" vermeden beni düşürdün ve silahla düşürmedin nasıl bir rol bağlantısı bekliyorsun benden anlamadım? Eklemek istediğim birşey var şikayet kanıtı olarak attığı ilk SS'te kırpıp atılmış benim savunma olarak attığım ilk SS onun tam ve ilk halidir SS lerde oynama yapmadan şikayeti açmasını öneririm, benim attığım ilk SS'teki tarihe ve düştüğüm yere bakınca zaten onun Şikayet olarak açtığı SS'teki herşeyi açıklıyor ve ilk onun "IC" chatten OOC küfür etmesinden sonra böyle bir karşılık veriyorum SS'lere dikkatli bakılırsa anlaşılır.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 01:08 Lvbel »

#6 - 11.03.2021 01:10
Ortada bir rol yokken, "EMOTE" vermeden beni düşürdün ve silahla düşürmedin nasıl bir rol bağlantısı bekliyorsun benden anlamadım? Eklemek istediğim birşey var şikayet kanıtı olarak attığı ilk SS'te kırpıp atılmış benim savunma olarak attığım ilk SS onun tam ve ilk halidir SS lerde oynama yapmadan şikayeti açmasını öneririm, benim attığım ilk SS'teki tarihe ve düştüğüm yere bakınca zaten onun Şikayet olarak açtığı SS'teki herşeyi açıklıyor ve ilk onun "IC" chatten OOC küfür etmesinden sonra böyle bir karşılık veriyorum SS'lere dikkatli bakılırsa anlaşılır.
Ekran görüntüsünde oynama yok, sadece fotoğrafın boyutu fazla.

Şuradan kaydırararak tam halini görebilirsin.

"ilk SS'teki tarihe ve düştüğüm yere bakınca zaten onun Şikayet olarak açtığı SS'teki herşeyi açıklıyor ve ilk onun "IC" chatten OOC küfür etmesinden sonra böyle bir karşılık veriyorum SS'lere dikkatli bakılırsa anlaşılır." (?) Sayıları tam olarak bildiğine emin misin?  Senin ekran görüntüsünde saat "00:12", benimkinde ise "00:09".
« Son Düzenleme: 11.03.2021 01:14 legxrto »

#7 - 11.03.2021 01:13
Daha savunma yapmıyacağım şahısın yaptığı toxic davranışlar ve ortaya dökmüş olduğu OOC kinden sonra bana verilen tepkiye karşılık bunları sergiledim durduk yere gidipte böyle tepki vericek biriside değilim / olmadım.SS'ler dikkatli incelendiğinde neyin ne olduğu belli olmakta, iyi incelenmesini istiyorum iyi forumlar.

#8 - 11.03.2021 01:22
Son olarak şu videoyu atıp savunmamı bitireceğim, OOC kini IC'ye dökmeye devam ederken bugün akşam saatleri emotesiz bir şekilde bana attığı DM..

#9 - 11.03.2021 01:26
Daha da bir şey eklemeye gerek yok, son olarak;

https://streamable.com/0p33sb