Konu: Son bir kaç günde yaşanan VCPD ve illegal oluşumlar arasındaki sorun.  (Okunma sayısı 718 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2021 18:50
Merhaba, bir kaç gün önce VCPD'nin, SFCF + Cartel + Buffalo + Hennessy birlikleriyle karşı karşıya geldiklerini ve bu durumun sunucuda tonla soruna sebep açtığını biliyoruz. Sağlıklı bir rol müydü? Kesinlikle hayır. Bu rolde tek suçlu VCPD mi? Kesinlikle hayır. Fakat bana kalırsa bu noktada saydığım illegal birlikler çok madur edildi, iki tarafında yaptıkları ihlaller rolü çok şekillendirdi ve belki de rol olması gerektiğinden başka bir şekilde sonuçlandı.

Yöneticiler her ne kadar bu durumun önüne geçmeye çalışsa ve ihlal yapan kişilere ceza yağdırsa da, rol esnasında yapılan bu ihlaller rolün seyrini baştan aşağı değiştirdi diye düşünüyorum.
(örnek; bazı lspd üyeleri RK yapmış ve bu ihlalden ötürü ceza almış olabilir fakat rol esnasında RK yapmasalar belki de rol farklı sonuçlanacaktı. Belki de dört illegal birlik vcpd'ye karşı kafa tutabilecekti.)

Yapılan bu rollerden sonra çoğu kişide heves kalmadı ve çoğu kişi madur edildiğini düşünüyor. Bu hem illegal birlikler hem de VCPD ekibindeki bazı arkadaşlar için bu şekilde.

''Şahsi'' fikrime gelirsek yaşananlar rolden çok dm yi andırdı. Sunucu içinde aktif bir savaş varken saçma bir rol yüzünden herkes madur oldu, rol ile alakası olmayan, bize karşı elle tutulur bir başarısı olmayan ve sadece IC'de düşmanımız olan birlikler tarafından sanki bizi onlar yok etmişcesine kışkırtıldık/tahrik edildik, VCPD'de rol yapan yöneticilerin durduk yere başı ağrıdı, illegal birlikler aşırı gereksiz bir şekilde silahlarını kaybetti(içerde 50 kişiydik vcpd içerde 50 kişi olduğumuzu nerden bildi?), Hem illegal birlikler hem de VCPD'de rol yapan bazı arkadaşlar şimdi ceza alacaklar.

Bu konuda bir fikrim var ve sunucudaki diğer arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Kötü bir niyet yok kısaca.

''Bence'' bu rol iptal edilmeli, çünkü işin temeline baktığında illegal birlikler her ne kadar ''spawn kill'' şikayeti dönse de, olayın VCPD tarafına baktığında içerde 50 silahlı kişi olduğumuzu IC olarak bilme ihtimalleri yoktu. Fakat sunucuya rol saatinde polis akımı oldu, aktif pd sayısı bizim içerde kaç kişi olduğumuzu IC olarak bilmedikleri halde 20'den 40'a çıktı. Ölüp tekrar gelmeler oldu, fear yapmayanlar, yaralı rolü yapmayanlar vs.

Kısacası iki taraf içinde acı verici ve can sıkıcı bir roldü. Bu rolde de en çok canı sıkılanların adminler olduğunu düşünüyorum çünkü herkesin muhattabı genellikle adminler olur.

Rol iptal edilsin, illegal birliklere log incelemesi yapılarak bu iyi niyet suistimal edilmeden silah iadeleri yapılsın. VCPD rolü hiç yaşanmamış gibi olsun ve illegal birlikler olarak yapmaya çalıştığımız role kaldığımız yerden devam edebilme imkanımız olsun.

Küfür, argo ya da bel altı konuşmayacak herkesin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar. Konuyu genel sohbete açmak istedim çünkü sunucudaki herkesin yorumlarını merak ediyorum.

