Konu: [07.03.2021] Lamar_Harington Emote kullanım hatası.  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2021 15:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: [Lamar_Harington @erdemortakaya ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: [Alica_Cofse @herilusa ]

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [ss]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: [Emote kullanım hatası.]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: [Lamar_Harington @erdemortakaya ve arkadaşı Dedyo_Harington @Grkayak Benim IC karakterimin hakkında /c (kısık ses) ile konuşuyorlardı, bu konuşulan şeyler benim chatlog'uma düştü ve benim bu konuşulanları IC şekilde duymam makul yani mantıklı olan budur bence. bemde o konuşulanları IC şekilde duydum Chat'time düştü sonuçta, Onlara karşılık vermek amaçlı /me Dedyo'ya bakarak ekler;"Kulaklarım var baylar." yazdım. Lamar_Harington @erdemortakaya  arkadaşımız ise şöyle bir /do emotesi verme gereksiniminde bulundu. /do Şahıslar bizi duyamaz., /do /c Konumunda yanımda biri varken beni duyamazsın. Yazdı. Evet duyamayabilirim, ama ilk başta duyamamam için şöyle bir emote vermeleri gerekirdi bence. /do Vera_Viera kısık sesle konuşacaklarımızı işitemez. diye belirtip, sonra /c komutunu kullanarak sohbetini gerçekleştirmeliydiler, Ayrıca benim chatloguma düşen her yazıyı benim karakterim duyabilir. Eğer duymamasını istiyorsanız, /w (id) [Fısılda] komutunu kullanabilirsiniz.]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [ https://i.imgyukle.com/2021/03/07/NuoJhh.png]

Ek açıklamalar(varsa): [Cezalandırılmasını talep ediyorum.]

« Son Düzenleme: 07.03.2021 15:37 MertcanArslan »

#1 - 07.03.2021 16:14
Bro pmden uyarmak yerine /do dan uyarmayı tercih ettim sen /c den aramızda mesafe varken kulaklarımız duyuyor Emotesi Veriyorsun üstüne /do dan özür diliyorsun fakat bu ss inde görünmüyor tabiki karar adminlerin fakat ben ceza alıcaksam sende ceza alman gerekli.
/do dan özür dilediğime dair ss sunun.
« Son Düzenleme: 07.03.2021 16:34 MertcanArslan »

#2 - 07.03.2021 16:20
Chatloguma düşüyorsa duyarım demişsin madem chatloguna düşecek herşeyi duyacaksın /c komudunun ne anlamı var?
1. /c kullanmadan önce, /do emootesini kullanarak herhangi bir uyarıda bulunmadınız.
2. Aramızda fazla mesafe yoktu. Eğer çok fazla mesafe olsa idi yazdıkların biraz daha koyu renkte gözükürdü, fakat beyaz düştü. Bu da benim duyabileceğim mesafede olduğunu gösteriyor bence.
« Son Düzenleme: 07.03.2021 16:22 MertcanArslan »

#3 - 07.03.2021 16:37
Elimde /do dan özür dilediğine dair bi ss yok fakat /do dan pardon yazdığını bende sende biliyoruz seni vicdanınla baş başa bırakıyorum :)
Elinizde SS yoksa, böyle bir şey iddia edemezsiniz.

#4 - 08.03.2021 01:00
Merhaba,
/do ile bir emote vermenize gerek yok, chatlogunuza bir yazı düşüyorsa onu duymuş gibi rol yapabilirsiniz. Karşı taraftan onay beklemenize gerek yok. Şikayet kapsamında hiçbir oyuncu ceza almayacak.

İyi forumlar.