Merhaba.
Öncelikle herkese iyi oyunlar, iyi forumlar. IC olarak /aw chat'inden konuştuğumuz doğru fakat dalgınlığıma geldiği için böyle birşey yaptım, /w komutunu kullanıyorum sandım, arkadaşta beni pm üzerinden uyardığı esnada anladım /aw'den konuştuğumuzu. Pm üzerinden özürümü diledim zaten, ekran görüntüsünde görmeniz muhtemeldir.
Bug abuse konusuna gelicek olursamda sistemsel herhangi bir freeze bozmuyorum, sanırım sistemde sıkıntı var ve evin içinde dolaşmak yerine dışarıya çıkıyorum, freeze'yi bozmak imkansız gibi birşey zaten. Dediğim gibi bu konu için arkadaştan özür diledim fakat arkadaş sanırım anlamadı yada anlamak istemiyor, amacı insanları oyundan soğutmak sanırım.
"Örnek/Açıklama:Bir nevi glitch gibidir. Sunucuda yer alan herhangi bir hatayı avantaj olarak kullanamazsınız.Bu yasaktır."
Sunucudaki soygun sisteminde herhangi bir açık yoktur, olsaydı çoktan bildirilirdi zaten. Freeze bozmuyorum, kendi kendine bazen bozuluyor, Bu benim paramı ne fazla veriyor, ne soygun süresini azaltıyor nede ekstra bir çuval aldırıyor, dediğim gibi sanırım benimle uğraşmak istiyor.
Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.