(not: rica ediyorum konu altından kavga dönmesin, medeni insanlar olarak tartışalım)
« Son Düzenleme: 09.03.2021 18:56 Canterino the DEEV »
100
7
Like
16
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
skinny, Manchov, Wroxy, fenderist, EjderMeyvesi, karprensi, Aureus,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
NightRose, Kafkas, zonWe, Manchov, Flexman, skinny, Wroxy, Stormcloak the Madman,
leftyguns, fenderist, Active, kedicikcik, EjderMeyvesi, karprensi, Aureus, Guancale,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.03.2021 19:07
Çok sağlıksız bir roldü. Kapının önünde bir polis vurulmuş ve vuranlar kaçıp gitmiş, polisler vuranı aramak yerine toplanıp Santa Flora'ya girmiş. Sonra zaten bug yüzünden öldük yaralı rolü yapmamıza gerek yok diyerek çatışmaya devam etmişler sanırım. Bu interior kaç aydır sunucuda, gizli geçitleri de neredeyse herkes biliyor. Bir yetkili bile düşüp kendini revleyip can basıp tekrar çatışmaya devam etmiş. PD'nin yaptığı çok fazla kural ihlali var. İçeri bir gaz bombası atıp "hepiniz bayıldınız, rolünü yapın" deseler yemin ederim daha iyi rol dönerdi.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Active,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 09.03.2021 19:07
Selamlar, öncelikle tüm hata tabii ki illegallerde veyahut departmanda değil bu konu hakkında hemfikiriz. Fakat şöyle bir sorun bulunuyor ki burası bir rp sunucusu. Yani bu ne demek oluyor böyle bir interiorun bir oyuncu/admin hiç farketmiyor, bir rolcü tarafından gerçekten kabul edilmesi başlıca hataydı bence. Duvarların arkasındaki gizli geçitler, görünürde duvar var ama arkasında duvar yok olayları, spawn killin başlamadı vs. vs. Burada büyük bir hata var. Yaklaşık 1.5 aydır SA:MP platformunda rol yapmıyorum fakat olan biteni takip ediyorum. Burada bir hata var değil mi? bence var. Bu interioru gerçekten kabul ederek rol yapan arkadaşlardan şüphe duyarım (kesinlikle hakaret değil, yetersiz rol bilgisi olabilir, hepimiz anne karnından öğrenmedik rol yapmayı.) bence sizin de duymanız gerekiyor. Hadi buradaki interioru geçtim, pd'nin çoğalması çok doğal bir olay olduğu zaman @everyone tagı atılıyor, her birlikte olduğu gibi. (pd'de değilim, öyle tahmin ediyorum) Bu sayede bizim TÜRK -bakın kesinlikle sizle alakası yok TÜRK RP topluluğunun bir hatası- roleplay topluluğumuzun sevdiği şey nedir? silah, aksiyon, çatışma, pursuit vs.vs. değil mi? bence öyle, en azından bir çoğunun olayı bu. Burada yayın açsak bile boş boş devriye atarken izlenmediği gibi, herhangi bir aksiyonda sayının +50 +60lara çıktığını görebiliyoruz değil mi? Neden? Çünkü o olayda bulunan arkadaşların MIX yapabilmesi için. Burada kimse kimseyi kandırmasına gerek yok, mix yapıldı mı? kesinlikle yapıldı. Yapılmadı diyecek olan birlik varsa net bir şekilde yalan söylüyor.

Gelelim diğer ihlallere, spawn kill. Acımasızca, roleplaya o kadar aykırı bir şey ki anlatılamaz zaten. Orada freeze süresi *OBJELERİN YÜKLENMESİ* için bulunuyorken, bu sırada ateş edip onu öldürüp, daha sonrasında affedersiniz ama 'kendini bir şey sanmadı' gülünç bir olay. İzlediğim videolarda adamlar Allen adlı yetkiliyi vururken slowmotion açıp göstermiş. Arkadaşım o admin olabilir fakat karakteri admin değil kendisi admin. Roleplay nedir? diye öğretecek halimiz yok, bu sunucuda oynuyorsanız biliyor olmalısınız. Ne bu hırs? ne bu celal? ne gerek var bunlara öyle değil mi?

