Konu: [07.03.2021 - Mauricio Dezirinda - Alexander Imanov] Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 330 defa)

#0 - 07.03.2021 20:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mauricio Deziranda, Alexander Imanov / @Burakqwsx , @AXU

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.03.2021 - 19:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Silah Kuralları, İllegal rol ihlali. Agresif Roleplay kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumla şehirde gezip turlarken El-Corona'dan geçmek istedim. Dümdüz giderken " Emote " verilmeden ateş etmeye başlandı. Yaralıya düştüm. Merakımdan dolayı PM'den sormak istedim ve cevap alamadım. Vuran şahıslardan " Alexander Imanov / @AXU " karakteri sivil bir şekilde rol yapmasına rağmen ateş ediyor. Bunun yasak olduğunu biliyorum. Ekstra olarak " Mauricio Dezirinda / @Burakqwsx " karakteri Narco-Contra Karteli oluşumuna üye birisi. Bildiğime göre Manifesto'nun son duyurusunda illegal rollere girmeleri yasaktı. Oluşum açılalı daha iki gün olmasına rağmen bize karşı agresif davranması da bir kural ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1-) DM ve Silah Kural İhlali.

Spoiler: GösterGizle

2-) İllegal kural ihlali.

Narco-Contra Karteli üyesi.

Manifesto'nun açıklaması.

3-) Sivil rol ihlali.

Ek açıklamalar(varsa): Birliğim iki gün önce açıldı açılmasına rağmen böyle bir rol ile karşılaştık, cezaya dahil olur mu bilemem.Kolay gelsin, iyi forumlar.

#1 - 07.03.2021 22:46
Merhabalar ilk öncelikle şöyle açıklamak istiyorum elimde hiç bir kanıt yok karşıdaki kişilerin oluşumundan , bir kaç kişi mahallemize gelip Anneye sövme rolü gerçekleştirdi bende kendisine siktir git dedim ve tekrar silahla birlikte geldiler sıkmiyacaktım ve kişiler silahlı gelince sıkmak zorunda kaldım ordaki kişilerin ise her gelişinde bize sıkmaları rk'lı olduğum halde hala sıkmaya devam ettiler benim her hangi bir kanıtım yok o kişiyi vurma sebebim ise  zencilerden birisi olduğunu düşündüm ve sıktım kişi bize sıkabilirdi bende onlardan biri olduğunu düşündüm benim diyeceklerim bu kadar kanıtım yok mahallemize gelip silah çektiler bende silah ile karşılık verdim ve yaralı kural ihlaline uydum ve rolümü gerçekleştirdim benim savunmam bu kadar :vice: :vays:

#2 - 07.03.2021 23:11
Ayrıc şunuda eklemek istiyorum kişi mahallemizde duruyor ve izliyor bene her hangi bir ihtimale karşı onlardan sandım ve sıktım  ayrıca manifesto'nun Narco - Contra oluşumuna kilit ve gerekli açıklamalarını yaptığını gördük ve biz yaralı rolü yaparkende kişiler bize sıkmaya tekrar geldiler ve yaralı rolümüzü yaptık ve emotesiz silah çekmedik.

#3 - 07.03.2021 23:36
Sizinle gün içinde hiçbir role girmedik. Oluşumumuzun 10 gün boyunca agresif yapmaması lazım. Normal bir şekilde turlarken DM yedim. Ne bir gözlem ne de başka bir rol olmadı. Sizi neden izleme gibi bir durumum olsun. Düz bir şekilde geçerken direkt sıkmaya başladınız. Dediğim gibi sizinle gün içinde agresif rol hatta normal bir rol bile dönmedi. Eğer sizinle rol yaptığımızın hakkında bir kanıt varsa atarsan sevinirim. Admin kararı.

#4 - 07.03.2021 23:44
Sizinle gün içinde hiçbir role girmedik. Oluşumumuzun 10 gün boyunca agresif yapmaması lazım. Normal bir şekilde turlarken DM yedim. Ne bir gözlem ne de başka bir rol olmadı. Sizi neden izleme gibi bir durumum olsun. Düz bir şekilde geçerken direkt sıkmaya başladınız. Dediğim gibi sizinle gün içinde agresif rol hatta normal bir rol bile dönmedi. Eğer sizinle rol yaptığımızın hakkında bir kanıt varsa atarsan sevinirim. Admin kararı.

Bahsettiğim gibi orda durup beklersen senin onlardan biri olmiyacağını bilemeyiz  role girmemiş olabiliriz yeni birlik olduğunuzu bilmiyorduk dediğim gibi .

