Konu: [10.03.2021 - Tigor_Behramyan] DM  (Okunma sayısı 666 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2021 22:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tigor Behramyan @Quixes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi durup dururken sıktı geçti gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/WnpEcE.png https://i.hizliresim.com/zjXXae.png

Ek açıklamalar(varsa):-

#1 - 10.03.2021 22:56
Öncelikle Merhaba.

Bildiğiniz üzere "Kasparov-Buffalo MC" Adına soluklu bir savaş dönmekte, bu sebepten ötürü bizde ayaklanma içerisindeydik, bu durum neticesinde silahlar ile şehir turu yaptık, gördüğümüze sıktık. Sizde bunlardan birisiniz, Malibu Şirketi taraflarında sizi gördük, Güvenli bölge olduğundan her hangi bir ihlal yapmama adına uzaktan takip ettik ve bir yol üzerinde durduğunuzda sağa çekip, emotemi verip size ateş etme durumuna geldim.

Neden sıktığımı sorduğunuzda PM Üzerinden gerekli cevabı verdim zaten, hala daha şikayet açmanız beni şaşırtıyor.

Savunmam bu kadardır, iyi roller, iyi forumlar!

#2 - 10.03.2021 23:06
Kanıtlar mısın? Bize neden savaş içerisinde olma durumumuzu ve neden savaştığımızı kanıtlar mısın? Başka bir şey istemiyorum.
« Son Düzenleme: 10.03.2021 23:10 Chevalier »

#3 - 10.03.2021 23:16
Kanıtlar mısın? Bize neden savaş içerisinde olma durumumuzu ve neden savaştığımızı kanıtlar mısın? Başka bir şey istemiyorum.
Birlik üyeleriniz hood bölgemizi basıyor. Franklin Rashford karakteri kartel birliğinde değil, Buffalo birliğinde. Aramızda problem yoksa hood bölgesinde neden vuruldular?

#4 - 10.03.2021 23:25
Birlik üyeleriniz hood bölgemizi basıyor. Franklin Rashford karakteri kartel birliğinde değil, Buffalo birliğinde. Aramızda problem yoksa hood bölgesinde neden vuruldular?

Franklin tek başına yardım ediyor muhtemelen ki zaten, Maske_16338 - Franklin Rashford. /hasarlar kısmından bakarak aa bu adam buffalodan diyerek bulup çatışmaya devam mı? Ediyorsunuz anlayamadım.

#5 - 10.03.2021 23:36

Franklin tek başına yardım ediyor muhtemelen ki zaten, Maske_16338 - Franklin Rashford. /hasarlar kısmından bakarak aa bu adam buffalodan diyerek bulup çatışmaya devam mı? Ediyorsunuz anlayamadım.
Bu konunun kişisellik bir durumu yok, Buffalo'da yüksek mevkilere sahip olan bir isim, bu direk birliği ilgilendirir. Son iki gündür hood basılıyor, yakın tarihte Cartel ve Buffalo MC - .... Birliklerin bulunduğu savaşlara katılım gösterdiniz, gösterdik. Siz dost mevisinde biz düşman mevkisindeydik, bu olay düşmanlık dışında neyi işaret ediyor? Cevaplarını bildiğiniz soruları sorup gereksiz yazı yazmanıza gerek yok.

#6 - 10.03.2021 23:39

Şikayet ile bir alakanız yok. Kararı yetkililer versin, siz değil.

#7 - 10.03.2021 23:41

Bu konunun kişisellik bir durumu yok, Buffalo'da yüksek mevkilere sahip olan bir isim, bu direk birliği ilgilendirir. Son iki gündür hood basılıyor, yakın tarihte Cartel ve Buffalo MC - .... Birliklerin bulunduğu savaşlara katılım gösterdiniz, gösterdik. Siz dost mevisinde biz düşman mevkisindeydik, bu olay düşmanlık dışında neyi işaret ediyor? Cevaplarını bildiğiniz soruları sorup gereksiz yazı yazmanıza gerek yok.
Olay yerinde maskeli olduğum halde Buffalo'dan olduğumu nerden anladınız? Ayrıca arada dönen savaştan bahsedip bugün size sıkınca DM şikayeti açtınız. Kendinizle çelişmeyin.
« Son Düzenleme: 10.03.2021 23:44 WaxeL »

#8 - 10.03.2021 23:48
Savunmam bu kadar, ortada DM Adına bir durum yok. Her şey açık durumda, İl-legal ile iç içe olan kişi olaylar hakkında bilgisi vardır zaten, sizin birliğinizin kilitlenmesine kadar giden bir çatışma gününde kimin ile dost-kimin ile düşman olduğunuz açık, daha fazla bir şey demeyeceğim. Diğer şikayetler altında bir şahitliğim yok, bulunuyorsa kanıt olarak dile getirebilirsiniz. 

#9 - 11.03.2021 13:15
Son bir açıklama yapıp daha fazla yorum atmayacağım çünkü karşılıklı tartışmaya girecek. Öncelikle savaşta olduğumuzu söylüyorsunuz, benim niye haberim yok? Hadi diyelim savaştayız benim alnımda BUFFALO yazmıyor, https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Arceus_Raikou bu linkten bakıp aa bu adam Buffalo'danmış diyerek sıktığınız çok açık burada metagaming kural ihlali de yapmış oluyorsunuz. Her motor süren Buffalo'dan olmak zorunda mı? Cevabı ben vereyim hayır. Topluca çıkmışsınız şehirde resmen dm döndürüyorsunuz, böyle şeyler yapacaksanız dm sunucuları da mevcut samp aleminde, oralara uğrayın derim. İyi günler, admin bekleniyor.