Konu: Odell Lamour, LaDarrell Hubbard Agresif Rol, Non RP, Brawl Kural İhlali, DM  (Okunma sayısı 502 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2021 23:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Odell Lamour @fearwend , LaDarrell Hubbard @isotcu sinan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tony Corsitto @LogaN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Brawl Kural İhlali, NON RP, Agresif rol, DM.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, videoda görüldüğü gibi tamir sırasında bekliyordum ve arkadaşlar üstüme sürmeye başladı, gelir gelmez küfür edip sıramı almaya çalıştılar. Motorumun üzerine sürerek sıramı aldılar ve brawl başladı. Brawl esnasında arkadaş deagle çekip bana sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Teşekkürler

« Son Düzenleme: 11.03.2021 18:40 dadasfb »

#1 - 10.03.2021 23:42
Şahitliğimi doğruluyorum. Pizzanın önünde iken ne olup bittiğine şahitlik ettim.

#2 - 11.03.2021 14:58
Selamlar, dört kişi arabada bir tane birliği arıyorduk. Savaşa girecektik, çatışma diyebiliriz. Senin birliğin olan San Fierro'da o savaşın içerisinde, düşmanız diyebiliriz. Arkamda polis olduğu için karakterim agresif sergileyerek sinirli bir şekilde karakterinize bağrıyor. Yönettiğim karakter illegal ve bir ağırlığı var. Arabada dört kişi görmenize rağmen motorunuzdan inip küfür ettiniz. Bu yaptığınız olay hoodumun yanında oluyor, tam bir saçmalık olduğunu sizde biliyorsunuzdur. Fear RP kural ihlali yapıyorsunuz, ona bir şey demiyorum. Küfür ettikten sonra Hubbard karakteri inip sizinle brawla giriyor, belinde silah olmasına rağmen. Arabada binmesi için bağrınıyorum, Hubbard karakterinde deagle olduğu için arabadan bayıldığını görüyorum. Sonrasında aklıma seni SFCF'nin hoodunda bir çok kez gördüğüm geliyor. Hemen arabadan inip silahıma davranıyorum, seni bayıltmıyorum videoda gözüküyor. Hiç bir şey olmamış gibi gidiyorsun, hakkında fear rp kural ihlalinden açmayacağım.

Bu şikayete bakarsan anlayabilirsin.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100451.msg366815#msg366815
« Son Düzenleme: 12.03.2021 09:53 fearwend »

#3 - 11.03.2021 16:52
Videoda görüldüğü gibi polislerin seninle alakası yok. Savunanı çok saçma buldum. Yaptığın ihlaller videoda bariz bir şekilde gözüküyor ve anlaşılıyor. İstediğin konuda şikayet açmakta özgürsün. Dediğim gibi, birden fazla ihlal gerçekleştirdiğinize şahitlik ettim. İyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 17:05 LogaN »

#4 - 11.03.2021 16:59
Şikayet ile alakası olan adamın yazması, saçma geliyor. Neyse olayı şöyle açmak istiyorum zaten aramızda İC olarak bir husümet vardı. Bunu zaten biliyordum gayet iyi oldu, karakterini zaten uzun süredir San Fierro Crime Family'nin hoodunda görüyorum ve çıktığında indiriyorum. Bunu oluşum ile azıcık bilgisi olan kişi bile bilir. vatansever'e sorabilirsin şimdi onu etiketlemek istemiyorum ona sorarsan sana konuyu açabilir.

Spoiler: GösterGizle

İC olarak bize bu bilgiler verilmişti, o rolün fotoğrafını bulursam buraya atacağım.

yonettıgın karakterın dusman olusumunda -*-*-*
« Son Düzenleme: 11.03.2021 17:41 fearwend »

#5 - 11.03.2021 17:28
Merhaba,
Benim karakterim sinirli bir kişiliğe sahip, siz benim sıramı kaptınız ve üzerine küfür etmeye başlayınca karakterimin küfür etmesi gayet normal.
Üzerimizde silah olmasına rağmen brawl rolüne giriyor demişsiniz, videoda da belli olduğu gibi her hangi bir (/do belindeki kabarıklık belli olmaktadır) vs kullanmamışsınız. Benim sizde silah olduğu bilmem mümkün değil.
Benim motorumu iterek sıramı almaya çalışıyorsunuz bu NON RP dir.
Aramızda savaş olduğunu yeni öğreniyorsunuz (bunu kendi yanıtınızda söylediniz) demek ki orada başka birisi de olsa aynı hakaretleri savuracaktınız ve oradaki kişinin üzerine sürecektiniz.
Hood la ilgili ise orası sizin hoodunuz değil orası tamir yeri, motorumu tamir ettirmeye geldim.
Arkadaşların Agresif Rol, NON RP ve Brawl Kural İhlalinden ceza almalarını istiyorum.