Bir diğer ihlal C-BUG, evet arkadaşlar burası CnR sunucusu hırsız polis, kill aldıkça skorunuz artıyor, skor arttıkça renk alıyor ve silahlarınız açılıyor! best one. Bu konu hakkında herhangi bir şey söylememe gerek yok, roleplaydan bir o kadar uzak kişilerin sadece DM üzerine oynadığını bir nevi kanıtladığı bir olay diyebiliriz.

VCPD'nin tek hatası olan Revenge Kill kural ihlali, evet bu da var. İllegaller ne kadar ateş seviyorsa, legal bir şekilde nasıl adam vururum? diye düşünenler de PD'ye giriyor. Kesinlikle inkar etmiyorum, kimse de edemez bence. Ne DM'ciler gördüm çünkü departmanda. Bütün olayda PD'nin tek haksız yanı *bence* revenge kill olayıydı.

Gelelim sonuca, arkadaşlar sunucunun bir roleplay sunucusu olduğunu unutuyorsunuz, hırsınıza ve şiddetinize yenik düşüyorsunuz. Şu zamana kadar 99'dan tutup bir çok sunucuya kadar illegal rollerde bulundum, bir tane dm videom, kafasına silah tutup ss aldığım görselim yok. Neden? neden buna gerek duyuyorsunuz? Adam vurunca, dm videosu atınca yücelmiyorsunuz, aksine gözümüzden düşüyor, iğrenç bir hal alıyorsunuz. Bu tamamen kendi fikrim arkadaşlar, umarım yanlış anlaşılmam. Bu TÜRK SA:MP TOPLULUĞUNUN daha iyi yerlere gelmesini istiyorum. Kininizi vesaire bir tarafa bırakın lütfen.

Not: konu sahibi olarak senin açmanı beklemezdim neden? yaşananlardan sonra discord üzerinden ettiğin aşağılayıcı cümleler, kelimelerin görüntüleri hala duruyor. Bu konuyu açmadan önce neden bunu yaptım? diye düşünüp daha sonra açtığını temenni ediyorum, umarım ettiğin o hakaretlerden ve aşağılayıcı cümlelerden dolayı karşı taraflardan özür dilersin.
100
9
Like
9
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
raised eyebrow, AllMighty, AT EFENDI, Khanex, Demolished, mydayisruined, Vigilante, ble55phemy,
jonlakow,
Tepki yok
Tepki yok
raised eyebrow, idcwur, AllMighty, Khanex, Demolished, bertukey, Vigilante, ble55phemy,
jonlakow,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.03.2021 19:13
 Öncelikle selamlar, iyi forumlar dilerim. Konuyla herhangi bir bağlantım yok, rolde bulunmadım, sadece 3. bakış açısıyım. Bu konuyu özür mahiyetinde başlattığınızı düşündüm fakat sanırsam yanıldım. Konu hakkında sadece kendi görüşümü yazacağım, bunu bir karalamak, laf atmak veyahut birilerini suçlamak amacı güderek yazmıyorum. Böyle algılanmazsa sevinirim.

Bahsi geçen birliklerin her biri konumlandıkları yerlerde sözü geçen birlikler. -Hennessy, SFCF ve BSMC birliklerinin Hood onayı olduğunu biliyoruz.- Elli kişi olduğunuzu söylemişsiniz, karşınıza aldığınız oluşum VCPD, bu yazıdan bunu çıkartıyorum, bunun dışında Kasparov da dahil sanırsam, bilgim dahilinde değil. Karşı taraf şehrin hakimi, siz birlikler ise konumlandığınız bölgelerin hakimisiniz, böyle düşünürsek karşı tarafın içeri girmesinden doğal bir şey yok.

