Konu: [09.03.2021 - Murad Kasparian] Videolar & Geçirilen isimler  (Okunma sayısı 468 defa)

#0 - 09.03.2021 17:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Murad Kasparian - @sCiEnLy_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.03.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1.9 ) İLLLEGAL ROL GÖRÜNTÜLERİ, VİDEOLAR & GEÇİRİLEN İSİMLER VE SÖYLEMLER

- Bu andan itibaren illegal rol yapan tüm birliklerin görüntülerinde, başka bir birlik hakkında aşağılayıcı/hakaret içeren/tahrik edici konuşmalara izin verilmeyecektir.
Örnek;
"Corleone'ların tam salak olduğunu biliyoruz zaten. Onlar aptal. Amatör. Şehrin en amatör p*çleri Corleone." gibi, diğer birlikleri tahrik edecek/forumdan SS savaşına sürükleyecek görüntüler tamamen yasaklandı.
İsim vermeden rollerinizi yapmalı, eğer başka bir birliğe söylem/tahrik edici konuşmalar yapıyorsanız da bunu rolde tutmalı ve foruma/SS'lere yansıtmamalısınız. (İsim vermeseniz bile bu durum yasaktır. Basit anlaşılabilecek şeyler, Örneğin Alhambra'da rol yapan bir birliği herkes biliyor, SS'de Alhambra'da rol yapan birliğin adını söylemeyip Alhambra'dakiler diyerek yine laf atmak da aynı şekilde yasak.)

Yukarıdaki maddenin cezası atan kişiye forum susturması, devamında karakterine dönük yaptırımlar/cezalar olabilir. Aynı durum tekrarlandığı sürece Hood Onayı var ise birliğin Hood Onayı alınacak, normal bir birlikse de kalıcı olarak kapatılabilir.

- Videolar/Hakaret İçeren Söylemler ve Müzikler yapıldığı taktirde, hakaretin durumuna bağlı olarak birlik kalıcı olarak kapatılacak ve videoyu yapan karakter/forum hesabı platformdan yasaklanacak. Bugüne kadar Toxic ortam yaratan hiçbir birliği sunucuda tutmadığımız gibi, kalıcı olarak da bu yasağı herkesin görmesi için getirdik.

Her ihlali yapan anında kapatılmıyor. Her birliğin yönetim özelinde ve FM ekibinin takibinde bir takım dosyaları var. Hangi birlik/karakter hangi işlem için ceza alacak/kapatılacak, bu durum tamamen yönetimin insiyatifindedir.

Bu tarz ihlalleri forum üzerinden "Moderatöre Rapor Et" ile bildirebilir, ihlalin boyutuna göre şikayet oluşturabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  2:29 - Belirttiğim dakikaya ve saniyeye bakıldığında, illegal rol içerisindeyken alınmış olan ekran görüntümü göreceksiniz. Görüntünün üzerine aşağılayıcı ve kışkırtıcı ifadeler eklenmiş ve paylaşılmış. Bunu yapan arkadaş yirmi altı seviye, bilinçi ve kasıtlı olarak yapılmış. Sorumlu kişinin ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 09.03.2021 17:45 LogaN »

#1 - 09.03.2021 18:43
Selam ! Hemen savunmama geçiyorum...
Öncelikle dostum eğer böyle bir olaydan rahatsızlık duyacağını bilseydim böyle birşey yapmazdım eğer senide kırdıysam özür dileyebilirim sıkıntı yok sonuçta oyun oynuyoruz kimsenin bir oyun için kırılmasını istemem.Fakat benle iletişime geçmek yerine buradan direk şikayet açmanda doğru değil eğer kaldırmamı istiyorsan o kısmı blurlayabilirim onun dışındada aşağılayıcı bir haraket sergilemedim..
Tekrardan seni kırdıysam üzgünüm   :( İyi günler iyi forumlar.

#2 - 09.03.2021 19:38
Dostum böyle bir şeyden rahatsızlık duyabileceğini bilseydim yapmazdım demişsin fakat rahatsızlık duymamak mümkün değil. Karşı tarafın dikkatini çekmeyi hedefliyordun sanırım. Özür diliyor olabilirsin fakat ben şikayetçiyim ve ceza almanı istiyorum.

Selam ! Hemen savunmama geçiyorum...
Öncelikle dostum eğer böyle bir olaydan rahatsızlık duyacağını bilseydim böyle birşey yapmazdım eğer senide kırdıysam özür dileyebilirim sıkıntı yok sonuçta oyun oynuyoruz kimsenin bir oyun için kırılmasını istemem.Fakat benle iletişime geçmek yerine buradan direk şikayet açmanda doğru değil eğer kaldırmamı istiyorsan o kısmı blurlayabilirim onun dışındada aşağılayıcı bir haraket sergilemedim..
Tekrardan seni kırdıysam üzgünüm   :( İyi günler iyi forumlar.

#3 - 09.03.2021 19:39
Kaldırılmış video.

#4 - 09.03.2021 22:34
Kaldırılmış video.

Dostum annene bacına falan sövmedik abartılacak bir durumda yok abartan kişi asıl sensin sizinde bir sürü videolarınız var görüyoruz arkaya meyhane müziği koymuşsunuz kapıdan girmiş freezli pdleri vuruyorsunuz ben böyle bir video çekince mi bu kadar suçlu oluyorum.

#5 - 09.03.2021 23:24
Biz sizin aksinize cezamızı çektik dostum. Yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 15.03.2021 23:59

#7 - 16.03.2021 02:52
@Mnemosyne
Admin arkadaşlar müsait bir zamanda bakacaktır etiket atman doğru bir davranış değil dostum.

#8 - 21.03.2021 17:14
Merhabalar, şikayet incelendi.

Yukarıda ki kuralda belirtildiği gibi İllegal Rol Görüntüleri&Videolar&Söylemler hakkında bir çok örnek bulunuyor, videoyu kaldırmanız hoş bir davranış fakat yaptığınız şeyin bir ihlal olduğunu düşünmeniz gerekirdi.
Murad_Kasparian(Yuri_Kapranov) karakteri İllegal Kural İhlalinden cezai işleme tabii tutulacak.
« Son Düzenleme: 21.03.2021 17:19 AlyX »