#6 - 11.03.2021 17:33
Merhaba,
Benim karakterim sinirli bir kişiliğe sahip, siz benim sıramı kaptınız ve üzerine küfür etmeye başlayınca karakterimin küfür etmesi gayet normal.
Üzerimizde silah olmasına rağmen brawl rolüne giriyor demişsiniz, videoda da belli olduğu gibi her hangi bir (/do belindeki kabarıklık belli olmaktadır) vs kullanmamışsınız. Benim sizde silah olduğu bilmem mümkün değil.
Benim motorumu iterek sıramı almaya çalışıyorsunuz bu NON RP dir.
Aramızda savaş olduğunu yeni öğreniyorsunuz (bunu kendi yanıtınızda söylediniz) demek ki orada başka birisi de olsa aynı hakaretleri savuracaktınız ve oradaki kişinin üzerine sürecektiniz.
Hood la ilgili ise orası sizin hoodunuz değil orası tamir yeri, motorumu tamir ettirmeye geldim.
Arkadaşların Agresif Rol, NON RP ve Brawl Kural İhlalinden ceza almalarını istiyorum.
İC olarak yapılan bir rol oldu, bu rolden sonrasını zaten birliğini yöneten kişinin bildiğini düşünüyorum. Ben düşman olduğumuzu zaten biliyordum, karakterinzi uzun süredir gördüğüm için orada hafiften agresiflik sergiliyorum. Aynı şekilde sende dört kişi görmezden gelip bana küfürler ediyorsun, amacım arabayı tamir edip gitmekti. Hubbard'ı düşürünce inip sıkıyorum, Amacım uzlaşmaktı, kafana göre.

#7 - 11.03.2021 17:59
Lütfen yönetimi kandırmaya çalışmayalım.
Yanıtınızı değiştirmişsiniz eski yanıtınınız da da dediğiniz gibi "ic olarak husumetimiz varmış, bunu bilmem gayet iyi oldu" yazıp yeni yanıtınıza göre üstekini düzlettiniz yanii bu düşmanlığı yeni öğrendiniz.

Arkadaşların yönetimi kandırmaya çalışmaktan da ceza almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 21:43 dadasfb »

#8 - 11.03.2021 18:08
Lütfen yönetimi kandırmaya çalışmayalım.
Yanıtınızı değiştirmişsiniz eski yanıtınınız da da dediğiniz gibi "ic olarak husumetimiz varmış, bunu bilmem gayet iyi oldu" yazıp yeni yanıtınıza göre üstekini düzlettiniz yanii bu düşmanlığı yeni öğrendiniz.

Arkadaşların yönetimi kandırmaya çalışmaktan da ceza almasını istiyorum.
Roller var, düşman olduğumuzu zaten biliyordum. Ne anlatıyorsun anlamıyorum, çok garip bir olay var. Eski karakterime düşman olduğun için OOC kin besliyorsun, yaptığın hata. Bunu sende biliyorsun, yalan söylüyorsun. Oyun olduğunu unutmayalım, hatalı davranışlar sergiliyorsun. Orada bir anlık dargınlık ile yanlış yazdığmı fark ediyorum ve düzeltiyorum. Sunucuda 1900 saatim var bu sunucuda devamlı oynuyorum, böyle bir şey yapmam. Üzerine admin kandırma yazmışsınız. Bu ne alaka anlamadım, insanların açığını arıyorsunuz herhalde. Komik oluyor, gerçekten böyle düşünmen. NaQuian'ya yazmamın sebebi birlikte PİRU olduğu için yazıyorum, yani doğrulamak için. PM'den doğruladığı zaman buraya fotoğraf olarak atıyorum.
« Son Düzenleme: 11.03.2021 21:09 fearwend »

#9 - 11.03.2021 18:39
Eski karakterini bilmiyorum.
Hafif agresif yaptım demişsin, acaba bunun orta hallisi nasıl olur?
Savaşta olduğumuzu yeni öğrendiniz bunu yazdıklarınla kendin kanıtladın.
Lütfen daha fazla yanıt yazmayın her şey ortada konu daha fazla uzamasın.
Admin kararını bekleyebiliriz.