VCPD sizin olduğunuz mekanın önüne operasyon yapıyor ve "/es" komuduyla sizi uyarıyor. Bunu aslında OOC bir uyarı olarak da algılayabilirdiniz. Fakat bu esnada departman üyeleri içeriye girmeye başladığı esnada hemen hemen oradaki herkes polis memurlarına sıkmaya başlıyor. Interior'a girildiğinde 3-5 saniyelik freeze durumu bitene kadar beklenilebilirdi.

Yorum yapacağım tek konu buydu, rolü izlemedim, bağlantım olmadığından diğerleri hakkında fikir sahibi değilim. Bu tarz bir rolün tekrarı yaşanmayacağını düşünüyorum, yaşanmamalı. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar dilerim.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.03.2021 19:26
Konunun tartışmaya evrilmesini istemediğimi ve böyle bir niyetim olmadığını yazdığım halde yine yanlış anlaşılmış ve sanki düşmanınmışım gibi savunmaya geçiyorsun Keddy.

Selamlar, öncelikle tüm hata tabii ki illegallerde veyahut departmanda değil bu konu hakkında hemfikiriz. Fakat şöyle bir sorun bulunuyor ki burası bir rp sunucusu. Yani bu ne demek oluyor böyle bir interiorun bir oyuncu/admin hiç farketmiyor, bir rolcü tarafından gerçekten kabul edilmesi başlıca hataydı bence. Duvarların arkasındaki gizli geçitler, görünürde duvar var ama arkasında duvar yok olayları, spawn killin başlamadı vs. vs. Burada büyük bir hata var. Yaklaşık 1.5 aydır SA:MP platformunda rol yapmıyorum fakat olan biteni takip ediyorum. Burada bir hata var değil mi? bence var. Bu interioru gerçekten kabul ederek rol yapan arkadaşlardan şüphe duyarım (kesinlikle hakaret değil, yetersiz rol bilgisi olabilir, hepimiz anne karnından öğrenmedik rol yapmayı.) bence sizin de duymanız gerekiyor. Hadi buradaki interioru geçtim, pd'nin çoğalması çok doğal bir olay olduğu zaman @everyone tagı atılıyor, her birlikte olduğu gibi. (pd'de değilim, öyle tahmin ediyorum) Bu sayede bizim TÜRK -bakın kesinlikle sizle alakası yok TÜRK RP topluluğunun bir hatası- roleplay topluluğumuzun sevdiği şey nedir? silah, aksiyon, çatışma, pursuit vs.vs. değil mi? bence öyle, en azından bir çoğunun olayı bu. Burada yayın açsak bile boş boş devriye atarken izlenmediği gibi, herhangi bir aksiyonda sayının +50 +60lara çıktığını görebiliyoruz değil mi? Neden? Çünkü o olayda bulunan arkadaşların MIX yapabilmesi için. Burada kimse kimseyi kandırmasına gerek yok, mix yapıldı mı? kesinlikle yapıldı. Yapılmadı diyecek olan birlik varsa net bir şekilde yalan söylüyor.
Kimse yanlış anlamasın ya da alınmasın ama insanların rol bilgisi yeterli olmayabilir diyerek bile aslında bizi küçümsüyorsun, dışarıya karşı sanki DM'ye aç, her dakika olay arayan insanlarmışız algısı oluşuyor. Interior'da ki bugdan bahsetmişsin ve VCPD üyeleri için discorddan tag atmanın normal olduğunu söylemişsin. Bu söylediklerinin altına imzamı atarım, tabii ki önemli bir rol olduğunda oyunda olmayan üyeler bilgilendirilir fakat bizim interiorun içinde 50 kişi olduğumuzun bilinmesinin ihtimali yok. OOC olarak içerde 50 kişi olduğumuz bilindiği için zaten tag atıldı ve oyunda olmayan vcpd üyeleri oyuna girdi. Yayını izleyip mix yapanların olduğunu söylüyorsun, tonla oldu hemde çoğu kişinin bir yandan Nyarko'nun yayınını izlediğine ve mix yaptığına şüphe yok fakat olayın ilk başında mixi yapıp içeride silahlı olduğumuzu ve kalabalık olduğumuzu bilen VCPD. Interior buguna gelirsek bu interior mayıs ayından beri sunucuda, çoğu yetkili interiordan haberdar, madem bu durum bu kadar üzücü ve can sıkıcı neden daha öncesinde interior kaldırılmadı?

