Konu: [10.03.2021] Julia Thompson - Mix - Trolling  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2021 14:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Julia_Thompson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [10.03.2021- 12:38:41]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling - Mix

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, gördüğünüz gibi arkadaş ''Vov, zenciler hanginiz sobeit açtı'' diye bir cümle kullanıyor. Bunun Trolling - Mix kapsamına gireceğini düşünüyorum. Umarım yeterli bir kanıttır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/eZYgdq
Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza-i işlemin uygulanmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 10.03.2021 14:18 baranatess »

#1 - 10.03.2021 14:58

#2 - 10.03.2021 15:16
Öncelikle selamlar, iyi forumlar arkadaşlar.
Başta bu cümlenin nedenini açacağım, daha sonra başka noktalara değineceğim. Sınavlarımı olup eve döndüm, birliğimle beraber rol çevirmek için oyuna girdim ve 415'in önünde karakterlerimiz bulunurken, bir anda kafamızın üstündeki çimenliklere bir helikopter düştü, ardından helikopter tekrar havada spawnlanıp yan tarafa, evin bahçesine girdi. Helikopter düşünce bunun bir hile olup olmadığını bilemediğimden, bir pilot indirdi sanıp hızlıca karakterimle helikopterin yanına koştum. Helikopterin yanına vardığımda ise gerek havada gerek ise yerde tanınmadık hiçbir oyuncu yoktu. Bu sebepten ötürü OOC'de bunun bir hile veya bug olduğunu farkettim fakat çok geçti, bende bu rolü uzatmamak adına ya Tanrı kafamıza helikopter fırlattı benzerinde bir role girmeliydim, ya da bir şaka yapıp rolü uzatmadan köşeye dönmeliydim. Burada da aklıma hanginiz sobeit açtı şakası geldi, bir kere bunun Mixing RP ile alakası olamaz, çünkü oynadığımız evrende de bilgisayar oyunları bulunuyor. Yani sobeit kavramını karakterimin bilmesi normal. Trolling kısmı ise gayet açık, arkadaşımız biz rol yaparken aracını parkedip AFK gibi oraya tünemişti, bunun OOC kin ile alakası olduğunu düşünüyorum, alakası yoktu orayla çünkü, rol ile alakası olmayan bir şekilde karakterini Brystal'in aktif bölgelerine sokup AFK görüntüsü verdiğini ve hatamızı beklediğini farkettim. Kendisinin gönderdiği ssten anlayabilirsiniz ki önceki konuşmalarımız yok ve kamerayı biraz aşağıya indirip bu ssi almış. Çünkü yukarıya kaldırsa helikopter gözükecek, chatlogu ccmy ile gizlemese de helikopter olayı olduğu anlaşılacak. Ne yazık ki arkadaşımızın böyle bir gayesi olduğunu farkedip helikopterin ssini almıştım, kişinin OOC kin üzerinden ceza almasının doğru olduğunu düşünüyorum. Herkese iyi roller dilerim.

SS: https://cdn.discordapp.com/attachments/818541041594531881/819179003540930570/sa-mp-120.png

Eklemek istediğim bir şey daha var, helikopter düştükten sonra bu konuşmanın döndüğüne şahit olarak Teion Stokes, Marvin Curtis ve Lisa Johnson karakterlerini de verebilirim.
« Son Düzenleme: 10.03.2021 15:20 kucukenistemessi »

#3 - 10.03.2021 15:19
Helikopterden mafya gibi bir adam indi yada yayın ajansı sahibi. Diğer tarafa uçtu. Bunu görmedin varsayıyorum sorun yok. Bana durmadan ön yargılı davrandılar. Sana aynı muameleyi göstermiyeceğim. Şikayetimi, geri çekiyorum. Daha dikkatli ol iyi günler.

#4 - 12.03.2021 19:42
Ceza alacak. K&A