#5 - 08.03.2021 22:04

AXU'nun savunması muteli olduğu için ben gönderiyorum: Öncelikle iyi forumlar, bilindiği üzere Brystal ve Narco arası kötüydü bunun üzerine Brystal oyuncuları Narco'nun illegal rol yasağının olduğunu bilmekle beraber saldırıya geçtiler, o sırada sen mahallemiz de sanchezle dolaşıyordun seni o oluşumun üyesi olarak sandık ve ateş ettik ateş ettiğimiz de hiç bir reaksiyon göstermeyip sadece orada durman dur dur ben bunlara şikayet açacağıma geliyor orada kaçıp bizi pmden uyarabilirdin, ikincisi olarakta sen eski oluşumun dcsine gittin herkes everyone falan attı sıkmaya gidiyoruz falan ve sende heyecanlanıp ne olacak acaba diye girdin dclerine ve onlarla beraber hareket ettin yoksa neden üzerinde deagle bulunsun sıkmayacaktın ama eğer arkadaşların düşerse onların silahlarını alıp kaçacaktın, üçüncüsü Brystal üyeleri mahallemiz de sanchez ve sultan, jesterle dolaşıyorlardı onlar bize ateşi açmışlardı pmden uyarmamızı dikkate almayıp ateşe devam ettiler biz de böyle karşılık verdik, admin kararı iyi forumlar dilerim.

#6 - 08.03.2021 22:48

AXU'nun savunması muteli olduğu için ben gönderiyorum: Öncelikle iyi forumlar, bilindiği üzere Brystal ve Narco arası kötüydü bunun üzerine Brystal oyuncuları Narco'nun illegal rol yasağının olduğunu bilmekle beraber saldırıya geçtiler, o sırada sen mahallemiz de sanchezle dolaşıyordun seni o oluşumun üyesi olarak sandık ve ateş ettik ateş ettiğimiz de hiç bir reaksiyon göstermeyip sadece orada durman dur dur ben bunlara şikayet açacağıma geliyor orada kaçıp bizi pmden uyarabilirdin, ikincisi olarakta sen eski oluşumun dcsine gittin herkes everyone falan attı sıkmaya gidiyoruz falan ve sende heyecanlanıp ne olacak acaba diye girdin dclerine ve onlarla beraber hareket ettin yoksa neden üzerinde deagle bulunsun sıkmayacaktın ama eğer arkadaşların düşerse onların silahlarını alıp kaçacaktın, üçüncüsü Brystal üyeleri mahallemiz de sanchez ve sultan, jesterle dolaşıyorlardı onlar bize ateşi açmışlardı pmden uyarmamızı dikkate almayıp ateşe devam ettiler biz de böyle karşılık verdik, admin kararı iyi forumlar dilerim.

Rolsel olarak tanımadığım insanların neden silahlarını kaçırayım ve üstümde Deagle marka silah varken? Hoodunuzda bulunan objelere bakıyordum ve hoşuma gitmişti. " Seni onlardan sandık. " diye bir olay yok. O zaman Buffalo ile Brystal savaşında; Buffalo sunucuda bulunan tüm siyahileri vursun ve Brystal'den zannettik desin.  :) Sizin açıklamanız da buna gidiyor. Benim orada silahım gidebilirdi, boşuna IC ceza yiyebilirdim. Bu cezaları geri çevirmek için bir hafta boyunca ticket açabilirdim.  Sizinle herhangi bir problemim yok, bir kere bile rol yapmamış bir insanım neden size durduk yere şikayet açmak için oraya gideyim? OOC böyle düşünmeni gerektirecek bir şey bulunmuyor. " Sen onların silahlarını kaçıracaktın, bize durduk yere şikayet etmek için geldin, Mix yaptın Discord sunucularından geldin. " gibi ağır iftiralar atıyorsan umarım bir kanıtın vardır diye düşünüyorum, suçluluk psikolojisi olduğunu düşünerek böyle şeyler yazdığını varsaydım. Brystal isimli birlik ile tek muhabbetim 2-3 insana değer verdiğim için kendi hayatımız hakkında sohbet ediyoruz. IC bir rol veya tanışıklığımız olmadı. Attığın SS'lerin tam halini atarsan güzel olur. Saat farkına bakmak isterim.
« Son Düzenleme: 08.03.2021 22:58 realkarma »

#7 - 13.03.2021 17:50

Şikayette neden Brystal adını bu kadar fazla kullanıp suçladığınızı çözemedim. Bizim etiketli olmadığımız bir şikayette, oluşumumun adını bu kadar fazla kullanıyorsan bize de yanıt hakkı doğuyor. Doğal olarak, ben de bu hakkı kullanacağım.