Gelelim diğer ihlallere, spawn kill. Acımasızca, roleplaya o kadar aykırı bir şey ki anlatılamaz zaten. Orada freeze süresi *OBJELERİN YÜKLENMESİ* için bulunuyorken, bu sırada ateş edip onu öldürüp, daha sonrasında affedersiniz ama 'kendini bir şey sanmadı' gülünç bir olay. İzlediğim videolarda adamlar Allen adlı yetkiliyi vururken slowmotion açıp göstermiş. Arkadaşım o admin olabilir fakat karakteri admin değil kendisi admin. Roleplay nedir? diye öğretecek halimiz yok, bu sunucuda oynuyorsanız biliyor olmalısınız. Ne bu hırs? ne bu celal? ne gerek var bunlara öyle değil mi?
Rolde iki tarafın hatası olduğundan yazımda bahsettim ve ''spawn kill'' muhabbetine yazdığım yazıda değinerek ''öz eleştiri'' yaptım, en azından birliğim adına. Fakat burda bile ''Ne bu hırs? ne bu celal?'' tarzı yazılar yazarak sanki biz hırsımızdan kudurmuşuz da, tüm hayatımız SAMP'mış algısı yaratılıyor. Yine küçümseme var.

Bir diğer ihlal C-BUG, evet arkadaşlar burası CnR sunucusu hırsız polis, kill aldıkça skorunuz artıyor, skor arttıkça renk alıyor ve silahlarınız açılıyor! best one. Bu konu hakkında herhangi bir şey söylememe gerek yok, roleplaydan bir o kadar uzak kişilerin sadece DM üzerine oynadığını bir nevi kanıtladığı bir olay diyebiliriz.
C bug muhabbetinin nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyorum ve savunmuyorum fakat bir VCPD üyesi içerde 10 silahlı adamın olduğu yere bunny yaparak girmesi seni rahatsız etmezken bu durumun rahatsız etmesi olaya objektif bakmadığını gösteriyor Keddy. Bahsettiğin bug kesinlikle sunucuya ve role aykırı fakat bu tek taraflı yapılmış gibi anlaşılmasın.

VCPD'nin tek hatası olan Revenge Kill kural ihlali, evet bu da var. İllegaller ne kadar ateş seviyorsa, legal bir şekilde nasıl adam vururum? diye düşünenler de PD'ye giriyor. Kesinlikle inkar etmiyorum, kimse de edemez bence. Ne DM'ciler gördüm çünkü departmanda. Bütün olayda PD'nin tek haksız yanı *bence* revenge kill olayıydı.
VCPD'nin hataları başta MIX yaparak içerdeki sayımızı bilmeleri, Revenge Kill, sürekli rp(tam adını bilmiyorum, vurulduktan sonra role uymama, çekip gitme vs. gibi düşünebilirsiniz)

Gelelim sonuca, arkadaşlar sunucunun bir roleplay sunucusu olduğunu unutuyorsunuz, hırsınıza ve şiddetinize yenik düşüyorsunuz. Şu zamana kadar 99'dan tutup bir çok sunucuya kadar illegal rollerde bulundum, bir tane dm videom, kafasına silah tutup ss aldığım görselim yok. Neden? neden buna gerek duyuyorsunuz? Adam vurunca, dm videosu atınca yücelmiyorsunuz, aksine gözümüzden düşüyor, iğrenç bir hal alıyorsunuz. Bu tamamen kendi fikrim arkadaşlar, umarım yanlış anlaşılmam. Bu TÜRK SA:MP TOPLULUĞUNUN daha iyi yerlere gelmesini istiyorum. Kininizi vesaire bir tarafa bırakın lütfen.
Burasının bir rol sunucusu olduğunu gayet iyi biliyorum, bu yüzden bu kadar madur olduğum halde çocuklar gibi toxic davranmayıp böyle bir konu açıyor ve medenice tartışmak istiyorum fakat ettiğin her laf iğneleyici Keddy. Sanki medeni bir şekilde tartışmıyoruz da sidik yarıştırıyormuşuz gibi bir algı oluşuyor. Hazirandan beri sunucudayım totalde girdiğim DM 2 ya da 3 tür. Bu rolde sayılı olan çatışma rollerimden birisiydi. Kısacası her gün DM arıyormuşuz algısı gerçek bir yalan.

