Konu: [07.03.2021] - Theo_Smith  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2021 10:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo_Smith @FunnyScart

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Janeth_Cruz @xsleazzy (Videonun asıl sahibi yani yayını yapan kişidir. Olay onun başının altından geçmektedir ben sadece bir izleyici olarak şikayetimi açıyorum.)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:55 - 23:00 (Videoya yansımaktadır.)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
40- ) Meslek Araçları Kullanımı

Meslek araçları yalnızca meslek araçlarının rotasyonları dahilinde kullanılabilir. Meslek araçları herhangi bir sebeple kişisel amaçlar adına kullanılamaz.
Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben olay içerisinde bulunmuyor fakat yayıncıyı izliyordum ortada bir Pursuit bulunmaktadır kişiler kırmızı bir İnfernus kovalıyor ve bulduklarında kişinin aracı etkisiz hale getiriliyor ve hasardan dolayı hareket edemez hale geliyor. Kişinin aracı durdurulduğunda kişi aracından iniyor ve teslim oluyor ardından bir motor ve bir taksi tarafından kişi kaçırılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birincisi taksinin ve motorun nereden haberi oldu, ikincisi olayı ben yaşamadım fakat bu tür olaylara sessiz kalmamak adına şikayet oluşturmaya karar verdim. Şikayetini oluşturmak için yayın kaydını geriye aldım ve video çekmeye başladım.

#1 - 07.03.2021 12:07
Merhabalar o ara işbaşındaydım ilerlerken memurları gördüm bende takip etmek istedim sonra Soy adı Rodnald olan sanırım bir memur taksime bindi ve beraber ilerledik o taksimi kullandı ben onu götürdüm sonra memurların orada durdu taksini al ve git dedi bende tamam memurum hemen gidiyorum dedim ve oradan uzaklaştım sanırım ismi Raghnal Rolland tam hatırlamıyorum ama işbaşındaydım ve ben taksi ile gezerken memur crispini görmüştüm ve crispin memurun isimi söylenmişti bir çevirme de duymuştum gece 9 10 gibi bir çevirme de duydum memur crispin ismini sonra taksi işbaşındaydım fakat benden sonrada baya bi taksici vardı yani bana müşteri çok nadir geliyordu fakat emin olun müşteri gelse direk giderdim merakımdan takip ettim ve bir memuru aldım taksime onu diğer memurların yanına götürdüm oda teşşekür etti ve bana gitmem gerektiğini söyledi bende teşşekür ettim ve taksime binip ilerledim kusuruma bakma tekrardan bundan sonra polisleri takip etmeyeceğim

#2 - 07.03.2021 12:08
Ve taksime kimse binmedi benim taksime hiç bir suçlu binmedi ben memurlara yardım ettim araçları pit yiyen memurları kendi taksime aldım lütfen yayının devamını göster dostum ben kimseyi kaçırmadım

#3 - 07.03.2021 12:11
Ve yayında gözüküyor ben kimseyi taxime almadım sadece pit yiyen memurları araçlarının yanına bıraktım hatta o memuru eklemek istiyorum bir dakika etiketlemeye çalışacağım

#4 - 07.03.2021 12:15
@Nraxy Hatta ben bu memuru taksimin yanına aldım ve bana git dediğinizde gittim memurum hatırladınız mı?

#5 - 07.03.2021 12:17
Benim savunmam bitti iyi roller diler iyi günler dilerim 🖐️🖐️🖐️

#6 - 07.03.2021 12:19
Savunmam bitti demiştim kusuruma bakmayın ondan sonra rapor attıkları için bir admin izliyordu @yutoalpha bu admin hatta beni yanına çekti ve sunucuyu bana anlatması için bir helper getirdi savunmam bitti başka ekleyecek birşeyim kalmadı sağlıcakla kalın 🖐️🖐️🖐️

#7 - 07.03.2021 12:23
Alıntı
Merhabalar o ara işbaşındaydım ilerlerken memurları gördüm bende takip etmek istedim sonra Soy adı Rodnald olan sanırım bir memur taksime bindi ve beraber ilerledik o taksimi kullandı ben onu götürdüm sonra memurların orada durdu taksini al ve git dedi bende tamam memurum hemen gidiyorum dedim ve oradan uzaklaştım sanırım ismi Raghnal Rolland tam hatırlamıyorum ama işbaşındaydım ve ben taksi ile gezerken memur crispini görmüştüm ve crispin memurun isimi söylenmişti bir çevirme de duymuştum gece 9 10 gibi bir çevirme de duydum memur crispin ismini sonra taksi işbaşındaydım fakat benden sonrada baya bi taksici vardı yani bana müşteri çok nadir geliyordu fakat emin olun müşteri gelse direk giderdim merakımdan takip ettim ve bir memuru aldım taksime onu diğer memurların yanına götürdüm oda teşşekür etti ve bana gitmem gerektiğini söyledi bende teşşekür ettim ve taksime binip ilerledim kusuruma bakma tekrardan bundan sonra polisleri takip etmeyeceğim

Alıntı
Ve taksime kimse binmedi benim taksime hiç bir suçlu binmedi ben memurlara yardım ettim araçları pit yiyen memurları kendi taksime aldım lütfen yayının devamını göster dostum ben kimseyi kaçırmadım

Alıntı
Ve yayında gözüküyor ben kimseyi taxime almadım sadece pit yiyen memurları araçlarının yanına bıraktım hatta o memuru eklemek istiyorum bir dakika etiketlemeye çalışacağım

Şöyle söylemek istiyorum ilk başta sen bir kovalamacayı takip edemezsin veya bu kovalamacaya bir sivil normal vatandaş olarak hiçbir şekilde katılamazsın. İkinci söylemek istediğim taksiyi kişisel meslek aracın olarak kullanıyorsun diyelim bir iş yapıyorsun fakat gelip sen kovalamaca anında işten inip etrafını seyrediyorsun bence bu bana göre bir kişisel meslek aracı kullanımıdır. Yayının devamını lütfen göster demişsin yayın tekrarından bakabilirsin iyi günler. Her mesajını tek tek yazmakta ne anlama geliyor hiç bir fikrim yok mesajını düzenleyebilirsin veya tek bir mesajda toplayabilirsin, bir şikayetin altına birer cümle ile savunmanı yapmışsın.

#8 - 07.03.2021 12:27
Özür dilerim bir dahakine toplu bir şekilde yazarım kusuruma bakma

#9 - 07.03.2021 12:41
@Rosta Memurum hatta siz gidin dediğinizde gitmemişmiydim hatta taksi ile sizi bırakmıştım lütfen söyleyebilirmisiniz müsaitseniz