Attığın gifteki arkadaşa 7 kurşun atıyorum ölmüyor(hasar da yemiyor), sonra ışınlanarak hareket ediyor farkettiysen. İçeri girdikten sonra uzun süre bekledim, hareket etmediği için onunla birlikte giren polisler rahatça bizden hasar almadan çatışabiliyordu. Ben de sıkmaya başladım. O duvarı da ben oraya koymadım, benlik değil. Bak daha önce de bu duvar kullanılmış. Adil olmadığı rol sonrasında Allen tarafından belirtildi ve interior silindi, yani yeni alınmış bir karar.
4 kurşun attıktan sonra başka biri geliyor, malum samp kaç yıllık oyun. Burada amaç belli, öldürülse öldürülür fakat başka biri gelince ona damage gitmiştir vs.vs. sonuç olarak vurulan birileri var. Örneği şöyle vereyim, Flaviano para açığı bırakıyor bankadan sınırsız para çekebiliyorsunuz. Bu modu ben yazmadım, benlik değil dedikten sonra kullanacak mısınız gerçekten? Daha önce kullanılıp kullanılmadığı beni pek alakadar etmiyor, beni şuan kullanılıp kullanılmadığı ediyordu, kullanılmış, spawn kill yapılmış durumda olduğumuz gerçeğini de değiştirmemekte.
Birlikte yetkili biri olmadığım ve interior yapılırken bulunmadığım için elbette bilmiyorumdum diyeceğim. Bu bir bahane değildir. O sırada 50 kişi vardı o interiorun içinde, açık bulduğum bir açıdan ateş etmeye başladım. "abi valla hile olduğunu bilmiyordum" gibi bir cümleyi de tasvip etmiyorum.
Kullanılan bir şey var, kullandıktan sonra inkar edilemez durumda. Cümleyi tasvip edip etmemek tamamen size kalmış, ben de DM videosu yüklenmesini tasvip etmiyorum fakat yükleniyor yapacak bir şey var mı? hayır yok.
Daha fazla yorum yapmayacağım, savunmadan daha çok tartışmaya döndürülüyor gerek yok. Kanıtlarım ortada, video ortada, kaldırılırsa yükleyebilirim, gifler ortada. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum, iyi oyunler/forumlar ve roller dilerim.