Not: konu sahibi olarak senin açmanı beklemezdim neden? yaşananlardan sonra discord üzerinden ettiğin aşağılayıcı cümleler, kelimelerin görüntüleri hala duruyor. Bu konuyu açmadan önce neden bunu yaptım? diye düşünüp daha sonra açtığını temenni ediyorum, umarım ettiğin o hakaretlerden ve aşağılayıcı cümlelerden dolayı karşı taraflardan özür dilersin.
Kişiye karşı çok abartı ve ağır bir hakarette bulunmadım. Savunduğun arkadaşının yayında 130 kişi izlerken bizim birlikteki bir üye hakkında nasıl konuştuğunu bildiğini varsayıyorum. Sinirime yenik düştüm ve bir hata yaptım, bu doğru. Fakat bunu sende biliyorsun ki benim kullandığım sözcük savunduğun arkadaşının kullandığı sözcüğe oranla çok daha masum. Nyarko tarafından Aureus'a karşı bir özür gelirse ben de aynı şekilde kişiden özür dilerim.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
fenderist, Conejo, Kafkas, Aureus, ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 09.03.2021 19:29
Öncelikle selamlar, iyi forumlar dilerim. Konuyla herhangi bir bağlantım yok, rolde bulunmadım, sadece 3. bakış açısıyım. Bu konuyu özür mahiyetinde başlattığınızı düşündüm fakat sanırsam yanıldım. Konu hakkında sadece kendi görüşümü yazacağım, bunu bir karalamak, laf atmak veyahut birilerini suçlamak amacı güderek yazmıyorum. Böyle algılanmazsa sevinirim.

Bahsi geçen birliklerin her biri konumlandıkları yerlerde sözü geçen birlikler. -Hennessy, SFCF ve BSMC birliklerinin Hood onayı olduğunu biliyoruz.- Elli kişi olduğunuzu söylemişsiniz, karşınıza aldığınız oluşum VCPD, bu yazıdan bunu çıkartıyorum, bunun dışında Kasparov da dahil sanırsam, bilgim dahilinde değil. Karşı taraf şehrin hakimi, siz birlikler ise konumlandığınız bölgelerin hakimisiniz, böyle düşünürsek karşı tarafın içeri girmesinden doğal bir şey yok.

VCPD sizin olduğunuz mekanın önüne operasyon yapıyor ve "/es" komuduyla sizi uyarıyor. Bunu aslında OOC bir uyarı olarak da algılayabilirdiniz. Fakat bu esnada departman üyeleri içeriye girmeye başladığı esnada hemen hemen oradaki herkes polis memurlarına sıkmaya başlıyor. Interior'a girildiğinde 3-5 saniyelik freeze durumu bitene kadar beklenilebilirdi.