"bunun üzerine Brystal oyuncuları Narco'nun illegal rol yasağının olduğunu bilmekle beraber saldırıya geçtiler" diye bir durum söz konusu değil, olmadı da. Bölgenizden geçen bir oluşum üyemize ateş etmeniz sonucu, oluşumun üst rütbeli karakterlerine bu konu taşındı ve birkaç dakika içerisinde 2 araç halinde sokağınıza gelindi. Tek amaç yaralı üyeyi alıp bölgeden çıkartmak iken, aranızdan birisi silah çekme emote'u verip "s*ktir git" tarzı sözlerde bulundu. Bu sözler üzerine, ilk kurşunu da sizin sıkmanız ile beraber, bölgede çatışma başladı. Aranızdan birkaç kişi vurulduktan sonra, oluşumunuzun üyesi @Elma PM yoluyla benimle iletişime geçti. İllegal rol yasağınız olmasına rağmen ateş ettiğinizi, ihlale ihlalle karşılık vermeyip olayı kapatmamızı rica etti. Konuşup anlaşarak çatışmayı sonlandırdık, herkes hood'una döndü.

"ikincisi olarakta sen eski oluşumun dcsine gittin herkes everyone falan attı sıkmaya gidiyoruz falan ve sende heyecanlanıp ne olacak acaba diye girdin dclerine ve onlarla beraber hareket ettin yoksa neden üzerinde deagle bulunsun sıkmayacaktın ama eğer arkadaşların düşerse onların silahlarını alıp kaçacaktın" Bu sözlerini okurken kahkaha attım, çok teşekkür ederim yüzümü güldürdüğün için. Hayal gücünün genişliği karşısında gerçekten şaşkınım. Gün içinde 25-30, akşamları ise 40-50 aktif üyesi olan bir oluşumun, sizin rol yaptığınız bölgeye girerken discorddan everyone atarak adam çağırma ihtiyacı olduğunu neden düşündün bilmiyorum. Hayal gücünün eserlerinin aksine, discordumuzda everyone atma yetkisi olan da yok, oluşum üyesi olmayıp discordda olan da yok. "heyecanlanıp ne olacak acaba diye girdin dclerine" diyebileceğin bir sesli kanal da yok. "onlarla beraber hareket ettin yoksa neden üzerinde deagle bulunsun sıkmayacaktın ama eğer arkadaşların düşerse onların silahlarını alıp kaçacaktın" Bizimle beraber hareket etmesine de gerek yok, silahlarımızı almasına da gerek yok. Ki zaten, üzerinde silah varken bizim silahlarımızı almasının da imkanı yok. Gangster bir karakter yöneten @realkarma'ya "yoksa neden üzerinde deagle bulunsun" demenin de mantığı yok. Kısacası, söylediğin hiçbir sözün arkasında bir mantık yatmıyor.

"Brystal üyeleri mahallemiz de sanchez ve sultan, jesterle dolaşıyorlardı onlar bize ateşi açmışlardı pmden uyarmamızı dikkate almayıp ateşe devam ettiler biz de böyle karşılık verdik, admin kararı iyi forumlar dilerim." sözü de gerçekten komikmiş. Karşılık vermediniz, ilk kurşunu sizin sıkmanız ve oluşumumuzdan birinin düşmesi yüzünden zaten oradaydık. Yine de, @Elma bana ilk PM'den yazdığında, 1-2 PM konuşması ile anlaşarak konuyu bitirdik, çok fazla üyemiz hoodunuzda bulunduğu ve tek tek id'lerini söyleyemeyeceği için de /f 'ten duyuru geçmemi rica etti, onu da kabul ederek gerekli duyuruyu geçtim, sizin başlattığınız illegal role rağmen, anlaşarak konuyu kapattık.

Brystal ile alakası bulunmayan bir şikayette, "Çamur at izi kalsın" mantığıyla bir suçlama yapman ironik. Bir dahaki sefere, muhteşem hayal gücün ile ürettiğin teorileri barındıran suçlamalarını, oluşum şikayetleri bölümünden açabilirsin. Burada attığın çamurun izi kalmadı, üzgünüm. Bir dahaki sefere daha sulu bir çamur atman umuduyla, iyi ve seviyeli forumlar dilerim.

#8 - 04.04.2021 13:10
Şikayet açılan bir kişi yasaklanmış, onun dışında @Burakqwsx DM ve İllegal Kural İhlali kapsamında ceza alacak. Şikayet kapatılmıştır. K&A