Yorum yapacağım tek konu buydu, rolü izlemedim, bağlantım olmadığından diğerleri hakkında fikir sahibi değilim. Bu tarz bir rolün tekrarı yaşanmayacağını düşünüyorum, yaşanmamalı. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar dilerim.
VCPD'nin içeri girmek istemesini anlıyorum, tabii ki en güçlü oluşum ve şehrin hakimi VCPD. Fakat bizim içerde 50 silahlı adam olduğumuzu nasıl anladılar? pls bro
Hmmm
1
Like
3
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
AllMighty,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
fenderist, Conejo, Kafkas,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 09.03.2021 19:31
Bu yapılan (bence) spawn kille girmiyor, interiora girdikten sonra 3-5 saniyelik koruma süresi var o süre içinde ateş edilebilir ki zaten öyle yapıldı, spwan kill olsa emin olun tek bir kayıp bile vermezdik. Bu olay gerçek hayatta da var örnek veriyorum bir banka soygunu yaptınız, kapıdan polisler gelecek, polise kafa tutacak kadar güçlüsünüz ve sizde kapıya nişan aldınız polislere sıkmak için bekler misiniz? Tabii ki hayır. Bizde doğal olanı yaptık, kapıdan girdikleri gibi ateş açtık böyle olacağını bile bile saldırıp sonra da şikayet etmek bana pek doğru gelmiyor, kapıdan kim gelirse elbette sıkacağız. Olayların böyle olmasını hiç istemezdim, yönetimin doğru kararı vereceğini düşünüyorum.  :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 09.03.2021 19:34
Rol iptal edilsin, illegal birliklere log incelemesi yapılarak bu iyi niyet suistimal edilmeden silah iadeleri yapılsın. VCPD rolü hiç yaşanmamış gibi olsun ve illegal birlikler olarak yapmaya çalıştığımız role kaldığımız yerden devam edebilme imkanımız olsun.
  Olay gecesi tüm polislere spawn kill atarken, ooc hakaretler ederken, toxic içerikler bulunan videolar atarken hiç bir sorununuz yoktu.Kaybolan silahlarınızı iade olarak almak için açtığınız bir konudan ibaret, üzgünüm biraz açık konuştum.
Like
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Adrian, SALVO180KM, Troubadour, kinginthenorth, BatuhanC the Emperor, jonlakow, VictoryTR,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 09.03.2021 19:37
Alıntı
Bu interior uzun zamandır var. Daha önce de bir savaşta kullanıldı. PD girip düşünce olay oldu. Mix falan da yapmadık. Kimseye de "yetersiz rol bilgisi var" diyebilecek bir adam değilsin.
Alıntı
Spawn kill yapıldığını düşünüyorsan gidip yaralı rolünü yapacaksın, rol bitince de şikayetini açacaksın. Arkadaşlarımızın RK'lı polisler tarafından vurulduktan sonra yaptığı gibi. /hasarlar da seni kimin vurduğu görünüyor, rahatça açarsın şikayetini. Kimsenin kendini bir şey sandığı yok.
Alıntı
Burada ne anlattığını bile anlayamadım.
Alıntı
Çatışma videoları çekiyorum. Arkadaşlarım ve tanımadığım insanlar beğeniyor. Başka insanların gözünde de iğrenç bir hale düşebilirim, beni ilgilendirmez. Çatıştığım bir kişiye bile karşı videolarımda rencide edecek hareketlerde bulunmadım. Kimseye kin tuttuğum yok. Bu yazdığının olayla bir ilgisi yok.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Conejo, Active, Thoros, zonWe, Kafkas,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 09.03.2021 19:37
Olay gecesi tüm polislere spawn kill atarken, ooc hakaretler ederken, toxic içerikler bulunan videolar atarken hiç bir sorununuz yoktu.Kaybolan silahlarınızı iade olarak almak için açtığınız bir konudan ibaret, üzgünüm biraz açık konuştum.

Medeni bir şekilde tartışmak istedik ve yine toxicler toplandı. Bir yönetici ilgilenirse çok mutlu olurum. Kişi bizi kışkırtıyor ve tahrik etmeye çalışıyor.

Alıntı
Bu konuda bir fikrim var ve sunucudaki diğer arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Kötü bir niyet yok kısaca.
Alıntı
(not: rica ediyorum konu altından kavga dönmesin, medeni insanlar olarak tartışalım)
« Son Düzenleme: 09.03.2021 19:47 Canterino the DEEV »
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Conejo, EjderMeyvesi, fenderist, Kafkas, Aureus, Dely,
Tepki yok